Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHaha Kamila napewno
Ja sie nie waze, ale juz mam ciut ponad 20 kg na plusie.. Mam nadzieje ze nie przekrocze 25
Musze dzisiaj zabrac sie za reszte prania, bo wtedy zaczelam i tak sie skonczylo, a zostalo jeszcze duzo, w tym kocyki, pieluchy itd.. Torbe musze spakowac dla malucha. Jak bedzie sie cos dziala musze od razu do szpitala jechac, nie moge zwlekac przez tego paciorkowca
Camille87, amela, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaria no ja juz w tym momencie mam prawie 19kg na plusie
Ale co tam!
Ja dzis piore rozek, jeden ochraniacz na lozeczko bo ma niesciagana poszewke i miski, bo patrze ze jest ladna pogoda na dworze a tych pierwszych rzeczy nie wolno wirowac.. potem tylko jedno pranie ubranek i finito
Torby do szpitala jednak spakuje dwie - moja jest juz pelna a nie wlozylam ubranek dla Kubusia wiec nie bede sie sciskac tylko rozloze na dwie (mam druga mniejsza torbe). Juz nie moge sie doczekac remonciku w sypialni i jaknwstawimy lozeczko
A mam pytanie - czy kupujecie te gaziki nasaczone spirytusk do pepuszka? Bo ja chyba kupie ale nie wiem ile tegoRuda27, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamila to i tak masz mniej niz ja
damy rade po porodzie
Ja tez bede miala 2 torby, nie ma szans do jednej, juz teraz jest pelna, a musze jeszcze rzeczy meza tam upchnac
Ja mam wszystkie kocyki, ochraniacze, posciel, rozek, miski, pieluchy do prania.. Wiec jeszcze troche na jakies 3 razy
Tych gazikow ńie kupuje, mam octanisept plus gaziki wyjalowione musze kupicWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 09:01
Camille87, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
witam:)
Camille ja napewno bede kupowala te gaziki..moja kolezanka,ktora ma 2 miesieczna coreczke uzywala ich i byly przydatne..kupila jedno opakowanie i nawet jeje chyba jakies zostaly..
Amela super zestaw:)ja tez zamawialam wlasnie w taki sposob:)wczoraj wlasnie dostalam przesylke:)Camille87, amela, Dodi lubią tę wiadomość
-
no wlasnie ja sie zastanawiam co lepsze - gaziki nasączone spirytusem czy octanisept+suche gaziki? zdania sa napewno podzielone...wiem ze kiedys sie używało tylko spirytusu do odkażania pępuszka i było wszystko ok.
a mi w tym tygodniu przyjdzie paczka od szwagierki-posciel, kołderka i jeszcze jakieś ciuszki, mam jeszcze prześcieradełka na gumke to wypiore wszystko razem, no i rozek jeszcze trzeba kupic, ale to juz chyba upiore ręcznieWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 09:04
Camille87, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyJa octeniseptu uzywalam jak mialam zszywane rozciecie na palcu i minus tego jest taki ze nie wysusza, a wiadomo ze im szybciej sie wysuszy rane tym szybciej sie goi i tak samo jest z pepuszkiem.
Mika a opakowanie to ile sztuk? Bo myslalam ze sie na sztuki kupuje..
Daria no to troche jeszcze i pranie z glowy
A co di wagi to damy rade po porodzie - tak jak piszesz!
Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
eee ja juz sie wagą przestałam przejmować
po porodzie i tak mam zamiar schudnąć, bo powrócą moje wyrzuty sumienia przy zjedzeniu czegokolwiek wysokokalorycznego, plus taki ze przy karmieniu piersią wielu produktów nie można jeść, wiec trzeba sie bedzie ograniczac
ja pewnie jutro ważenie bede miała, mysle ze z 80 kg juz moze byc
no chyba kupie te gaziki nasączane spirytusem jednakRuda27 lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
dzien dobry
mnie kolezanka obudzila telefonem o 9 i juz zasnac nie mogłam
Co do listy to ja moge zrobic, nie ma problemu ja na kompie stacjonarnym non stop, tylko musze zerknac jaka to lista do lipcówek?
ja tez mam 20 kg na plusie, ale gin mi wczoraj powiedział ze mam bardzo duzo wody przez te obrzeki ;/
Mika a jaki dokladnie zestaw zamówiłas? daj fotki
Kmilka gratuluje 37 tc i 9 miesiaca :*
Ja juz mam te gaziki do pepuszka, zamaialam na allegro przy okazji u jakiegos sprzedawcy, narazie jakies 10 sztuk mam ..
Daria dzwoniłas do gina ?Ruda27, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyNiech sie jeszcze ninkapa wypowie bo jesli dobrze kojarze ona ich uzywala i chwalila - nie wiem ile tego kupic..
Kurna ale Kubus szaleje od rana , kreci sie niemilosiernie nogi mi w pachwine wbija i czka do tego full service normalnieRuda27, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
Hej
ja dzis 4 razy wstawalam w nocy
znowu mnie dlonie bola,mam skurcze lydek ehh..nie wyspalam sie
Amela fajny komplet i naprawde sie oplacajak policzylam moj zestaw to wyszlo drozej bo ja kupowalam wszystko osobno. A i tak nie mam duzo rzeczy co w tym linku takze mysle ze sie oplaca
A co do pepka to ja kupie octanisept w sprayu,kuzynka mi polecila bo mowila ze jej corce bardzo szybko po tym odpadl pepek
Dziewczyny a jak pierzecie rozek i ochraniacz? w reku ? bo w sumie tylko to by mi zostalo do wyprania.
Quendi powodzenia kochanaamela, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmela no u Ciebie to chyba polowa dodatkowych kg to wody, bo Ty taka masz cudna figurke
Wlasnie rozmawialam z moim ginem, powiedzial ze profilaktycznie podaje sie przed porodem antybiotyk, zeby ochronic dziecko, teraz nie ma co brac czegos, bo do porodu moze bakteria wrocic.. Mam sie tym nie martwic. Co do klucia w szyjce, powiedzial ze tak moze byc na tym etapie, ze jak mnie niepokoi moge przyjechac do niego, ale z reguly jak sie rozwiera szyjka jest wieksza wydzielina z pochwy.. W sumie mam sporo ale chyba nie wiecej niz zawsze
Anitka ktory kolor poscieli wybralas? Ladny ten zestaw jest i od razu za jednym razem az tyle rzeczy, super!Camille87, amela, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCamille87 wrote:Ja tez rozek i ochraniacz wrzucilam do pralki na 40º tylko ustawilam program pranie reczne bo sie balam o wkład, maz wlasnie wyrzyma recznie
powiesze na balkonie to obcieknie i wyschnie
Jedna wlaczylam samo wirowanie jeszcze bo cieklo z tego
Daria fajnie ze juz wozeczek odbierasz!!Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
Ja już się popłakałam...
Na ostatnim usg lekarz mi powiedział że mały ma troszkę krótszą kość udową (FL 26tydz-prawie o 4tyg mniejszą). Popatrzył na mnie i powiedział że też nie jestem wysoka..
Ale teraz szykując się do lekarza mam wkrętkę-coś jest nie tak, poczytałam w necie-z.downa, karłowatość.......Matko. ..smutno mi i się boję