Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aicha super wiadomosci
dobrze ze wszystko w porzadku
Ja mam tez blisko szpital,na piechote jakies 15 min. Na wyjscie dla mnie ubran nie biore,bo juz mam pelna torbe a jeszcze kosmetyczka musi wejscmaz mi dowiezie w razie co.
U mnie po porodzie sn jak nie ma komplikacji wychodzi sie juz na drugi dzien..ale po cc po 3 dniach.
Pekinka ja mam ten sam problem ze wszystkim. Nie wiem czy bede miala pokarm po porodzie.Podobno po 3 dni jest nawal pokarmu ale co przez te 3 dni dziecko ma nie jesc ? czy karmic mm? a jak bede miala pokarm to czy dam rade karmic co najmniej co 3h? kiedy bede mogla choc troche sie przespac? czy bede umiala zmienic pampersa? nigdy tego nie robilamczy bede umiala ja ubrac i nie zrobic krzywdy? to wszystko mnie przeraza
pekinka82, Moni& lubią tę wiadomość
-
nie będę się powtarzała, że jesteście niemożliwe z tym pisaniem, ale nadrabiałam dzisiejszy dzień sporo czasu ufff....
Kamila gratuluję 37 tygodnia i 9 miesiąca, wowejjj no co Ty gadasz? albinosem jesteś czy co, że masz białe rzęsy
no i fajnie, że zakupy udane
Daria mam nadzieję, ze gin nieco Cię uspokoiłfajnie, że w sobotę odbieracie wóz Natusia
ninkapa gratki z okazji 34 tygodniakurcze fajnie się masz, że nie tyjesz bo to raczej rzadko kiedy się zdarza
najważniejsze że macica rośnie a co za tym idzie dzieciaczek też
Pekinko ja od czasu do czasu robię hennę, ale tylko brwio rzęsach w sumie nie myślałam albo nie wiedziałam, że można też zrobić
Amela super, ze teściu wychodzi ze szpitalaa ja wg OM mam termin na 30.08, więc chyba będę ostatnia i poprosze o zmianę
śliczne zamówiłaś kaftaniki, takie słodkie i ekspresowo Ci przyszły... tak to można zamawiać
Córka Nadii będzie miała na imię Alicja
Celia nikt Cię kochana nie zignorował :* poprostu Amela Cię wyręczyła
Aggie lekarze to u Was mają podejścieczasem mam wrażenie, że jest gorzej niż u nas
Januszkowa powodzenia życzedziewczyny tu co chwilę takiego smaka robią
czasem ślina to aż po kolana
Kada ładne ubranka, szkoda tylko, ze dopiero teraz je wystawiłaś
mala mi miło, że zerknęłaśmasz już termin cc ustalony, wow... a byłas już może u anestezjologa? to już 34 tydzień, gratki
Quendi juz nie raz pisałyśmy jak różne są wymiary u naszych dzieciaczków, więc nie ma się co denerwować na zapas :* napewno wszystko jest ok
Aggie ja z kolei pić to bym nie musiała, ale do fajek mnie ciągnie jak cholera
Moni& powodzenia na jutrzejszej wizycie, bo pewnie rano nie zdąże Ci napisać
aicha super, że z córcią wszystko ok i waga już ładnapowodzenia z remontem
Ruda27, Camille87, mala_mi, pekinka82, amela, Aggie, Moni&, celia, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dodi, ostatnio mam mało czasu na kompa, bo zaczynamy remont nowego mieszkania. Przeprowadzka dopiero jesienią, ale teraz chcieliśmy zacząć wykańczanie, więc trochę się spieszymy. Ale odczuwam już negatywne skutki tej gonitwy, bo coraz mocniej napina mi się brzuch i brakuje mi tchu, jakby macica uciskała na płuca. Muszę zwolnić tempo, bo nie doczekam cc
Tak, fajnie mieć z góry ustalony dzień spotkania z maleństwem
To jedna z zalet cięcia, choć osobiście jestem zwolenniczką porodu naturalnego. W przeciwieństwie do Was torby jeszcze nie zaczęłam pakować, choć już trochę rzeczy do niej kupiłam.
Camilko, cc będę miała za namową lekarza. Nie zamierzam mu się sprzeciwiać.
Camille87, Dodi, amela, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDodi nie rzesy tylko brwi mam biale
nie no przesadzialm po prostu sa jasniejsze mimo ze blondynka nie jestem
Aa Daria, dla Maluszka mam ubranka, 1op chusteczek nawilzanych, pampersy, gruszke, pieluchy tetrowe i tyle.. w szpitalu maja kosmetyki, typu sudocrem itd, recznika nie biore bo oni po porodzie osuszaja swoimi.
Rozka nie biore bo daja becik na pobyt w szpitalu.
Ogolnie biore malo w razie czego 10min i maz przywoziRuda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mala super, że nowe mieszkano na Was czeka choć sama wiem po sobie że im więcej zajęć na chwilę obecną tym większe zmęczenie, napięcie brzucha itp. ale pomalutku ile się da tyle zrobicie teraz a resztę najwyżej dokończycie później
podbijam pytanie Darii
Kamila no bo już myślałamCamille87, mala_mi lubią tę wiadomość
-
Kada, Ty to jednak najlepsza jestes
Dodi, do fajrk tez mnie czasem ciagnie, ale juz mniej jak na poczatku, mam nadzieje juz do nich nie wracac, bylabym z siebie mega dumnaale moj nadal pali, moze mu sie troszke odwidzi jak Majeczka sie urodzi
Dodi, Camille87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa nie pale juz poltora roku! Nawet nie wiem kiedy to zlecialo
Moj maz tez od stycznia zeszlego roku nie pali jedynie zapalil w wakacje na imprezieja tam nie mam zamiaru wracac do nalogu, czasem mi sie sni ze pale albo jak widze w tv kogos z papierosem to sobie mysle ze bym tez zapalila ale jak sobie przypomne jak moja mama umierala chorujac na raka pluc to serdecznie mi sie odechciewa tego chu*ostwa
Dodi, Aggie lubią tę wiadomość
-
No to mamy prawie wszystko, brakuje tylko Jus i Cleo, może odezwą się niebawem to dopiszemy !!
Camille87 - - 29.07 SYNKUBUŚ
Madzikovy - - 30.07 CÓRKAZUZANKA
Ruda27 - - 31.07 SYNNATANIEL
Kasieńka:) - - 01.08 CÓRKA
Lanusia93 - - 01.08 CÓRKALILIENKA
Amela - - 03.08 CÓRKANELKA
Magda2013 - - 3.08 CÓRKAMAJECZKA
Moni& - - 4.08 SYNKACPEREK
Kajoni - - 5.08 SYNADAŚ
mala_mi - 06.08 CÓRKAKLARA
Niebieska - - 10.08 SYNKACPEREK
Kada24 - - 12.08 SYNMATEUSZEK
Nezumi - - 13.08 CÓRKAALICJA
Pekinka82 - - 13.08 SYNEMIL
agapast - - 13.08 SYNMICHAŁEK
Positive - - 14.08CÓRKA ALICJA
Celia – - 15.08 CÓRKAJUSTYSIA
Jus1985 - - 18.08
Quendi - - 18.08SYN HUBERT
Paulia87 - - 18.08 SYNMARCELEK
Ninkapa - - 19.08 SYNLUCAS
Sproquette - - 20.08CÓRKA JULKA
_Cleo_ - 21.08 CÓRKA
Mika 28 - - 22.08 CÓRKAJULCIA
Mika1987 - - 23.08 CÓRKAMAJUSIA
Aggie - - 24.08 CÓRKAMAJECZKA
ona20 - - 24.08 CÓRKAOLIWIA
Sylka - - 25.08. SYNOLAV
Mila - - 27.08 SYNBARTUŚ
aicha - - 29.08 CÓRKAMADZIA
Nadia - - 30.08 CÓRKAALICJA
Dodi- - 30.08 CÓRKAAMELKA
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 23:32
Dodi, Aggie, Camille87, Moni&, mala_mi, celia, Magda2013 lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Ja już po kąpieli
Monia powodzenia jutro na wizycie, czekamy na wieści
Daria pisałaś że w sobote odbieracie wózek? czekamy na fotkija w tym tygodniu zamawiam na 95 % marite
Dodi, Ruda27, Camille87, Moni&, celia, Sylka lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Kama fajnie, ze tak dlugo udało Wam się juz nie palić
przykre jest to, ze Twoja mama akurat na raka płuc zmarła
Amela elegancka listateraz po kolei do odstrzału
kurde jak patrzę jak schodzicie już poniżej miesiąca do porodu to też bym tak już chciałaRuda27, amela, Camille87 lubią tę wiadomość