Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurcze jeśli chodzi o ten pępek, to często czytałam, że najlepiej nie stosować żadnych specyfików, a już na pewno nie spirytus ani nic alkoholowego. Że najlepiej przemywać wodą i że może być woda z mydłem.
Sprawdźcie np. ten artykuł: http://pediatria.mp.pl/pielegnacja/show.html?id=52307
I ja już sama nie wiem.Camille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzia dzieki.
Mnie to troche juz przerastastresuje mnie juz to pakowanie, szykowanie itd.. Konca ńie widac a mi sie nic nie chce
Quendi napewno jest wszystko dobrze! Ale rozumiem Twoj strach, moj ma o pare tyg wieksza glowke i tez mnie to martwi..
A co do terminu u gina, czemu nic ńie powiedzialas? -
Quendi mojej corci wymiary tez nie byly idealnie rowne.Zawsze byly kilku dniowe odchylenia. I sa do teraz.. Napewno wszystko jest w porzadku
Aggie niby 0,05% to nic ale nie wiem decyzja nalezy do Ciebie. Chociaz ja w czasie ciazy tez pilam szampana chyba 2 razy-na sylwka i na babci urodzinach.
Wiadomo ze zakazany owoc zawsze smakuje najlepiejDodi lubi tę wiadomość
-
Tez bym chciala tulic moje tak szybciutko, Mala Mi
A mi sie wydaje czy Mila cos sie nie odzywala? moze ja slabo kojarze?
Madziu, ja nawet lyka szampana nie wzielamkurcze ja palenie rzucilam, baaaardzo rzadko przed ciaza pilam jakikolwiek alkohol
a teraz mi na lep bije
Ide do wanny moze sie mnie odechce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 19:55
mala_mi, Camille87, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
Wszystkie doczekamy tego dnia, chociaż im bliżej tym bardziej zaczyna się dłużyć.
Quendi, tak jak pisze Magda, zawsze są kilkudniowe odchylenia w rozmiarach poszczególnych części ciała maluszka. Postaraj się nie martwić na zapas.
Quendi, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny zjadlam golabki
co prawda na kolacje a nie na obiad ale kolezanka wpadla w miedzyczasie z prezentem dla mnie na jutrzejsze urodziny choc wszystko dla Kubusia
piekne ubranka, gryzak, butelka i cudny album
kochana to ta ktora dopiero co ciaze stracila
Co do piwa - radler nie ma alkoholu, tak samo bavaria (czytalam sklad i byl twn sam co w zwyklym piwie i moj maz tlumaczyl to tak ze to piwo nie jest poddawane procesowi fermentacji, warzenia, dlatego alkoholu w nim nie ma) ja tam pije. Karmi ma 0,5% tego juz nie tkne ale jesli piwo opisane jeat jako bezalkoholowe a nie o niskiej zaw alkoholu to nie ma sie co bac
Daria dzieki!! Przypomnialas mi o papierze toaletowymRuda27, pekinka82, Aggie, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
Quendi..u mnie na każdym usg są różne rozmiary części ciała z poślizgami od tygodnia do 2 tygodni. Lekarz powiedział, że nie ma co się martwić... bo usg 100% wyliczeń nie podaje
Więc skoro lekarz Ci nic nie powiedział czym powinnaś się martwić.....To nie dodawaj sobie zmartwień
cmok
Camille87, Quendi, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzia ja naszykowalam jeszcze gruszke do noska, nozyczki tez biore, bo kazde dziecko jest inne i niektorym nalezy obciac paznokietki od razu.. Wiec wole miec ze soba
I reszta to co Ty.. Chociaz jeszcze wszystkiego nie poszykowalam. Musze spakowac smoczek, butelke, recznik.. Te wszystkie przedmioty wczesniej wyparzyc jeszcze,.
Kamila jak milo ze strony kolezanki
Mala mi fajńie ze masz juz jasno kiedy ebdziesz miala coreczke przy sobie
Camille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa bym najlepiej butelki i smoka nie brala, ale lepiej chyba miec na wszelki wypadek..
Kurde jestem strasznie leniwa, nie chce mi sie kompletnie nic..patrzac na moje przygotowania, nie jestem gotowa jeszcze.. Tyle praniajednak duzo wiecej, bo nieltore kocyki czy rozek piore osobno.. Jestem jakas zniechecona...
Camille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMala mi a czemu bedziesz miala cc? Jesli mozna wiedziec.
Ja dostalam liste od poloznej co wziac do szpitala i oprocz ubranek pampersow i chusteczek nawilzanych nic nie musze brac i tak sie zastanawiam wlasnie.. smoczek chyba spakuje, pieluchy tetrowe tez ale reszte to mi chyba maz dowiezie jesli okaze sie ze potrzebne..pekinka82, Dodi lubią tę wiadomość