X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • pekinka82 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga i o to mi chodzi... Przecież tu chodzi o jej dzidziusia... A ona nic. Nawet wczoraj miała USG sam na sam z lekarzem i dupa...zero pytań.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa Kamila jak super to wszystko wyglada! :) wow
    Serio jak patrze na wasz zapas to moj blednie :P
    Poszykuje do konca i tez dam zdjecie, mysle ze mi styknie tyle ale duzo mniej mam.. Chociaz Kamila Tobie tam wisza tam tez wieksze rozmiary nie?? Ja 68 jeszcze nie pralam..

Camille87, Dodi lubią tę wiadomość

• Sylka Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Woow Kamila.. Ale porządeczek :)

No i co...??!! Ciasto już siedzi w piekarniku ;) Dobrze, że nie muszę się nikomu tłumaczyć z zachcianek :P

Ruda27, Camille87, celia, benitka, Dodi lubią tę wiadomość

f2w39jcgqwt6nja8.png
    relg3e5e7k7mhx6f.png
  • agapast Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila, Ty to masz elegancko wszystko powieszone, w sumie dobry pomysł.

Camille87 lubi tę wiadomość

Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 <3 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia jakie zrobilas??
    Kurde tez bym zjadla. Od tesciowej takie zwykle z truskawkami i galaretka :P
    Ja leze, chrzesniak gra na tablecie wiec mam chwile spokoju.. :P

• Sylka Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda najprostsze jakie się dało (mąka, jajka, cukier, olej) z nektarynkami :)

Teraz siedzę bo znów brzuch zaczął mi twardnieć...

Ruda27 lubi tę wiadomość

f2w39jcgqwt6nja8.png
    relg3e5e7k7mhx6f.png
  • Aggie Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie znow :) Moj wrocil z pracy po 8 :P robota sie skonczyla i puscili do domu, no i zaciagnal na drzemke, jak zwykle mimo ze mi sie spac nie chcialo usnelam (ile mozna spac? pytam serio, nigdy tyle nie spalam, zwlaszcza w dzien), a on biedny nie mogl usnac :P I w koncu poszlismy na basen :D kurcze jak mi lekko bylo, moglam chodzic bez bolu plecow, "lezec" na brzuchu (mam taka specjalna mate (?) do plywania) ahh jak cudownie :D tylko moj biedak marzl a mi dobrze bylo. Teraz czekam na obiadek i pewnie znow odplyne w sen :P

Lanusia, piekny masz brzuszek :) pod bluzka tez widac :) a arsenal ubrankowy pewnie podobny do mojego :P

Kamila, super u Ciebie to wyglada, dlatego chcialam szafe, ale nie pomiescilabym sie w sypialni.

Gratuluje nowych tyg. :)

Ruda27, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Daria tak wueksze tez sa nawet na 74 :) wszystko wyprane i wyprasowane :) tak chcialam zeby nie bylo pomieszane prane i nieprane ;)

Ruda27 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ladnie to wyglada :)
    Ja z wiekszymi czekam, nie ma potrzeby jak dla mnie juz teraz prac jak dopiero za jakies 2-3 miesiace je zalozy :P
    Aggie i dobrze odpoczywaj ile wlezie! :)

Ja cora bardziej mam dosc mieszkania u rodzicow :/ do wrzesnia sie wykoncze ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam po kolei wrzucalam do pralki nie patrzylam na rozmiar :P
    Mam tez ubranka na roczek nawet ale tylko wypralam nie prasowalam odlozylam na polke oddzielnie :)
    Obawiam sie ze jak sie Kubus urodzi to nie bede miala ani sil ani czasu zeby jeszcze prasowac.. a maz to by sie z tydzien zabieral za to wiec wole sama :P

celia, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria a co nie tak u rodzicow?

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to moj brzuszek z dzis :)
    2vakymr.jpg

ona20, Ruda27, Kasieńka:), agapast, kada24, Aggie, mika1987, Quendi, pekinka82, Sylka, amela, celia, karm3lka, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila bedziemy musialy znalezc czas na prasowanie :P
    Kamila u rodzicow hmmm,. Drazni mnie bardzo moj tata :/ nie wytrzymam z nim do wrzesnia,, :/ dobrze ze jest kierowca ale i tak za duzo jest w domu jak dla mnie :P
    Kamila cudny brzusźek :)

• Quendi Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zazdroszczę tych wszystkich prań i porządków...u mnie jeszcze nic...
    Musimy się pomieścić w naszym pokoiku.

Dzisiaj mi smutno po zakończeniu roku...pożegnałam dzieciaki

Camille87, Sylka, celia, Dodi lubią tę wiadomość

tb736iyeli5hckvm.png
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I kupiłam do syna i córki i sobie stanik i sukienkę heh pokaże później jeszcze do auchana pi bella happy jadę i ręcznik do małego

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Daria znam to uczucie, moj tata mnie tez strasznie drazni bo ma bardzo ciężki charakter, na szczescie z nim nie mieszkam :) moja siostra z rodzinka kieszka w domu z nim, mimo ze maja oddzielne pietro dla siebie i nie wchodza sobie w droge to wiem ze czesto sie sprzeczaja :/ ale ja uwazam i tak ze jest w lepszej sytuacji bo ja za "luksus" wlasnego mieszkania musze co miesiac placic 2tys zl a ona nic tylko rachunki.. musisz przebolec dla wyzszego celu :-)

Quendi, ja bylam na zakonczeniu roku w przedszkolu u siostrzenca i tez sie polakalam :P nie mowiac o Tobie na pewno zzylas sie z dzieciakami ;)

Quendi lubi tę wiadomość

• Aggie Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamilka brzuszek u Ciebie tez sliczny, taki zgrabny :) serio niewiadomo gdzie te wasze kilogramy weszly :)

A mnie cos glowa caly czas cmi :/ i sobie przypomnialam ze kawy nie pilam :/

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kada to czekamy na zdjecia :)

Kamila, no cos za cos, ale masakra.. Ja jestem zla jak tu jestem, jeszcze z sama mama to spoko ale tata to mnie z rownowagi wyprowadza :/ a pozniej czeka mnie mieszkanie z tesciowa... Takze odechciewa mi sie juz wszytskiego

Quendi my tez w pokoju jednym bedziemy :/

Quendi, Camille87 lubią tę wiadomość

• Quendi Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia Lanusia Amela brzuszek śliczny :-*

Dariu są plusy i minusy ale takie życie, dopoki nie pójdziemy na swoje trzeba chwilkę przeczekać. Msimy znaleźć miejsce.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2014, 17:34

Camille87, amela, Dodi lubią tę wiadomość

tb736iyeli5hckvm.png
  • ninkapa Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila,Amela i Lanusia brzuszki sliczniutkie:)

Ja wlasnie mam chwilke ale robie sobie kluski lane bo nic innego nie ma w domu oby do 18 wtedy kapie dzieci i klade ich spac i chwilka dla siebie ale zamierzam ogladac Harrego Pottera:)

Aha ile wy macie tych ubranek.... ja juz tak nie szaleje bo wiem ze i tak nie zdazy tego wychodzic szczegolnie moje pierwsze dziecko tak szybko roslo ze co wyprawalam a robilam pranie co 2-3 tyg bo mialam tyle tych ubranek to ju musialam chowac bo za male byly teraz nie szaleje dokupie tylko body i jakies spochy i cos na wyjscie ze szpitala i to wszystko a body tez kupie na 0-3 miesiace bo szybko wyrosnie z tych na 56cm a szkoda kasy skoro moze ze 3 tyg albo miesiac w tym pochodzi ja juz bardziej praktycznie podchodze do tego ale rozumiem was dziewczyny ja przy pierwszym dziecko to szalalam niesamowicie a teraz to i miejsca brak i w ogole jestesmy przed remontem tego pokoju chlopcow a lokator dopiero w sierpniu sie wyprowadza chyba do 1 sierpnia ma sie wyniesc:D

ona20, amela, celia, Dodi lubią tę wiadomość

relgh371blt2rdpa.png

relgsg18glt7yrrj.png

1usa9vvjzcjrn0lc.png[
‹‹ 1381 1382 1383 1384 1385 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ