Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale jestem wkurwiona mąż miał wczoraj noc i dziś miał mieć wolne ale kurwa okazało się ze dodali mu dyżur na noc za jedną osobę co jest na L4 nie informując go i teraz cała niedziela w dupie ani się nie wyspi i na urodziny nie pojedziemy zapewne bo na szybko kawę wypić to be ssensu
-
Kada...współczuję nocnych przeżyć... Mnie cały czas towarzyszy zgaga... już chyba nie pamiętam jak to jest jej nie mieć.
A co do pracy męża.. To ceni się fakt, że idzie za kogoś na zastępstwo. Czasami tak to bywa, że nie zawsze jest tak jak chcemy. Ja też mam weekend z głowy-bo mój chłop siedzi na zlocie motocyklowym z kolegą pod namiotemHahaha ciekawa jestem czy im dupki deszcz zmoczył w nocy
Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHehe Sylka ja dlugo zasnac nie moglam wczoraj ale chyba o tej 2:40 to juz lulalam
kurna az tak mocno sie krecil ze spac nie moglas? Niezle. Moze pozycje zmienial? Bo czasem po takim silnym boksowaniu dzidzie siw przekrecaly.
Moj na szczescie spi ze mna, wierci sie w dzien
Kada wspolczuje, ja zgagi nie miewam czesto, jedynie gdy dosc duzo zjem i od razu sie poloze, a tak to nie, na cale szczescie.
Ja dzis znow mialam durne sny ale takie ze nawet nie wiadomo o co chodzi - bylam w masarni po wedline, a tam byla taka wielka wanna, w ktorej ciezarne siedzialy, i ja tez tam wlazlam i siedzialam ale po co?
My dzis jedziemy z tesciowa do babci meza, potem umowilismy sie ze znajomymi na popoludnie. Milego dnia!Moni&, Ruda27, Sylka, Dodi, amela, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jej ale sie wyspalam dopiero sie obudzilam:) i w nocy tak czesto nie wstawalam:D
Kada wspolczuje tych wymiotow, ja tez mam czesto zgage ostatnio przez pare dni non stop, ledwie sie rano wody napije i juz zgaga na szczescie bez wymiotow.
Sylwia to Ci daje popalic Olavcio hehe ciekawe czy jak sie urodzi to pora nocna tez bedzie jego ulubiona pora na harce:)
Kamilka Ty to idziesz jak burze, miesiac do termonu wg om super:D a i tak urodzisz wczesniej:P
ja sie dzis pierwszy raz obudzilam na plecach i oczywiscie panika bo mały jeszcze spał ale za chwile zaczal szalec a teraz jeszcze ma czkawke:)
mi tsz sie durnoty sbily, eh wole niepamietac bo takoe pierdoly, kilka snow na raz, jakis cmentarz nawet. musze isc Babcie na cmenatarzu odwiedzic bo troche to zaniedbalam ostatnio 18 lipca minie 2 rocznica jak Jej nie ma...
ide cos zjesc mmm jogurcik mam w lodowce:)Dodi, Camille87, Sylka lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyDzien dobry mamuski!
Kada wspolczujeto sie nameczylas
a co do akcji w pracy meza, to jak tak mozna
on nie moze odmowic?
Sylwia jak Twoj maluch nie mogl dawac nawet mezowi spac? Bo nie umiem se tego wyobrazicmoj jak Kamili raczej spi ze mna w nocy, ale co sie budźe przykladam reke to wspolpracuje i sie wypchnie
Amelka zdrowka dla tescia!
J wlasnie zjadlam jajeczniczke
Wiecie co tak siedze, i chyba mi sie macica obnizyla. Nie wiedze chyba tak po brzuchu, ale widze jak z gory patrze ze taki spad i pozniej na dole wiekszy brzuch.. Ciekawe..
Aaa Kamila zajebisty sen hahahahfajny widok same takie wielorybki w basenie w masarni hahahaha
Mi sie snily tez durnoty, ale z jakims facetem, nic nie robilam ale wiecie jakies zaloty czy cos hahah
Kamila miesiac wowod jutro juz beda tylko dni sie wyswietlaly
Slyszalyscie o oleju rycynowym na wywolanie porodu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2014, 09:33
Dodi, Camille87, Sylka, amela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej hej...
Ojej Kada, współczuję nocnych przygód...
Kamila, mały raczej się nie odwrócił, jest tak ułożony że nóżki ma z boku i jak go najdzie i zacznie kopać to uczucie jakby biegał w brzuszkucały czas czuję pod ręką te jego malutkie stópki..
Przeczekałam i poszłam spać dalej
Teraz mąż robi śniadanko a potem wracamy do łóżka
Camille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBoze az mi lzy polecialy same jak przeczytalam ten post od corki monalisy
Skad sie bierze taki zator? Czasem mysle ze jednak cc nie jest takie zle..
Daria no wieloryby w basenieto byl taki basen jaki widzialam na porodwoce u mnie w szpitalu chyba stad hehe
Ja juz tez po sniadaniu, standardowo kakao i kanapki z serem -
nick nieaktualny