Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAaaa Kamila jak super to wszystko wyglada!
wow
Serio jak patrze na wasz zapas to moj blednie
Poszykuje do konca i tez dam zdjecie, mysle ze mi styknie tyle ale duzo mniej mam.. Chociaz Kamila Tobie tam wisza tam tez wieksze rozmiary nie?? Ja 68 jeszcze nie pralam..Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie znow
Moj wrocil z pracy po 8
robota sie skonczyla i puscili do domu, no i zaciagnal na drzemke, jak zwykle mimo ze mi sie spac nie chcialo usnelam (ile mozna spac? pytam serio, nigdy tyle nie spalam, zwlaszcza w dzien), a on biedny nie mogl usnac
I w koncu poszlismy na basen
kurcze jak mi lekko bylo, moglam chodzic bez bolu plecow, "lezec" na brzuchu (mam taka specjalna mate (?) do plywania) ahh jak cudownie
tylko moj biedak marzl a mi dobrze bylo. Teraz czekam na obiadek i pewnie znow odplyne w sen
Lanusia, piekny masz brzuszekpod bluzka tez widac
a arsenal ubrankowy pewnie podobny do mojego
Kamila, super u Ciebie to wyglada, dlatego chcialam szafe, ale nie pomiescilabym sie w sypialni.
Gratuluje nowych tyg.
Ruda27, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLadnie to wyglada
Ja z wiekszymi czekam, nie ma potrzeby jak dla mnie juz teraz prac jak dopiero za jakies 2-3 miesiace je zalozy
Aggie i dobrze odpoczywaj ile wlezie!
Ja cora bardziej mam dosc mieszkania u rodzicowdo wrzesnia sie wykoncze ;/
Camille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tam po kolei wrzucalam do pralki nie patrzylam na rozmiar
Mam tez ubranka na roczek nawet ale tylko wypralam nie prasowalam odlozylam na polke oddzielnie
Obawiam sie ze jak sie Kubus urodzi to nie bede miala ani sil ani czasu zeby jeszcze prasowac.. a maz to by sie z tydzien zabieral za to wiec wole samacelia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamila bedziemy musialy znalezc czas na prasowanie
Kamila u rodzicow hmmm,. Drazni mnie bardzo moj tatanie wytrzymam z nim do wrzesnia,,
dobrze ze jest kierowca ale i tak za duzo jest w domu jak dla mnie
Kamila cudny brzusźekCamille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo Daria znam to uczucie, moj tata mnie tez strasznie drazni bo ma bardzo ciężki charakter, na szczescie z nim nie mieszkam
moja siostra z rodzinka kieszka w domu z nim, mimo ze maja oddzielne pietro dla siebie i nie wchodza sobie w droge to wiem ze czesto sie sprzeczaja
ale ja uwazam i tak ze jest w lepszej sytuacji bo ja za "luksus" wlasnego mieszkania musze co miesiac placic 2tys zl a ona nic tylko rachunki.. musisz przebolec dla wyzszego celu
Quendi, ja bylam na zakonczeniu roku w przedszkolu u siostrzenca i tez sie polakalamnie mowiac o Tobie na pewno zzylas sie z dzieciakami
Quendi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKada to czekamy na zdjecia
Kamila, no cos za cos, ale masakra.. Ja jestem zla jak tu jestem, jeszcze z sama mama to spoko ale tata to mnie z rownowagi wyprowadzaa pozniej czeka mnie mieszkanie z tesciowa... Takze odechciewa mi sie juz wszytskiego
Quendi my tez w pokoju jednym bedziemyQuendi, Camille87 lubią tę wiadomość
-
Kamcia Lanusia Amela brzuszek śliczny :-*
Dariu są plusy i minusy ale takie życie, dopoki nie pójdziemy na swoje trzeba chwilkę przeczekać. Msimy znaleźć miejsce.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2014, 17:34
Camille87, amela, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kamila,Amela i Lanusia brzuszki sliczniutkie:)
Ja wlasnie mam chwilke ale robie sobie kluski lane bo nic innego nie ma w domu oby do 18 wtedy kapie dzieci i klade ich spac i chwilka dla siebie ale zamierzam ogladac Harrego Pottera:)
Aha ile wy macie tych ubranek.... ja juz tak nie szaleje bo wiem ze i tak nie zdazy tego wychodzic szczegolnie moje pierwsze dziecko tak szybko roslo ze co wyprawalam a robilam pranie co 2-3 tyg bo mialam tyle tych ubranek to ju musialam chowac bo za male byly teraz nie szaleje dokupie tylko body i jakies spochy i cos na wyjscie ze szpitala i to wszystko a body tez kupie na 0-3 miesiace bo szybko wyrosnie z tych na 56cm a szkoda kasy skoro moze ze 3 tyg albo miesiac w tym pochodzi ja juz bardziej praktycznie podchodze do tego ale rozumiem was dziewczyny ja przy pierwszym dziecko to szalalam niesamowicie a teraz to i miejsca brak i w ogole jestesmy przed remontem tego pokoju chlopcow a lokator dopiero w sierpniu sie wyprowadza chyba do 1 sierpnia ma sie wyniesc:D
ona20, amela, celia, Dodi lubią tę wiadomość