Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry
Dla Kamilki i Karolinki zycze spelnienia marzen, szybkich i bezbolesnych porodow, wielu radosci z nadchodzacych pociesz (i tych posiadanych juz lobuzow), i czego tam Wam jeszcze do szczescia trzeba
Ja potrzebuje jednego przewiniecia takiego malucha zeby sobie przypomniec jak to jest13 lat temu nie mialam oporow z braciszkiem
Zuze siostry balam sie, ale zwykle na mnie wszyscy patrzyli a wtedy sie czlowiek stresuje (no i teksty typu jak Ty sobie poradzisz jak przewinac nie potrafisz), ja to sie boje kapieli najbardziej, bo nigdy tego nie robilam i tego ze nie bede wiedziec dlaczego moje dziecko placze.
Dziewczyny, chyba mialyscie racje co do magnezu i mojego samopoczucia... dzis mnie tknelo i sprawdzilam w necie ile bylo magnezu w poprzednich witaminach jakie bralam od poczatku ciazy i bylo 150mg (40% zapotrzebowania)a na tych co w zeszlym miesiacu kupilam jest 60mg (16% dziennego zapotrzebowania)... kuzwawracam do moich zobaczymy czy pomoze.
Camille87, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja dziś wstałam po 9
u mnie piękna pogoda i słonko świecie
Kamilka no rzesz ale miałaś sen!!!!!!
Daria ja to chyba nie bede piła, mamy jeszcze troche roboty na budowie i musimy wykończyć góre, mam nadzieje że zdązymy do sierpnia, dlatego niech Nelka siedzi u mnie jak najdłużej! Swoją drogą wolałabym urodzić wcześniej ale w takiej sytuacji niech siedzi do końca
Moni powodzenia na wizycieRuda27, Camille87, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Dzień dobry!
Kamila i Karolina z okazji urodzinek życzę Wam rzeczywistości piękniejszej od marzeń! W każdym aspekcie!
Madzikovy jak fajnie, ze wróciłaśDuża już Twoja córunia
Kamila przez Ciebie od wczoraj gołąbki za mną chodzą! A w sumie to Monia zaczęła!
Ja dziś robię potrawkę z kurczaka, ale może wieczorem zrobię gołąbki na jutro... Z młodej kapustyHmmm
MONIA powodzenia na wizycie! Już pewnie jesteś w gabinecie, a ja oczywiście zaspałamTrzymam mocno kciuki i dawaj znać szybko co i jak
Amela zamawiaj ten wózek, bo czasami każą czekać nawet 3 tygodnieJa czekałam 10 dni, ale jak nie będą mieli jakichś materiałów to może się przedłużyć... Czego oczywiście Ci nie życzę
Jak ja Wam zazdroszczę, jeszcze troszkę i będziecie miały maluszki a ja tam na szarym końcu listy... Spojrzałam na wydruk usg to ostateczną datę porodu mam na 6.09.!!!!! Pewnie dopiero wtedy będą wywoływać jeśli przenoszę....
Wczoraj wieczorem poszłam sama na spacer (mąż był wykończony po pracy) i postanowiłam sobie że codziennie wieczorem robię obowiązkową rundę. Kawałek od domu mam taki lasek i są tam ścieżki rekraacyjne więc jak mi wody odejdą w czasie spaceru to nie będzie wstydu
Muszę ruszyć dupsko bo czuję się taka jakaś "zastana"No i lepiej mi się spało po spacerku
Ruda ja też nie piję tej herbatki. Nie mam tutaj takiego cuda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 10:15
amela, Ruda27, Camille87, Madzikovy, Magda2013, Moni&, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
No to musze koniecznie go zamówić w tym tygodniu !!
Sylka nic nigdy nie wiadomo, równie dobrze dzidzia może się pospieszyć i przyjśc na świat troszkę wcześniejRuda27, Sylka, Camille87, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyAnitka, no to sie nie dziwie, w takiej sytuacji tez bym wolala juz byc calkiem przygotowana i zeby dzidzia w brzuszku byla jak najdluzej
Ja to mam nadzieje, ze juz w tym miesiacu synka bede miala na rekach
Sylwia hahahaha sie usmialam z odejsciem wod w laskuale napewno taki spacer jest dobrym pomyslem
tez sie wezme za to, ale dopiero jak ogarne pokoj i przygotowania do przyjscia malego, wtedy bede mogla odpoczywac plus spokojnie chodzic na spacerki
Kurde ja bym chciala ta herbate juz pic, ale nim ja kupie pewnie troche minie, bo zielarski mam na miescie a nie pojade specjalnie po to..
Co do wozka, by moglismy od razu odebrac od reki, ale po co, zeby w domu lezal.. W sobote odbieramy, doczekac sie nie moge i napewno dam zdjeciaSylka, Camille87, amela, Magda2013, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Madziu widze ze Twoja corcia juz dużaSuper
Amelka liste zrobilaś piękna... teraz tylko czekac az sie zaczniemy rozpakowywac
Kamila, KArolina wszystkiego najlepszego z okazji urodzinSzybkiego porodu i spelnienia marzen
Daria ja zamierzam pic herbate z lisci malin jak bede miala ciaze donoszona...
Ja wczoraj bylam porodowke ogladac i spotkalam sie z moja polozna i coraz bardziej do mnie dociera ze to przeciez na dniach... na dniach corcia bedzie z nami... Ciesze sie, ale tez sie stresuje... boje sie ze o czyms zapomnialam... albo ze maz bedzie w pracy jak sie wszystko zacznie... ale jakos to bedzie. Grunt to dobre nastawienie
Miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 10:28
Camille87, Ruda27, amela, Madzikovy, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Nie mam czasu teraz czytac i nadrabiac , bo mi sie spieszyAle mam do was prośbe jak mozecie trzymajcie kciuki
Lece ne egzamin nie mówiąc o tym ze strasznie nie wyspana , oczy mi sie zamykają ..
bedzie ciezko
Całuski :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 10:28
Sylka, Camille87, Aggie, Ruda27, Kasieńka:), Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69616.png -
Ona trzymam kciuki mimo że nie wiem za jaki egzamin
Daria tak sobie pomyślałam, że jakąś folię muszę włożyć do auta, bo jak mi te wody odejdą to z mokrym dupskiem nie będę wsiadać do auta (a muszę kawałek podjechać do tego lasku)Camille87, Ruda27, ona20, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnitka piekny tort, dziekuje :*
Daria ja kupie ta herbatke na dniach jak bede na miescie, czekam az sie pogoda wyklaruje bo teraz jest caly czas w kratke i nie chodze na spacery
Kurde ale mnie glowa boli, rozmawialam z tata przez tel i musze przyznac ze jest niereformowalny, nic do niego nie dociera ehhamela, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyona20 wrote:Hej dziewczyny
Nie mam czasu teraz czytac i nadrabiac , bo mi sie spieszyAle mam do was prośbe jak mozecie trzymajcie kciuki
Lece ne egzamin nie mówiąc o tym ze strasznie nie wyspana , oczy mi sie zamykają ..
bedzie ciezko
Całuski :*
Rowniez trzymam kciukiona20 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej
ja tak sie ciesZylam wczoraj tym internetem ze siedzialam chyba do 2 i nie uwierzycie ale wstalam 20 min temu. Oczywiście wizyty w wc w nocy zaliczone
Kamilka no ja w nocy cieszylam sie właśnie światem wirtualnym a Dodi to nie wiem co robiłaco do Twojego snu to rzeczywiście przerażający... Brrr najgorsze ze takie sny zostają w pamięci długo....
Ruda no niby wiem ze 30 lipiec cesarka, ale nigdy nie mogę wykluczyć ze mała nie bedzie chciała wyjść wcześniej, wtedy termin ulegnie zmianie, ale napewno nie urodze po 30 lipca
Dzięki dziewczyny za ponowne przyjęcieCamille87, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzia nie dziwie sie ze tak wczoraj korzystalas z neta
trzebabylo nadrobic i sie nacieszyc
No wlasnie nawet jak mala bedzie chciala wczesniej przyjsc to fajnie, wazne ze nie pozniej niz 30.07
Majtki mam siateczkowe, to sa wielorazowe, ale raczej ja bede jako jednorazowe uzywac, watpie ze bedzie mi sie chcialo praca tanie sa ok 8 zl 2 szt
Madzikovy, Dodi lubią tę wiadomość