Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dodi, pewnie nie bedziesz miala sil jak sie maluszek urodzi na wychodzenie na dymka
ja mam nadzieje ze tak wlasnie ze mna bedzie
tylko widzisz, u mnie wszyscy dookola pala, teraz jestem jedyna niepalaca, co nie jest fajne bo na jakims zlocie rodzinnym wszyscy do kuchni zajarac a ja sama w salonie np.
Kamila woowpieknie, to pewnie juz nie wrocisz do palenia
obysmy wszystkie byly na tyle silne
Dodi, Camille87 lubią tę wiadomość
-
Aggie no nie wiem co lepsze czy zostawać samej bo się nie pali czy się truć jak reszta
obyśmy wytrwały bez tego nałogu
Amela nerwy napewno coraz to większe bo sytuacja już niedługo się zmieni a wiadomo, ze człowiek chciałby sie przygotować jak najlepiejco ma być to będzie tzn. będzie dobrze a nerwy w niczym nie pomogą choć wiem, ze to nieuniknione
a co byś powiedziała jakbyś była na szarym końcu jak ja?Wy już będziecie mieć miesięczne bąble a ja dopiero na porodówkę pojadę
amela, Aggie, Ruda27, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDodi dokladnie - do odstrzalu
Anitka - lista cud miod malina
Aggie to sie chwali ze nie palisz i wlasnie w takich momentach gdy wszyscy ida zajarac Ty powinnas byc z siebie dumna!! Niech sie reszta truje i wydaje majatek na fajki, ja zaluje ze kiedykolwiek zaczelam palicale czasu nie cofne.
Dodi, amela, Aggie, Ruda27, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
Ahoj!!!!!!
w koncu mam neta!!! Juz tak wiercilam dziurę w brzuchu u W ze wziął sie w garść
Ale sie cieszę ze do Was wróciłamtylko nie nadrobie tego wszystkiego, a bardzo głupio mi z tego powodu bo wiem z dzisiejszego fb ze u niektórych Pessar i leki...
Nawet nie wiem co napisać.... U mnie okej, Zuza wazy na dzień dzisiejszy 2863g i pcha sie strasznie, najlepsza zabawę ma wypychając mi nogę z prawej strony brzucha... Często mi juz twardnieje brzuch i mało to przyjemne...w nocy bije rekordy chodzenia do wc... A wlasnie patrzę w Belly i zostały mi 34 dni do porodu a ze będę miała cesarkę to 30 dni....aaaaaa!!
Ale ja sie za Wami stęskniłam!!!!!!Dodi, Camille87, amela, Aggie, Moni&, MILA, Ruda27, mala_mi, celia, Sylka, Kasieńka:), Magda2013 lubią tę wiadomość
-
Nareszcie Madzikovy
spokojna Twoja rozczochranaja tutaj mam cięzko jeden dzień nadrobić, więc nie dziwię Ci się, że Ty nie dasz rady za dłuższy czas
Najważniejsze, ze u Was wszystko ok, Zuzanna rosnie jak na drożdzach, dużo Ci juz nie zostało, więc spokojnie
witaj z powrotem i podziękowania dla W za to, ze wziął się w garść z netemMadzikovy, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzikovy my za Toba tez sie stesknilysmy
Najwazniejsze ze sake dobre wiesci od Ciebie, a u nas stara bieda rozwazania nt pakowania toreb do szpitala i odliczanie do porodu
Welcome backWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 23:26
Madzikovy, Dodi lubią tę wiadomość
-
Hej Madziu !!!!! a jak my się stęskniłyśmy
ale Zuzka już duża, super
Na kiedy masz termin cc to zmienię na liście 1.08 ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 23:26
Madzikovy, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Chwała mu za neta ale nie za remont bo cholera dopiero w połowie lipca pokój bedzie wykończony
wiec stanowczo za późno i sie denerwuje. Na szczęście mam juz prawie wszystko dla małej, dla siebie potrzebuje tylko te majtochy do szpitala ale nie wiem jakie kupić... I te podkłady ... A tak to tylko rzeczy apteczne i kocyk jutro zamawiam skoro mam juz dostęp do internetu
Dzięki Dodi za miłe słowaDodi, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madzikovy wrote:Amelka 30 lipiec wiec ja nie sierpnioweczka
heh dzięki :*
Hej Kamano ja jeszcze nie mam torby spakowanej
wszystko jakoś rozpiżdzone przez ten remont
już zmienione
Madzikovy, Dodi, Camille87, Ruda27 lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Camille87 - - 29.07 SYNKUBUŚ