Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
ja mam za to mało wydzieliny ;/ nie wiem czy to dobrze ?
Daria dobrze ze Twój gin tak mowi, na pewno bedzie dobrze, ja tez jestem ciekawa mojego wyniku ;/
co do poscieli to chyba zdecydowałam sie na te rózowe sówki sa takie słodkie ale jeszcze zapytam sie meza która jemu sie podoba
Kamilka a ten wkład z rozka nie zbił Ci sie w pralce ? bo tego sie obawiałamCamille87, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyQuendi, nie martw sie! Zespol downa wyszedlby przy badaniu kosci nosowej a karlowatosc dotyczy calego cialka a nie tylko kosci udowej. Wez poprawke na blad pomiaru moze gin nie zlapal calej kosci. Poza tym u mnie tez synek mial mniejsza nozke a na kolejnej wizycie byla juz zgodna z wiekiem ciazy wiec nie placz Kochana tylko poczekaj na kolejne badanie zobaczysz ze wymiary beda ok
Amelka nie, rozek jest ok bo ustawilam pranie reczne wic nic tam sie nie poprzesuwalo a wirowanie ustawilam na 400amela, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
Quendi kochana to nic nie znaczy, te pomiry sa tak nieprecyzyjne ze hej, wiele kobiet pisało ze usg okreslalo wage np na 3,5 kg a dziecko sie rodziło 3 kg, wiec nie przejmuj sie tak, na pewno wszystko jest ok !!
Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyAnitka sliczna ta posciel i sowki
Quendi to popros dzisiaj o usg. Niech to sprawdzi, powiedz ze sie tym martwisz. Chodzisz prywatnie? Tez sie martwilam krotka nozsza, mimo ze mial w normie.. Nie stresuj sie i nie placz, pros o usg i napewno sie uspokoisz :*amela, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
Ja jednak wypiore w reku,mam taka stara pralke co sie pranie wklada od gory nawet nie wiem jakie tam sa programy bo gdzies instrukcja zginela. Nie wsypie duzo proszku zeby latwiej wyplukac. Troche wydrzymne i powiesze na balkonie nad miska.
Camille87, amela, Dodi lubią tę wiadomość
-
moj synus tez dzis szaleje od rana:P
Quendi slonce nie nakrecaj sie! i przede wszystkim nie czytaj bzdur w internecie a sluchaj sie lekarza. skoro jestes niska to przeciez Twoje dziecko nie bedzie olbrzymem:)
Daria mnie sie ostatnio zwiekszyla wydzielina z pochwy i te klucia w szyjce zapytam lekarza bo moze sie szyjka skraca albo rozwiera ale jeszcze 3 tyg przynajmniej musze wytrzymacCamille87, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Quendi spokojnie,moze faktycznie lekarz niedokladnie wymierzyl. Przeciez wiemy ze u kazdej z nas cos sie nie zgadzalo podczas wczesniejszych usg,usg nie jest w 100% dokladne. Spytaj sie czy dzis by Ci nie zrobil usg bo sie martwisz.
Camille87, amela, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJak czytalam to dziewczyny nawet z 2 cm rozwarciem chodzily dluzej i po terminie rodzily, wiec chyba tez nie ma na to reguly..
Pod tym wzgledem lepiej miec cesarke, masz termin i idziesz a nie wyczekujesz i sie stresujesz jak to bedzie i kiedy
Nie wiem czy to zalezy od rozka, ale moja siostra kupila jakies lepszej firmy i ma go juz 6 lata maly do teraz z nim spi, prany jest co pare dni i przeszedl dwoch chlopcow jakby nie bylo
amela, Camille87, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
UDAŁO SIĘ ZNALAZŁAM
Camille87 - 26 lat, Szczytno, 2 cykl - 29.07 SYNKUBUŚ
Kasieńka:) - 20 lat, Limanowa, 3 cykl - 01.08 CÓRKA
Lanusia93 - 20 lat, Łowicz, 4 cykl - 01.08 CÓRKALILIENKA
Ruda27 - 28 lat, Śląsk, 4 cykl - 31.07 SYNNATANIEL
Amela - 28 lat, Warszawa, 3 cykl - 03.08 CÓRKANELCIA
Magda2013 - 32 lata, Bydgoszcz, 2 cykl - 3.08 CÓRKAMAJECZKA
Madzikovy - 26 lat, Szczecin, 3 cykl - 4.08 CÓRKAZUZANKA
Kajoni - 24 lata, Kraków, 1 cykl - 5.08 SYNADAŚ
Moni& - 23 lata, Tarnowskie Góry, 1 cykl - 9.08 SYNKACPEREK
Diablo - okolice Gniezna - 10.08
Domi IRL - 10.08
Niebieska - 28 lat, Wrocław, 5 cykl - 10.08 SYNKACPEREK
Kada24 - 25 lat, Mikołów, Emilka 4latka, 3 cykl - 12.08 SYNMATEUSZEK
Macca – 33 lata, Frankfurt am Main, 12 cykl - 12.08 CÓRKA
Nezumi - 13.08
Pekinka82 - 31/32 lat, okolice Łodzi, 12 cykl - 13.08 SYN
marderkowa - 28 lat, Szczecin, 2 cykl - 15.08
Positive - 32 lata, lubuskie, Amelia 7lat, 15 cykl - 14.08
Celia – 32/33 lata, Warszawa, 12 cykl (7cs po poronieniu) – 15.08 CÓRKAJUSTYSIA
Jus1985 - 28 lat, Siedlce, 5 cykl, 18.08
Quendi - 30 lat, Warszawa, 2 cykl - 18.08 (wg.usg 22.08)
Paulia87 - 26 lat, Łódź, 4 cykl - 18.08 SYNMARCELEK
mala_mi - 36 lat, Katowice, 3 cykl (1cs po poronieniu) - 19.08 CÓRKA
Ninkapa - 28/29 lat,UK,Jakub 5 lat, Maksymilian 3 lata, 4 cykl - 19.08 LUKASEK
Aggie - 26 lat, UK, 30 cykl - 20.08ZDROWA CÓRECZKA
MAJECZKA
_Cleo_ - 21.08 CÓRKA
Mika 28 - 28 lat, okolice Poznania, Natalka 5lat - 22.08
Mika1987- 26lat, Miedzyrzecz, 2 cykl-23:08 CORKAMAJUSIA
Sylka - 26 lat, Voss/Norwegia, 3 cykl - 25.08 SYNOLAFEK
Mila - 33 lata, Katowice, Milenka 7lat, 7 cykl - 27.08 SYNBARTUŚ
Gosiaczek - 29 lat, Sosnowiec,5 cykl (1 cykl po poronieniu) - 27.08 SYN
Nadia - 33 lata, Gdańsk, 30.08 CÓRKA
Aicha - 26 lat, Zabrze, 8 cykl, 29.08
Dodi- 30 lat, Mikołów, 7 cykl po poronieniu,25.08 CÓRKAAMELKA
Camille87, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyQuendi no widzisz! Wszystko ok z dzidzia!! :*
Anitka a moze zredukujemy ta liste i usuniemy wiek, cs, dzieci i miasto? Niech bedzie sam termin porodu i plec plus imie potem bedziemy dopisywac date porodu, co wy na to?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 10:49
amela, Ruda27, Aggie, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
czesc dziewczyny....
Kamilko ja uzywalam tego gazika nasaczonego sirytusem i bylo spoko ale przy 2 dziecko niczego nie uzywalam i tez bylo ok i nawet chyba w tym samym czasie kikucik odpadl wiec to chyba zalezy co ty preferujesz....
ale wy juz dziewczyny daleko jestescie zazdroszcze wam bo niedlugo macie donoszona ciaze a ja jeszcze troszke bede chodzila w ciazy ogolnie uwielbiam ten stan ale nie oszukujmy sie koncowka ciazy jest strasznie meczaca szczegolnie jesli chodzi o zadyszki ciagle bole twardnienia brzucha itp
mowicie o wadze a u mnie zaskoczenie bo nic nie tyje ale polozna powiedziala ze brzuszek rosnie bo mierzymy co wizte to znaczy przyrost macicy od spojenia lonowego do konca macicy...takze od okolo 10tyg nic nie przytylam a byl moment ze nawet schudlam....Ruda27, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
Camille87 wrote:Quendi no widzisz! Wszystko ok z dzidzia!! :*
Anitka a moze zredukujemy ta liste i usuniemy wiek i miasto? Niech bedzie sam termin porodu i plec plus imie potem bedziemy dopisywac date porodu, co wy na to?
właśnie też o tym myślałamto zmodyfikuje liste
oj tak dużo dziewczyn się nie odzywa, ale zostawiamy je?!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 10:54
Ruda27, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif