Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak Monia dobrze pisze to jest to.
Strone wczesniej NataliaK napisala o tym.. Dziwne ze miala porod naturalny
Dziewczyny ile macie bluz/sweterkow dla malucha na poczatek? Ja mam tylko 2 bluzy, bo reszta juz od 68, wlasnie szukam czegos jeszcze i na necie nic znalezc nie moge -
nick nieaktualnyAaaaa no tak, stwardnienie rozsiane.. no to baaardzo dziwne ze rodzila sn..
Daria odpowiadajac na Twoje poprzednie pytanie to o tym oleju rycynowym ja nie slyszalam, a czemu ma sluzyc?
Co do bluz to takich malych mam 4 chyba i jeden komplecik dresowy na 9mscy..
Najlepiej w lumpeksach poszukac, tam tego sporo jest..Ruda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamila czytalam metody na tipy jak przyspieszyc porod.. I ze podobno znany jest z olejem rycynowym.. Ale po opisie jak to robic i pic to raczej bym sie nie zdecydowala
ze pije sie o 5 rano z piwem bezalko i jakims syropem czekoladowym.. Fle
No wlasnie ja mam tylko 2 bluzy, i mysle se to za malo jak moze byc czesciej chlodno w sierpniu/wrzesniu wiec musze cos dokupic.. Bo na 68 mam juz duzo wiecej ale to bedzie sie topil w tym raczej
Kada jakie masz kombinezoniki?
Aaa i wicie co mnie wkurza? Ze wszedzie jest duzo wiecej rzeczy dla dziewczynekWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2014, 10:12
Camille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO kurna po takiej mieszaninie to predzej do wc niz na porodowke
Ja rozwazam picie lisci malin na wzmocnienie macicy, przyspieszac porodu nie zamierzam no chyba ze seksem
Daria pewnie jeszcze jakies ubranka wpadna od rodziny czy znajomych
Moje bluzy sa male bo na 56 a jedna nawet na 50! Nawet nie wiem czy zdaze ja zalozycja tez mam kombinezoniki na chlodniejsze dni jak cus i cieply kocyk
-
nick nieaktualnyHehe no Kamila, tam pisze zeby starac sie nie zwymiotowac tego
Ja bede chodzila po schodach, sprzatala i spacerowala.. Jedynie to moge zrobic, czyli w sumie tyle co nic, bo pewnie to nie zadzialaale ta herbate tez musze kupic i zaczac pic.. A wiesz gdzie mozna ja dostac? W aptece?
Co do ubranek, ja nie wiem czy dostane cos od kogos, tym bardziej bluzy.. Pewnie jakies bodziaki jak cosja na 56 mam tylko pare rzeczy (w tym jeden z dlugim i chyba 2 na ramiaczkach bodziaki) wiecej nie kupuje bo podejrzewam ze maly bd mial minimum 56 wiec nie pochodzi w tym raczej.. Szukam od razu na 62. Pojechalabym do smyka ale to moze w nastepnym tygodniu..
Camille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hehe kada Ty to jestes hardcor:P
ja podejrzewam ze za jakies 3 tyg jak dorwe mojego męza to bedzie biedny hehe, sex bedzie głownym sposobem przyspieszenia porodu no i pozniej znowu dluzsze spacerki bo na razie sie oszczedzam, wiecej sprzatac zaczne, a latanie po schodach na 3 pietro to i tak mam codziennie:P
fuuj ja bym tez takiej mieszanki nie wypila.
ja mam na 62 dwie bluzy z kapturkiem i to by bylo na tyle musze isc do lumpka tam siw nieraz fajne rzeczy znajdzie a od polowy sierpnia maja byc burze i deszcze ciekawe czy sie sprawdzi oby nieRuda27 lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
hehe ja tez pod koniec dorwe swojego zeby przyspieszyc poród
bedziemy sie kochac i kochac aż mała w koncu zechce wyjsc
Prócz tego tez bedą schody , ale to akurat u mnie jest na porządku dziennym pokój na drugim piętrze wiec co chwile latam z góry na dol, nawet do toalety musze zejsc po schodach co w nocy jest uciązliwe .. a po dziurach a raczej górach moze tez pojezdze akurat tak sie składa ze tata i wujek lubią jezdzic na off road
Ruda27 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69616.png -
nick nieaktualny