Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
chyba bedziemy musialy spakowac sie wg uznania bo zaden szpital nie jest az tak szczegolowy.
hehe ale my sobie nawzajem smaki na forum robimy, ja bym teraz miala smaka na tosty bo Sylwia pisala:P
jajeszcze torby nie mam spakowanej za jakis tydzien sie spakuje jak bd juz miala wszystko wyprane i kupione jeszcze kilka rzeczy. a potem tylko czekac;)
ale dzisiaj jestem senna, jeszcze poszlam z M na spacer krotki, wykapalam sie i padam:P a jutro wizyta na 10 ciekawe ile Kacpercio juz wazy:)Ruda27, Camille87, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
Ja dziewczyny nie mogę się ogarnąć... Już nie mogę się doczekać maleństwa, ale zarazem wszystko mnie przeraża... tyle tego...a ja w ciemnej d....e jestem
I cały czas mam uczucie, że czegoś mi brakuje..że coś muszę zrobić...
Camille87, Ruda27, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
Ruda, przed samym porodem podobno też dopada, może czeka Cię druga seria
Moni, najgorzej te gołąbki! Tak bym zjadła, a wiem, że z tutejszych składników nie zrobię dobrych, więc nawet się nie zabieram.Ale zadzwoniłam do mamy, ma porobić i zamrozić. Jak przylecę do Polski to najem się za te wszystkie czasy!
Wrócę pewnie ze 3kg grubsza i tyle będzie z tego powrotu do formy po ciąży.
Ale te tosty to chyba sobie zrobię zaraz, haha
Camille87, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo Monia ciekawe jak tam Kacperek
powodzenia jutro!
Ja butelke mam w zstawie z laktatorem, a wy od razu wszystko wyparzacie np smoczek czy w szpitalu jak bedzie potrzebny?
Pekinka ja tez miewam takie uczucie ze o czyms zapomnialam ze cos jeszcze musze zrobic ehh za dobrze chcemypekinka82, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczynki wpadłam napisać tylko, że u mnie na dzisiejszej wizycie wszystko ok bardzo się cieszę. Malutka nadrabia waży ok 1900 gram także jesteśmy szczęśliwi. U nas remont.... także sporo pracy w sumie mąż ma sporo pracy ja tylko coś podam czy pozamiatam.... ale mam nadzieję, że zdążymy do porodu bo jeszcze kupa pracy... Pozdrawiam wszystkie razem i każdą z osobna i zdrówka życzę :*
ona20, Ruda27, Camille87, pekinka82, amela, Aggie, Magda2013, Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tez mam wrazenie ze o czyms zapominam, ze jeszcze cos
Chcialabym juz byc gotowa calkowicie, lezec i czekacniby duzo nie zostalo, ale jednak.. Jakis taki durny dzien mam, a raczej wieczor
Aicha ciesze sie ze u was wszystko dobrze!
Ewa, lepiej miec wiecej niz mniej, chociaz my akurat mamy blisko wiec w razie czego mozna doniesc do szpitala cos..aicha, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAicha super ze u Ciebie dobrze! Dzidzia rosnie a pamietam ze tak sie martwilas ze za mala
Kurna ja mam juz chyba wszystko spakowane tylko nie moge sie zebrac zeby wyparzyc laktatoraha no i ubranka musze spakowac mam je odlozone tylko sie zdecydowac musze co biore
aicha, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykada24 wrote:zapewne tak i jeszcze paczki dostaniemy przy wypisie hehe
Haha ja tam na nic nie licze, moj szpital biedny nawet ze szkoly rodzenia dostalam przeterminowana probke kremutylko ze byla spakowana w pudelko i zaklejona wiec polozna nie miala jak sprawdzic ale i tak wiocha
Dodi lubi tę wiadomość