Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle jaja, wlasnie sprawdzam i w pl karcie ciazy mam 1.08 (myslalam ze 31.07) a to na usg wyszlo na poczatku.. W at karcie mam 29.07. Wiec chyba zostawie ten 31.07 posrodku haha
Napewni duze ulatwienie z ta henna, jakos bedziemy wygladac na porodowće
Ja gotuje bobpoprasowalam pare rzeczy i chyba zaczne czyscic torbe dla Natusia i pakowac..
Magda2013, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej, hej. Quendi, jak ja Cię rozumiem, ciągle sobie coś wkręcam, po prostu szkoda gadać, czasami nawet z nikim się nie dzielę moimi przemyśleniami, kiedyś nie było tego cholernego usg i co? teraz jest a nawet jak Ci powiedzą, że coś się nie zgadza to jesteś pod obserwacją, przecież i tak na tym etapie nic nie można zrobić, więc pozostaje tylko się martwić...oszalejemy do sierpnia
Pekinka, ja sobie robię hennę, mimo że mam ciemne brwi, to ta henna zawsze jakoś podkreśla oko. nawet sobie zafundowałam sztuczne rzęsy, pedicure hybrydowy(tylko na stopach, bo u rąk nie można miec umalowanych) i w czwartek ide na depilację woskiem, trzeba sie przyzwyczajać do bólu haha
Amela, mnie też proszę wpisać na liste, 13.08 Michałek:)amela, pekinka82, Quendi, Dodi lubią tę wiadomość
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
właśnie dzwonił moj maż, teściu wychodzi w tym tygodniu ze szpitala
także wszystko jest ok, postawili wstępną diagnozę związaną z reumatologią ale o lekkim nasileniu, więc bedzie dobrze
Ruda27, pekinka82, Magda2013, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
Pytałam czy mogę mieć pomalowane u stóp, bo właśnie mam hybrydy, to moja Pani doktor powiedziała, że mogę. to jest super wygodne, cały pedicure hybrydowy mi dziewczyna zrobiła w godzinę i 15 min, kosz 60zł a mam już miesiąc.
Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
nick nieaktualny
-
agapast tez mam zele na paznokciach ale frencha wiec wszystko gra hehe
aha mam starszna zgage od 3 dni juz nic juz nie pomaga juz nei wiem co robic jesc nie umie bo az mnie przelyk boli eh co mam robic pomocyy -
Nie no dziewczyny totalnie mnie zignorowałyście
Rano napisałam, że zajmę się listą tylko, że idę na zajęcia na razie. A tu proszę lista już gotowa .....
Normalnie gdybym była obrażalska to bym strzeliła fochaAle nie jestem
Amelka teraz lista wygląda super
Ja regularnie robię hennę, bo jako naturalna blondynka mam wszystko jasneRuda27, amela, pekinka82, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny!
Ale mam dziś lenia.. W nocy spać nie mogę a w dzień chodzę jak zombie..
Hehe właśnie oglądam program na TLC i jest o babce, która jest uzależniona od jedzenia papieru toaletowego
Ja też mam hybrydy na stopach i dłoniach, tylko, że ja sobie sama robięmuszę się dowiedzieć czy mogę mieć w szpitalu, bo już to widzę jak odejdą mi wody a ja będę skrobać paznokcie
Jak oglądam czasem "porodówkę" to kobitki mają pomalowane paznokcie, więc może i tutaj nie będą robili o to problemów...
Kada próbowałaś migdałów? Mi na prawdę pomogły!Ruda27, Camille87, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość