Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziu super ze wrocilas :* ciesze sie ze dobre wiesci u Ciebie
a do remontu to moj tez sie ciezko zwykle garnie do takich rzeczy
no coz, wszystkiego miec nie mozna
Ja nie moge, to juz zaraz zobaczysz sie z dzieciaczkiem oO ale fajnie ze wiesz kiedy co i jak
Ja tez lece spac, nie drzemalam dzis o dziwo (w sumie nie mialam kiedy) i tez juz padam, dobranoc laseczki
Dodi, Madzikovy, Camille87 lubią tę wiadomość
-
Aaaa i tez nie moge uwierzyć ze to juz tylko miesiąc... Niedawno przeżywalysmy czy zobaczymy bijące serduszka naszych pociech...
Ja to w sumie będę miała niesamowity prezent na urodzinybo mam 21 lipca urodziny a Zuzanka 30 przyjdzie na świat
amela, Dodi, Camille87, Moni&, Ruda27, celia, Sylka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny przed chwila sie obudzilam bo mialam taki koszmar ze az meza z salonu zawołała! Na szczescie nie spal! Najgorszy koszmar w moim zyciu, serce tak mi walilo ze az sie trzeslam. Snily mj sie zwloki w Kubusia pokoju - twarze mezczyzn ktorych nie znam! Facet sie po reku drapal a drugi w ogole wstal! Kuzwa skad sie takie rzeczy w glowie biora? Zamiast snic o dzieciach i ubrankach to mi sie trupy ozywajace snia
wzjelam psa obronce do lozka
Dobra moze uda mi sie usnac choc czuje ze Kuba sie obudzil i ma czkawke...
P.S. Dodi, Madzikovy a wy Kochane to nie spicie po nocach tylko fbWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 02:32
-
nick nieaktualny
-
Witam sie!
wiec najpierw-Kamilka wszystkiego najlepszego, szczescie, zdrowka, duuzo kopniaczkow Kubunia i samych dobrych snow nie takich bzdur jak dzisiaj:P no i szybkiego przyjemnego porodu:D :***
mi sie dzisiaj w nocy ginekolog snil i waga mojego synka 2400 hehe ciekawe czy sie sprawdzi i jakies glupoty tez mi sie snily.
kurde tu jest ciezko nadrobic jeden wieczor a co dopiero kilka tygodni:P ja wczoraj poszlam spac po 21 a tu juz3 strony hehe:) ale przynajmniej mam lekture rano:)
moj synus wariowal dzis w nocy i teraz tez:) a na pecherz jak uciska:P
pisalyscie o paleniu- ja tez nie mam zamiaru wracac ale mam taki momebt ze bym zapalila, albo jak sie wkurze porzadnie ale mąz powiedzial ze mi juz nie pozwoli palic wiec trzymamgo za słowo:P
Madzia fajnie ze masz juz neta!
druga Madzia 2013- masz te same obawy co ja! ja sie najbardsiej boje w sspitalu ze dziecko mi bedzie plakac a ja nie bd wiedziala co chxe albo tez ze nie bede umiala przewinac itp. przeraza mnie sama mysl spedzenia 3 dni po porodzie sn w szpitalu a po cc jest u mnie 4 dni masakra:P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 06:38
Ruda27, Camille87, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Wszystkiego najjjjlepszego Kochane:****sczesliwych rozwiazan to przede wszystkim:)
ja juz od 5 nie spie, bo bylam taka glodna,ze o 5.45 bylam juz z psem po swiezy chlebek:)ogolnie ostatnio zle spie..co chwila do toalety biegam..jutro mam wizzyte u gina i juz sie doczekac nie moge,az powie mi ile mala wazy..miesiac temu bylo to 1230kg..Camille87, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamilka i Karolina wszystkiego najlepszego kochane!!! Duzo zdrowwka i szczesliwego rozwiazania!
Madzikovy ciesze sie ze do nas wrocilas i masz neta! Brakowalo nam Ciebie! Ale Ci fajnie ze masz termin cc na 30.07 wiesz na kiedy byc gotowa, bo z innymi to roznie
Amelka zmien u Kajońi na 1.08 bo tez ma cc pisala na fb..
Mika powodzenia jutro, pewnie malutka juz wazy duzo wiecej
Kamila ale mialas sen, jejku wspolczujeale glod nocny i golabek mysle poprawily humorek hehe
Moj maluch w nocy jest grzecnziutki, co sie budze to cisza, przykladam reke i jak puknie ide dalej spacciekawe czy tak zostanie po porodzie
i brzuch mialam w nocy twardy, teraz tez cos ciezki jest..
Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziekuje dziewczyny za zyczenia :*
Ja tez zycze naszej Karolince duzo zdrowka, szczescia i bezbolesnego porodu
Monia, Mika - powodzenia na wizytach- czekamy na wiesci
Pekinka dzieki za pocieszenie - myslalam ze tlko jak jestem jakas nienormalna ze takie sny mam
Daria ojjjj nocny golabek byl rewelacyjnyw ogole pyszne mi wyszly moj maz sie smial ze mialam zachcianke na golabki a to jemu nimi dogodzilam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 08:23
Ruda27, pekinka82, Magda2013, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda, Monia nawet jesli nie bedziemy potrafily zmienic pieluchy czy odpowiednio zajac sie maluszkami to mamy do tego prawo! Mamami zostaniemy pierwszy raz wiec skad mamy to wszystko wiedziec? Polozne nam pomoga na pewno! A co do placzu to ja wierze w instynkt macierzynski - damy rade!
Ruda27, Magda2013, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pampersy pokazują jak ubierać w szpitalu he ja sobie przypominam jak miałam 1 raz przebrać córkę stałam nad nią z mężem i myślę holera jak to było jak to kuzynka robiła swojej córci he mąż poszedł do położnej i przyszła i wszystko bardzo pięknie wytłumaczył i szlo mi to jak burza hehe
Camille87, Magda2013, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamila wlasnie widze na lipcowkach, ale fajnie
jeszcze chyba 2-3 dni temu pytala na czerwcowkach bo jej czop odszedl..
Tak patrzac to ja do tego czasu mam jeszcze jakies 4 tygodniemasakra.. No nic trzeba czekac cierpliwie..
Przeraza mnie pozniej lazenie w wielkich podpaskach a na dwoche bedzie upal 30 stopni
Co do przewijania ja sie nie boje, moich chrzesniakow przewijalam, mimo ze pare lat temu ale z tym mozna dac radenajlepszy jest moj maz, on mowi ze latwizna, tak samo jak kapiel haha ciekawe co bedzie jak przyjdzie co do czego
Ja to sie boje pozniej kolek i karmienia.. Oby bylo z tym dobrzeCamille87, Magda2013, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo jak widac porod bywa niespodziewany
W sumie to bedzie mi brakowac tego barabanienia w brzuszku, wiec kilka tygodni jeszcze mozna sie nacieszyc
Ja tez nie boje sie przewijania, bardziej tez problemow z laktacja ze maly bedzie plakal a ja nie bede miala go czym nakarmic, ze skapituljje i dam butleprzeraza mnie mysl tez o noszeniu czy mu krzywdy nie zrobie itd..
Ruda27, amela, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny