X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda2013 wrote:
    Aha no tak...ja mam Fride to tez ja zaraz spakuje,dzieki :)

Ja mam fride i gruszke. Frida na katarki, gruszka na jakies glutki :P ale biore tylko gruszke

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria moze kryzys masz, przejdzie :-)
    Ja tez tak ostatnio mialam ze dwa prania czekaly na prasowanie ale sie w koncu wzielam i jakos poszlo :)

Ruda27 lubi tę wiadomość

• Sproquette Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda, to nie rób nic, odpoczywaj. Jeszcze załączy Ci się tryb "wicia gniazdka", będziesz latać jak opętana :D Ja też jestem totalnie w proszku jeszcze. :)

Dodi lubi tę wiadomość

as9mJnk.jpgas9mp1.png
  • Moni& Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba bedziemy musialy spakowac sie wg uznania bo zaden szpital nie jest az tak szczegolowy.
    hehe ale my sobie nawzajem smaki na forum robimy, ja bym teraz miala smaka na tosty bo Sylwia pisala:P
    jajeszcze torby nie mam spakowanej za jakis tydzien sie spakuje jak bd juz miala wszystko wyprane i kupione jeszcze kilka rzeczy. a potem tylko czekac;)
    ale dzisiaj jestem senna, jeszcze poszlam z M na spacer krotki, wykapalam sie i padam:P a jutro wizyta na 10 ciekawe ile Kacpercio juz wazy:)

Ruda27, Camille87, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila oby :P
    Ewa, juz mialam ten etap, a teraz jestem leniwa.. Po prostu chwilami mnie to prZerasta tyle tego :P

• pekinka82 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziewczyny nie mogę się ogarnąć... Już nie mogę się doczekać maleństwa, ale zarazem wszystko mnie przeraża... tyle tego...a ja w ciemnej d....e jestem :/

I cały czas mam uczucie, że czegoś mi brakuje..że coś muszę zrobić...:/

Camille87, Ruda27, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość

• Sproquette Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda, przed samym porodem podobno też dopada, może czeka Cię druga seria :D
    Moni, najgorzej te gołąbki! Tak bym zjadła, a wiem, że z tutejszych składników nie zrobię dobrych, więc nawet się nie zabieram. :( Ale zadzwoniłam do mamy, ma porobić i zamrozić. Jak przylecę do Polski to najem się za te wszystkie czasy! :D Wrócę pewnie ze 3kg grubsza i tyle będzie z tego powrotu do formy po ciąży. :P Ale te tosty to chyba sobie zrobię zaraz, haha :D

Camille87, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość

as9mJnk.jpgas9mp1.png
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mialam duzooo energii przed porodem hehe

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Monia ciekawe jak tam Kacperek :) powodzenia jutro!
    Ja butelke mam w zstawie z laktatorem, a wy od razu wszystko wyparzacie np smoczek czy w szpitalu jak bedzie potrzebny?

Pekinka ja tez miewam takie uczucie ze o czyms zapomnialam ze cos jeszcze musze zrobic ehh za dobrze chcemy ;)

pekinka82, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość

• ona20 Ekspertka

Wysłany: 1 lipca 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe ja tez dzisiaj tosty wcinałam na sniadanko :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 20:53

https://www.maluchy.pl/li-69616.png
  • aicha Ekspertka

Wysłany: 1 lipca 2014, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczynki wpadłam napisać tylko, że u mnie na dzisiejszej wizycie wszystko ok bardzo się cieszę. Malutka nadrabia waży ok 1900 gram także jesteśmy szczęśliwi. U nas remont.... także sporo pracy w sumie mąż ma sporo pracy ja tylko coś podam czy pozamiatam.... ale mam nadzieję, że zdążymy do porodu bo jeszcze kupa pracy... Pozdrawiam wszystkie razem i każdą z osobna i zdrówka życzę :*

ona20, Ruda27, Camille87, pekinka82, amela, Aggie, Magda2013, Dodi, celia lubią tę wiadomość

ex2btv73sxgy8bfm.png
  • ona20 Ekspertka

Wysłany: 1 lipca 2014, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wyparzę sobie wczesniej :)
    uczucie ze o czyms zapomniałam tez mam i cały czas mysle o czym :D
    mam nadzieje ze jednak nic nie przeocze :)

pekinka82, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69616.png
  • pekinka82 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamilko, oby tylko nie przedobrzyć :D

No ja dziś tosty miałam na śniadanie i obiad :D

Już na kolację odpuściłam :) Chociaż kto wie...Jeszcze dzień się nie skończył :D

Camille87 lubi tę wiadomość

• Sproquette Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podejrzewam, że z 75% tego co spakujemy nam się nie przyda, a ukochany z tymi naszymi torbami będzie wyglądał jak Rumun jakiś. :P

Camille87, pekinka82, amela, Dodi lubią tę wiadomość

as9mJnk.jpgas9mp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez mam wrazenie ze o czyms zapominam, ze jeszcze cos :P

Chcialabym juz byc gotowa calkowicie, lezec i czekac :P niby duzo nie zostalo, ale jednak.. Jakis taki durny dzien mam, a raczej wieczor :P

Aicha ciesze sie ze u was wszystko dobrze! :)

Ewa, lepiej miec wiecej niz mniej, chociaz my akurat mamy blisko wiec w razie czego mozna doniesc do szpitala cos..

aicha, Dodi lubią tę wiadomość

• kada24 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapewne tak i jeszcze paczki dostaniemy przy wypisie hehe

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• Quendi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pekinka cmok :-* <3

Kochane na poniedziałkowych zajęciach pani doktor mówiła-przez pierwszy miesiąc zero smoczka, butli tylko cyc.
    Żeby nie zaburzyć odruchu ssania.

Camille87, pekinka82, Aggie, Dodi lubią tę wiadomość

tb736iyeli5hckvm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aicha super ze u Ciebie dobrze! Dzidzia rosnie a pamietam ze tak sie martwilas ze za mala ;)
    Kurna ja mam juz chyba wszystko spakowane tylko nie moge sie zebrac zeby wyparzyc laktator :P aha no i ubranka musze spakowac mam je odlozone tylko sie zdecydowac musze co biore :P

aicha, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie do szpitala tez blisko wiec maz dowiezie :)

Dodi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kada24 wrote:
    zapewne tak i jeszcze paczki dostaniemy przy wypisie hehe

Haha ja tam na nic nie licze, moj szpital biedny nawet ze szkoly rodzenia dostalam przeterminowana probke kremu :P tylko ze byla spakowana w pudelko i zaklejona wiec polozna nie miala jak sprawdzic ale i tak wiocha :P

Dodi lubi tę wiadomość

‹‹ 1419 1420 1421 1422 1423 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ