Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja kupiłam taki zestaw
http://allegro.pl/posciel-wypelnienie-90x120-antyalergiczne-tanio-i4191642208.html
Ale stwierdziłam ostatnio, że na razie nie będę używała kołderki bo maluch pewnie i tak będzie spał w rożku, śpiworku, bądź zawinięty w kocyk..
A! Pekinka! Powodzenia
Kurde mnie coś głowa rozbolałaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2014, 16:49
Ruda27, pekinka82, celia, Lanusia93, Moni&, Mika 28, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mam tatę w szpitalu...:,,-( nie wpuścili mnie bo jestem w ciąży...masakra
Siedzę w domu i przeżywam...
Zawsze jak coś się nam układa-zakup działki i przygotowanie na grila z rodzicami-to musi się coś wydarzyć co zabiera radość. ..
Bardzo się denerwuje... -
nick nieaktualny
-
Mój Tatuś jest po zawale. Ma chore serduszko.
Dzisiaj się 3 razy przewróciłMamcia nie miała siły go utrzymać. Przyjechałam do Rodziców, mój mąż w pracy (w takich momentach brak mi rodzeństwa) zadzwonilismy na pogotowie, przyjechali i zmierzyli ciśnienie-190/105 masakra. Od razu do szpitala. I teraz czekam na informacje. ..
Zmoklam wracając do domu-była duża burza...ale już chciałam się przytulic do psa nawet i popłakać -
Quendi biedna :* Trzymaj się dzielnie, mam nadzieję, że to nic poważnego :*
Daria mam tylko jeden kompletBędę zmuszona zamówić na allegro i poprosić o wysłanie do NO..
Już wiem czemu boli mnie głowa.... Ciśnienie mam 83/63...Quendi lubi tę wiadomość
-
Quendi... Mój tato tak samo. Tyle, że jest po bajpasach, które już mu się zapychają. Paręnaście tygodni temu miał 3 operację, teraz czeka go kolejna.
Wiem co czujesz, bo i ja nie mam rodzeństwa... I wiem jakie to trudne samemu wspierać rodziców w chorobie.
Buziaki dla CiebieTrzymaj się dzielnie
Quendi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyQuendi ale mi przykro
trzymaj sie dzielnie, a tacie w szpitalu pomoga..
Sylwia to kawke sobie wypij moze.. Cisnienie nizutkie
To napewno ktos Ci wysle z polski wiecej kompletow
A mi sie dziewczyny tak nic nie chcemialam cos porobic a odkad wrocilam o 14 to leze..
Quendi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyQuendi tak mi przykro
najwazniejsze ze tata jest w szpitalu pod dobra opieka! Moj tata tez mial zawal, bardzo cichy na szczescie ja szykowalam sie do pracy i zauwazylam ze lezy na podlodze, razem z mezem go reanimowalismy bo nie oddychal i serce nie bilo
w miedzyczasie zadswonilismy po pogotowie i w sumie dzieki nam żyje.. choc lekarze nie dawali mu duzych szans na przezycie bo wyszla nieleczona miazdzyca, nie reagiwal na leki tydzien pod respiratorem lezal..
Sylka to ja sie tak udalam z ochraniaczem do lozeczka - byl w komplecie z posciela kupilismy 120x60 a sie okazalo ze lozexzko mamy 140x70dobrze ze zmierzylismy lozeczko przed zakupem materaca!
Daria moja koldra tez 135x100 jakas zwykla ale antyalergiczna..
My wrocilismy z dzialki i spac mi sie chce..Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2014, 18:23
Ruda27, Quendi lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Quendi bedzie dobrze !
Kurcze ja to dzis mam pecha co do ubranekwzielam sie rano za ściąganie prania patrze a tu kilka ubranek obsranych przez ukochane ptaszki
uhh.. pierwszy raz sie cos takiego zdazyło .. pewnie dlatego ze pomyślałam rano ze jakby tak sie stało to bym sie wkurzyłapozniej znów przypadkiem urwałam guziczka na zatrzask w nowym ubranku ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2014, 18:31
Quendi lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69616.png -
Niestety nie nadrobiłam wszystkiego, kilku ładnych stron brakło, to ponad moje możliwości jeśli chodzi o skupienie nad czymś przez dłuższy czas
Kamilka dobrze pamięta, dwie karty otwieram i sobie powolutku wszystko czytam, inaczej nie dałabym rady zapamiętać tego wszystkiego
Mimo wszystko to ogromne wyzwanie nadrobić kilka dni nieobecności, rozgadane na finiszu jesteśmy
Zmieniłam zdanie co do wózka.. Zakochałam się w tym:
http://allegro.pl/wozek-dzieciecy-gleboki-wiklinowy-retro-style-i4290496745.html
Tylko nie wiem czy kawa z mlekiem czy ten beżowy... Muszę się szybciej decydować
Daję sobie spokój z laktatorem, moja mama przez kilka tygodni radziła sobie z odciąganiem ręcznym dla bliźniaków, więc myślę, że w razie potrzeby jednorazowo odciągnę odpowiednią ilość.
Ruda27, ja też za 2 tygodnie działamWłączę większą ilość herbatki z liści malin, Oeparol, sprzątanie, schody, masaż brodawek i brzucha. I co tam jeszcze... Przysiady, spacery
Może gładko pójdzie. Tylko najpierw wagę Lilki chciałabym poznać. Piękna Natanielkowa pościel
A wkład do pościeli mam hipoalergiczny.
Camille87, też mi się troszkę ciężko oddycha, muszę wziąć naprawdę długi i głęboki wdech, żeby poczuć się lepiej. Ale to kwestia tygodnia aż brzuszek nam opadnieMój jest cały czas jakoś nisko i ciężko mi to ocenić
Boże.. Jaką miałaś sytuację z tatą.. Aż mnie dreszcze przeszły..
Quendi, ale mąż zadziałał z kluczykami od samochoduZdrowia dla taty :*
celia, mnie mała jak dotąd ani razu nie obudziła swoimi ruchami, a nieraz jak się przebudzę w środku nocy to ją czuję delikatnie. Bardziej wariuje zanim zasnę i ją zaczepiam
Aggie, ja sprzątać będę jutro, odkładam to jak mogęMdłości pod koniec- współczuję... Ale podobno 3 trymestr przynosi dolegliwości pierwszego. Już niewiele zostało! :* Świetnie Cię rozumiem... Ja tam już ciąży nie planuję na na na
Przez najbliższe 100000 lat
Kocham małą, ale zdecydowanie już mi wystarczy ciąży, czuję jakbym była w niej przez całe moje życie. Ale prawda jest taka, że chyba jako jedyna z nas całą ciążę przepracowałaś i to jak męczącą pracę miałaś! Twoje zniechęcenie może wynikać przede wszystkim z tego.
kada24, ale masz brzusioJa na obniżeniu się dna macicy nie znam, chyba u samej siebie tego nie rozpoznam.
Jakie dziś sny miałamOdwiedziła mnie położna środowiskowa, trzymałam Liliankę na rękach, a ona pyta jak mi ciąża mija. Zdziwiona patrzę na nią, a ona wyjaśnia mi, że tabletki antykoncepcyjne zawiodły i jestem w 12 tygodniu
A teraz jestem boksowana po pęcherzu..Nieprzyjemne, nieprzyjemne...
Quendi, Ruda27, Aggie, Moni&, Camille87, Dodi, celia lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
Lanusia wozek piekny
ja bym wybrala bezowy
A co do przepracowania... bywalo ciezko fizycznie, ale za to pacjenci jacy wdziecznia u mnie nie to nie zniechecenie, bo mam chec tylko sil brak
tu pies pogrzebany...
A propo psagadula sie ze mnie zrobila ostatnio i nawet ludzi zaczepiam oO (ja!! ta niesmiala!!)
Lanusia93, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość