Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySylwia heh to ladnie Twoj wyrabia
ze az Toba wstrzasa haha
Ja sie staram nue myslec negatywnie, ale tak jak wy i chyba u kazdej z nas sa chwile czarnych mysli. Mysle ze to normalne w przypadku kazdej mamy, bo sie martwimy po prostu..
Pampersow do szpitala, wezme 1 paczke tych newborn.
Moja siostra miala raz dade i powiedziala ze masakra, ze cienkie i cala kupa wylatywala..ja napewno na poczatku bede tylko pampersow uzywala
Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
Wiecie co gadam mojemu mezowi o tej z czerwca ze ma zator plucny i maz mi gada ze raczej z tego sie nie wychodzi ma bardzo minimalne szanse az mi lzy polecialy trzeba sie modlic za nia zeby sie wybudzila i zobaczyla rodzine
-
chyba trzeba samemu wypróbować, np. Kada mówisz, że te huggies były dobre, a ja pamiętam jak koleżanka wyzywała, że dziadostwo. wszystko metodą prób i błędów. pewnie z kosmetykami to samo. na szczęscie mamy w czym wybierać, nie to co nasze mamy mialy kiedy my byłyśmy małe.Michałek urodził się 10 sierpnia 2014
-
nick nieaktualny
-
Hej
Podczytywalam was caly czas ale nie mialam czasu odpisac,caly weekend mialam zalatany. A pozatym zrobilam sobie przerwe od kompa
W piatek poszlam do poloznej i okazalo sie ze ona juz nie pracuje w tej przychodnijest na zwolnieniu i od lipca bedzie inna. W od 1 lipca mam sie do tej nowej zglosic. No zobaczymy. A wieczorem pojechalismy do kuzyna na urodziny
W sobote obudzilismy sie z mezem o 6,30 i nie moglismy zasnac. A wogole na ten dzien zaplanowalismy przemeblowanie u nas w duzym pokoju zeby wstawic wozek. Bo caly czas stal u babci w pokoju. No i mial przyjechac moj brat do pomocy ale gdzies zabalowal i nie przyjechalMusielismy sami z mezem meble przestawiac. Jakos poszlo
ja oczywiscie nie dzwigalam,pomagalam tylko to co moglam. A popoludniu pojechalam do kolegi na slub
A dzis bylismy na zakupach w tesco,kupilam wanienke do kapieli i pampersy 1. Za pampersy dalam 19 zl bo mialam rabat na jakis zakup.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2014, 17:21
Ruda27, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Lanusia super brzuszek
a piesek jaki slodki
Pisalyscie o jezdzeniu samochodemmi maz nic nie mowil na ten temat,wiec chyba mi nie zabrania. Ja tez nie zauwazylam zeby mi sie zmniejszyla koncentracja,co prawda nie jezdze duzo i daleko ale jak maz jest w pracy a ja musze gdzies pojechac to wsiadam i jade.
Gratulacje rozpoczetych nowych tyg.
Quendi zycze duzo zdrowia dla Twojego taty i dla tescia Ameli tez duzo zdrowkaniech panowie szybko wracaja do zdrowia
A na co te liscie malin pijecie ?
U moich rodzicow tez rosna maliny za plotem u jakiegos sasiada i galezie przechodza do nich na dzialkenajwyzej sobie tez zerwie te liscie jak bede potrzebowac
amela, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzia fajnie ze mialas udany weekend
Herbata z lisci malin podobno ulatwia porodmusze ja kupic
Co do jazdy to mojemu ciezko przegadaczbyt przezywa..
Kada kurde oby sie ulozylo i Twoj maz sie mylil.. Jeszcze jest wiadomosc od sunset i tez smutna..
Nie wyobrazam sobie co oni przezywajamam ogromna nadzieje na naszym watku u wszystkich bedzie ok!
Madzikovy Ty niedobra odezwij sie!!!!!Magda2013 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Jestem Ewa. Trafiłam na to forum kilka dni temu przez przypadek, znalazłam odpowiedni dla siebie temat - "Ciąża w Wielkiej Brytanii", ponieważ niedawno się tu przeniosłam. Postanowiłam też zajrzeć do Was, sierpniowe mamy, bo sama mam termin na 20 sierpnia
Czekamy z chłopakiem na Julkę.
Przeczytałam tutaj kilka ostatnich stron i żałuję, że nie trafiłam na to forum wcześniej, bo to chyba jedno z najprzyjaźniejszych jakie widziałam.
Załapałam się przy okazji na temat o herbatce z liści malin - udało mi się ją dziś zamówić przez internet, jak ktoś jest zainteresowany to mogę zalinkować.
Aggie, ona20, MILA, celia, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitaj Sproguette
fajnie ze nas znalazlas, lepiej pozno niz wcale
Powiedz nam cos o sobieile masz lat? Skad jestes?
To pierwsze dziecko?
Kada tam jakas dziewczyna napisala.. Ze coreczka sunset prawdopodobnie ma glebokie wady genetyczne
U nas tak okropnie leje ze masakra!
Rozlozylam lozeczko turystyczne, jeszczw troche i pokoj bedzie jakos wygladalMagda2013 lubi tę wiadomość
-
Witaj Sproquette, przylaczam sie o prosby Darii, zebys nam o sobie cos napisala
ja tez mieszkam w UK, w jakiej czesci jestes? i chetnie bym poprosila o tego linka
moze cos tam sie wyprobuje
Kada, kurcze, moze u Monalisy bedzie cud i wyjdzie z tego, ja gleboko w to wierze. Kurcze jej coreczka to taki sliczny aniolek, jak Bog moze pozwalac na takie tragedie?
-
Pierwsze i prawdę mówiąc nieplanowane - stąd wyjazd do UK
Ta niespodzianka przewróciła Nam życie do góry nogami, ale wszystko na pozytyw
Mam 21 lat i jestem z woj. świętokrzyskiego, a obecnie mieszkam na samiuteńkim południu Anglii.
Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
Aggie, jestem w Portsmouth - Southsea
A Ty?
http://www.aleziolo.pl/uklad-moczowy/115-herbatka-z-lisci-maliny.html
Tutaj link do herbatki, zamówiłam ją sobie do mamy do domu bo niedługo będzie mi robiła paczuszkę z ciuszkami dla małej od rodzinki, więc mi dorzuci.Bo nie wiem czy wysyłają tak daleko. Domówiłam przy okazji parę rzeczy, jakiś miód i syrop, bo wysyłka 13,50zł więc nie opłaca się samej herbatki.