Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMy wrocilismy z miasta, bylismy w dwoch lumpkach i kupilam jeszcze pare rzeczy dla Kuby wlasnie sie piora
W stokrotce kupilam pampersy 2 -108szt za 48zl troche drozej wyszlo niz w lidlu ale nie liczę ze promocja za 29,99 predko sie powtorzy
Aha i lovele proszek 1,8kg za 15,99 kupilam wiec tez tanio
Co do paznokci, ja nie maluje - jak bylam w szpitalu rok temu to tez slyszalam komentarze (nie do mnie) ze to szpital a nie rewia mody ze nie wolno sie malowac a paznokci to juz w ogolechore ale ja tam sobie wole odpuscic niz sluchac durnych komentarzy.
Magda jednak babka sie pomylilajakby ci dzis wydala wynik to bym wielkie oczy zrobila
A ja dzis chyba obiadu nie gotuje bo mi sie nie chce a copekinka82, Magda2013, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
a ja dzisiaj nie wytrzymałam i jak juz tak stało to łóżeczko to je poscieliłamTzn prac bede pózniej jeszcze posciel , ale teraz niech sb stoi jak narazie
Tylko baldachimu nie założyłam jeszcze
Łykanie magnezu na pewno nie zaszkodzi , a wrecz przeciwnieCamille87, pekinka82, Ruda27, Aggie, Dodi lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69616.png -
Bez sensu.. Przyjdzie zadbana kobieta do szpitala to źle, przyjdzie zaniedbana też źle.. Bądź tu człowieku mądry!.... Ja nie mam zamiaru rodzić w pełnym makijażu i z fryzurą prosto od fryzjera, ale zadbane paznokcie (ja maluję na naturalne kolory a nie neonowe), wydepilowane ciało itd to chyba normalna rzecz.... Tatuaże też mam i mam w d*** to co kto o nich myśli, to moje ciało i nikt nie ma prawa mnie osądzać.
Dobrze, ze to nie PL i ludzie mają tu całkiem inne podejście......
Aggie ja bym brała na Twoim miejscu magnez... Samo mrowienie w dłoniach może świadczyć o niedoborze...
A! Amela! Mój synek to OLAV
Choć mój mąż ostatnio zasiał ziarnko niepewności i wrócił temat Leona...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 14:24
amela, Camille87, Aggie, Dodi lubią tę wiadomość
-
kurde no to chamsko postapily te polozne co im do tego ze dziewczyna miala tatuaz? jedbo drugoego nie wyklucza przeciez... zazdrosne jędze.
ja sie boje troche opieki w szpitalu, tym bardziej ze ja nigdy szpitalu nie bylam, no tak po urodzenii hehe:P ale mam nadzieje ze nie bedzie tak zle:)
a ja mam dzisiaj pyyszne gołąbki na obiadamela, pekinka82, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnySylka tak samo z tematem golenia - nam polozna na sr mowila ze nje musimy golic krocza bo jak bedzie taka potrzeba to one same sobie wygola kawalek
a od kolezanki slyszalam ze podobno niektore polozne wysmiewaja dziewczyny ktore przyjda do porodu nieogolone i badz tu madra. Ja tam tez mam zamiar sie dokladnie ogolic i umyc wlosy mam nadzieje ze dam rade
Tatuaz nie sadze zeby byl problemem..
Monia kurna golabki mmmm jak dawno nie jadlam!Sylka, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej hej jestem
Pospałam dziś do 11
I spałabym dłużej, ale lewe biodro zaczęło mnie boleć, chyba się rozszerzam jeszcze. I ani na jednym boku się nie dało spać, ani na drugim.
Ja mam na imię Ewa, pisałam gdzieś przy przedstawianiu się na początku, ale kto by zapamiętał jak tu się dzieje sporo
21 lat, termin na 20 sierpnia, będzie Julka
Mam fb, do kogo się zgłosić żeby być w tej grupie z Wami? :>
Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
Ja dzisiaj mam dzień tostów
i popijam pepsi bez cukru...
Dzisiaj mam ochotę na fast-foody
Na śniadanie tosty
NA obiad tosty i zupa nie wiem czy znacie, lub pod jaką nazwą ..."zalewajka", "polewka" czyli zupa z zsiadłego mleka
Camille87, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sproquette wrote:Hej hej jestem
Pospałam dziś do 11
I spałabym dłużej, ale lewe biodro zaczęło mnie boleć, chyba się rozszerzam jeszcze. I ani na jednym boku się nie dało spać, ani na drugim.
Ja mam na imię Ewa, pisałam gdzieś przy przedstawianiu się na początku, ale kto by zapamiętał jak tu się dzieje sporo
21 lat, termin na 20 sierpnia, będzie Julka
Mam fb, do kogo się zgłosić żeby być w tej grupie z Wami? :>
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Mi tez wczoraj polozna mowila ze nie musze sie golic do szpitala.
A ja tez slyszalam ze polozne wysmiewaja sie z nieogolonych dziewczyn,kuzyn mi to opowiadal bo jemu ta znajoma polozna opowiadala jak przyszla jakas tam dziewczyna z takim buszem ze nigdy w zyciu czegos takiego nie widziala...pekinka82, Camille87, amela, Dodi lubią tę wiadomość