Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
mała mi już zmienione
aicha podaj date porodu to dopisze Cię do listy
Quendi nie martw się kochana, na pewno wszystko będzie dobrzeMoja mała ma też większą kość udową i główkę i kilka tygodni ale gin mówi że wszystko w normie także nie martw się bedzie ok
mala_mi, Quendi, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Camille87 - - 29.07 SYN
KUBUŚ
Ruda27 - - 31.07 SYNNATANIEL
Kasieńka:) - - 01.08 CÓRKA
Lanusia93 - - 01.08 CÓRKALILIENKA
Amela - - 03.08 CÓRKANELKA
Magda2013 - - 3.08 CÓRKAMAJECZKA
Madzikovy - - 4.08 CÓRKAZUZANKA
Moni& - - 4.08 SYNKACPEREK
Kajoni - - 5.08 SYNADAŚ
mala_mi - 06.08 CÓRKAKLARA
Niebieska - - 10.08 SYNKACPEREK
Kada24 - - 12.08 SYNMATEUSZEK
Nezumi - - 13.08 CÓRKAALICJA
Pekinka82 - - 13.08 SYNEMIL
agapast - - 13.08 SYNMICHAŁEK
Positive - - 14.08
Celia – - 15.08 CÓRKAJUSTYSIA
Jus1985 - - 18.08
Quendi - - 18.08SYN HUBERT
Paulia87 - - 18.08 SYNMARCELEK
Ninkapa - - 19.08 SYNLUCAS
Sproquette - - 20.08CÓRKA JULKA
_Cleo_ - 21.08 CÓRKA
Mika 28 - - 22.08 CÓRKAJULCIA
Mika1987 - - 23.08 CÓRKAMAJUSIA
Aggie - - 24.08 CÓRKAMAJECZKA
ona20 - - 24.08 CÓRKAOLIWIA
Dodi- - 25.08 CÓRKAAMELKA
Sylka - - 25.08. SYNOLAV
Mila - - 27.08 SYNBARTUŚ
aicha - - 29.08 CÓRKAMADZIA
Nadia - - 30.08 CÓRKA
aicha, mala_mi, pekinka82, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
ja wlasciwie nie mysle o tym co spakowac najwazniesze to pampersy husteczki no i ubranka dla siebie bielizne i podpaski poporodowe oczywiscie kosmetyki recznik szlaflok kapcie itp....jak bede sie pakowac to w praniu wyjdzie co wezme a co zostawie tym bardziej ze pewnie wyjde tego samego dnia albo nazajutrz...
-
a co do wymiarow to ja tak tym sie nie przejmuje skoro lekarz mowi ze wszystko jest ok u nas tez np glowka o 2 tyg wieksza a cos innego o kilka dni mlodsze takze takie rozbierznosci moim zdainem sa dosc naturalne wiadomo jesli nie o kilka tyg typu nie wiem 4-5 tyg
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ale moj synek sie dzisiaj wije w brzuszku chyba moje spodnie go uwieraja a jestem na dole czekam az frytki mi sie usmaza a nie jadlam takich od hohohoh xxxxx lat nie liczac tych z maca lub innych fastfoodow chociaz ja nie lubie tych frytek z ang chip shopow lub kebabow a takie domowe ale wypas:)
Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mnie wlasnie nachodza momentami takie mysli typu, kurcze czy ja sobie poradze? Czy podolam nowym obowiazkom i odpowiedzialnosci? Czy nie poczuje sie przytloczona tym wszystkim? Czy miedzy mna a Darkiem bedzie tak samo?... Gdyby to byla wpadka, to zrozumiale takie watpliwosci, ale do cholerci iles tam lat sie staralismy
na razie zdecydowalam sie nadrabiac relaks jak wanna pelna pachnacej wody z piana, pachnace swiece i dobra ksiazka
boje sie ze nie bede miala na to czasu, mimo ze Darek zapewnia ze na pewno znajde czas
Dodi, Magda2013, celia lubią tę wiadomość
-
Agus kazda z nas drecza takie pytania ja tez sie boje ze sobie nie poradze ze nie bede wiedziala co dziecko chce jak bedzie plakac itp ale to chyba normalnne, jak urodzimy to takie bzdety bie beda nam zaprzatac glowy. ja ide spac bo oczy mi sie kleja juz. dobranoc
Camille87, pekinka82, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
napewno znajdziesz bo ja na meza moglam liczyc i zawsze moge liczyc mi maz bral corke a ja kapiel czy jakis maly wypad do sklepu... teraz mnie przeraza bo corka 4 lata ma tez mnie potrzebuje a tu bedzie maluch co barzdiej bedzie mnie potrzebowal i sie bardzo tego obawiam czy dam rade