Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewo (tak mi latwiej
) juz prfzyjelam zaproszenie, wiec wpisz swoje dane do wiadomosci i dodam Cie do fb i do grupy
Aga, mysle jak Ninkapa, ze tylko po czesci wina rodzicow, mysle ze najgorsza zbrodnia to brak zainteresowania dzieckiem bo potem odbija to w zachowaniu, i slyszalam ze chlopcy sa trudniejsi w wychowaniu
Kada, mi tylko rennie pomaga... staram sie mlekiem ratowac ale niestety nie daje rady
Januszkowa, zleci zobaczysza krwiak moze sie wchlonac
a ja stracilam przez siostre pol dnia... wczoraj do mnie ze jak Darek dzis nie bedzie pracowac to zebysmy przyszli wziasc reszte rzeczy, i ze ja musze !! byc bo zabawki mam powybierac, no to dzwonie ze o 11 mam spotkanie u lekarza (polowa drogi miedzy mna a nia) i ze po podejdziemy, gdzies tam miala isc, ale ze o 12 bedzie z powrotem, czekalam u mamy bo na przeciwko siebie mieszkaja, i czekalam do 2:30przyszla do mamy posiedziec, o 3 mowie do niej ze ja bez sniadania, bo wymiotowalam cale, tylko drozdzowe zlapalam ze zle sie czuje i czy nie moglybysmy juz do niej isc po te rzeczy... a ona nawet ich nie uszykowala!! obiad w doopie, ja zmeczona glodna slaba... ehh
brak slow na jej brak dojrzalosci:/ swoja droga o tych rzeczach to mi krzyczy od dluzszego czasu zebym zabrala...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 17:22
Januszkowa lubi tę wiadomość
-
dziewczyny, no pewnie to tak jest, ze dzieci mają swój charakterek i chłopcy trudniejsi są do opanowania, tylko jak patrze na ten program, to w większości problem mają rodzice, bo co dzieci są winne, że mamusia kąpie pięciolatka w wanience dla noworodka i smaruje mu tyłek kremem jak dzidziusiowi, albo pięciolatek nie potrafi jeść samodzielnie czy się ubierać.Michałek urodził się 10 sierpnia 2014
-
Daria kaftaniki są z bardzo mięciutkiej i miłej bawełny, na prawdę fajne!
ja zamówiłam 6, cztery te zapinane z boku i dwa z przodu
jeju Aggie Ty to masz przeboje z ta swoja siostra ...;/Ruda27, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
No nadrobiłam
Ja sobie wcinam bobikKolezanka mnie odwiedziła i jakos zleciał ten dzien
Ja tez podgole sie do szpitala jak tylko dam rade
Tez gole sie na czujai nie raz właśnie sie pozacinałam , ale radzic sobie trzeba .
Nie przypuszczałam nigdy wczesniej ze golenie moze byc tak męczące !
A z tym nasmiewaniem sie tych wrednych bab ..hmm ciekawe jak one rodziły czy kazda z nich zdazyła sie ogolic i ogarnac.
a z tymi paznokciami to chyba jest tak ze nie wolno malowac dlatego ze jak cos tam zle sie dzieje to podobno paznokcie sinieją i po tym to poznają . Tak mówili w szpitalu kolezance która rodziła .pekinka82, Camille87, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69616.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Oj tez bym chciała juz miec wszystko , ale czekam na mojego az przyjedzie z pracy
albo chociaz na jego wypłate az dostane
hehe chociaz wolałabym z nim jechac na zakupy i pokupic juz wszystko co trzeba , sama to bym pewnie musiała zamawiac ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 18:41
Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69616.png -
Ja wlasnie dokonczylam pakowanie torby do szpitala dla mnie i dla malej
do mnie musze tylko wrzucic kosmetyki bo nie mam w co i musze nowa kosmetyczke sobie kupic
widzialam fajne w rossmanie.
A tak to juz mam wszystko spakowanie mam nadzieje,chyba ze jeszcze cos mi sie przypomni.
Dodi lubi tę wiadomość