Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMila Ja podczytywalam i do wczoraj nic nie napisala
nie wiem jak dzisiaj..
Madzia milej wizyty u poloznej!
Mi sie tez ciezko oddycha, spie przy otwartym oknie i juz widze ze mi czesciej goraco niz innym, a zawsze bylam zmarzluch
Moj maly wierci sie mocno plus ma czkawkezauwazylam ze coraz bardziej i mocniej go czuje, biedaczek nie ma juz miejsca, wczoraj caly wieczor mnie ugniatal z kazdej strony
amela, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
a ja dzisiaj rano mialam schiza bo mały sie nie ruszal jak sie obudzilam, zaczelam go denerwowac, tarmosic i nic, panika a za chwile powoli sie zaczal wybudzac bo najpierw takie powolne ruchy a w koncu kopniaka porzadnego zasadzil. oczywiscie dostal reprymende od mamusi ze nie wolno tak mamy stresowac:P
teraz czuje ze ma chyba nozke gdzies pod zebrem bo mnie uciska strasznie:) i sie wypycha słodziaczek mój<3celia, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyDziewczyny ile mniej wiecej macie spiochow, polspiochow, bodziakow i pajacykow? Mi sie teraz wydaje ze mam za malo
caly wor ubranek ale duzo tez na 68-74 i teraz jak ulozylam i posegregowalam juz to stwierdzam ze malo mam
napewno malo spiochow, ale lato to kupie polspiochy..
-
Ja mam pajacyków czyli bez rękawków ok 7 szt body krótki i długi rekawek też około 7-8 szt (z kazdego rodzaju) spiochów to dużo mam z 12 szt 56 i resztę sukieneczki i porteczki skarpetusie i wiele innych kafataników i bluzeczek a potem już dużo żeczy na 62 i 68 Ja mam wszystkie rozmiary dużo po córce więc nawet jak ktoś proponował to nie brałam już i dziękowałam bo nie miałabym gdzie tego włożyć ani kiedy pewnie ubrać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2014, 12:07
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewczyny
Ja dzis zaczełam 36 tydzien
ale radocha... juz coraz blizej
Widze ze poruszalyscie temat laktacji... ciekawe czy moje wielkie cyce wyprodukuja choc troche mleka hehe ja wlasnie musze kupic sobie takie biustonosze do karmienia "na wyjscia" (bo te zwykle mam 2 ) ale w moim rozmiarze to musze kolo 80 zl dac za jeden na allegro ;/
Celia ja mam wózek Jedo Fyn memo i jest pieknyjestem bardzo zadowolona
Amelka brzuszek przepiekny
I gratuluje dziewczyny rozpoczecia nowych tygodni
Miłego dniaRuda27, Sylka, celia, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMam jednak pajacykow 5 szt wiec spoko mysle ze styknie
Sylwia wow Ty to masz zapasja mam pajacow wiecej ale mialybyc na 62 a wygladaja wieksze
Kasienka gratuluje 36 tyg wow!! Jeszcze 2 tyg i ciaza donoszona niezle
Pozostalym tez gratuluje nowych tygodni!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2014, 12:19
Kasieńka:), Dodi lubią tę wiadomość
-
Daria, ja dzis mam to samo, coś mnie naszło, zaczęłam przeglądać te ciuszki i uważam, ze mam za mało, szczególnie pajacyków. zaraz muszę coś kupić w najmniejszym rozmiarze. taki pajacyk chyba najlepszy do szpitala. stroić dziecko to będę jak już wrócimy do domu.
Ruda27 lubi tę wiadomość
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
Hej hej
Mam dla Was zdjęcia tego obiecanego brzuszka, są świeżutkie, sprzed 5 minut z kamerki internetowejDopiero przed chwilą na to wpadłam, że mogłam to załatwić w ten sposób
Zaraz wrzucę przez tinypic
A czujemy się... dobrzeApetyt średnio dopisuje, małe porcje jedzenia mieszczą się do mojego zgniecionego żołądka, więc i waga stoi w miejscu- 13 kg na plusie. Skurcze dokuczają jakby mniej, jutro albo jeszcze dziś wieczorkiem Was nadrobię- wiem za co się zabieram, mission impossible
Bliżej niż dalej!
Miłego dnia słoneczka mniejsze i większe! :*Ruda27, celia, Camille87, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm