Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa bym zostawila te z ktorymi chociaz jest kontakt na fb np cleo, a dziewczyby ktore juz daaawno sie nie odzywaly to nie ma sensu ich trzymac przy niektorych nawet plci nie znamy
.
Dzieki ninkapa! Mi polozna mowila zeby przegotowana woda przemywac i tak sie zasranawiam.pekinka82, amela, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kamilka gratuluję ....coraz bliżej rozwiązania
Innym dziewczynom też gratuluję nowych tygodni ...
No i .........mocno trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, czekamy na relacje
Dziewczyny, czy któraś robiła hennę brwi??
Zastanawiam się nad przyciemnieniem rzęs i brwi,ale tak analizuję tego plusy i minusy. Wiem, że nie wpływa to na ciążę...Pytam o standardowe za i przeciw
cmok cmokCamille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
tez tak uwazam, zostawic dziewczyny ktore sie sporadycznie odzywaja tutaj lub na fb, ale takie z ktorymi nie ma dawno kontaktu usunac bo siw robi miz-masz. nick-data planowanego porodu-płec mysle ze wystarczy, ewentualnie jeszcze wiek moznaby dodac. mnie juz mozecie wpisac 24 lata bo za dwa tygodnie koncze
Camille87, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
pekinka ja robie i nic sie nie dzieje
no ja mam 25 lat juz hehe
matko dzis mnie tak szyjka boli ze szok a boje powiedziec to mezowiWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 11:12
pekinka82, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
Camille87 - - 29.07 SYN
KUBUŚ
Ruda27 - - 31.07 SYNNATANIEL
Kasieńka:) - - 01.08 CÓRKA
Lanusia93 - - 01.08 CÓRKALILIENKA
Amela - - 03.08 CÓRKANELKA
Magda2013 - - 3.08 CÓRKAMAJECZKA
Madzikovy - - 4.08 CÓRKAZUZANKA
Moni& - - 4.08 SYNKACPEREK
Kajoni - - 5.08 SYNADAŚ
Niebieska - - 10.08 SYNKACPEREK
Kada24 - - 12.08 SYNMATEUSZEK
Nezumi - - 13.08 CÓRKAALICJA
Pekinka82 - - 13.08 SYNEMIL
agapast - - 13.08 SYNMICHAŁEK
Positive - - 14.08
Celia – - 15.08 CÓRKAJUSTYSIA
Jus1985 - - 18.08
Quendi - - 18.08SYN HUBERT
Paulia87 - - 18.08 SYNMARCELEK
mala_mi - 19.08 CÓRKA
Ninkapa - - 19.08 SYNLUCAS
Sproquette - - 20.08CÓRKA JULKA
_Cleo_ - 21.08 CÓRKA
Mika 28 - - 22.08 CÓRKAJULCIA
Mika1987 - - 23.08 CORKAMAJUSIA
Aggie - - 24.08 CÓRECZKAMAJECZKA
ona20 - - 24.08 CÓRKAOLIWIA
Dodi- - 25.08 CÓRKAAMELKA
Sylka - - 25.08. SYNOLAV
Mila - - 27.08 SYNBARTUŚ
Nadia - - 30.08 CÓRKA
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 19:04
Kasieńka:), pekinka82, Moni&, Camille87, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Hej hej
to ja zaraz wychodze do lekarza, sprawdza to oslabienie, mam nadzieje... w kazdym badz razie wizyte zrobili wiec narzekac nie bede
Kamila, gratulacjewoow ja to juz pisalam ale leeecisz dziewczyno
Quendi, no widzisz... zle sie przeczytalo i nerwy niepotrzebne :* jakby lekarz widzial cos nie tak to pewnie by nie zbagatelizowal tego
Co do listy, mam to samo zdanie, zeby nie trzymac wszystkich dziewczyn i wszystkich danychA czytajac ponownie liste, znow sie wzruszylam (tak tak to na porzadku dziennym:P) tym jakie kochane jestescie i jak wielkie wsparcie i sile dalyscie mi w trudnych i niepewnych chwilach
dziekuje
Moje kochane dziecie wspolpracowalo z mamusia dzis w nocy... i moglam sie wyspacznaczy czulam ze sie wierci i gila mnie ale ulozyla sie na tyle ladnie ze moglam wygodnie sie wyciagnac
Zycze wszystkim milego dnia :*Camille87, pekinka82, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no ja w sumie od poczatku 2 trym mam ciaze starsza o te kilka dni wiec mam nadzieje ze Kacpercio zechce sie z mamusia przywitac juz przed 4 sierpnia bo sie doczekac nie moge:P
Agus fakt, sentymenty biora góre, tyle tutaj razem przeszlysmy i juz jestesmy na koncowce, a myslalam ze to sie bedzie tak strasznie ciagnelo. wczoraj tak leze z M i sobie myslimy ciemawe czy za miesiac bedziemy juz miec Kacperka obok siebie czy jeszcze bedziemy czekac:)
Kamilka jutro Ci zyczenia zloze:P pewnie jakas imprezka?ja stwierdzilam ze w tym roku nie robie zadnego przyjecia, tylko rodzice i my bo kasa potrzebna no i nie mam zamiaru latac i szykowac
pekinka82, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyCamille87 wrote:Lepiej zostawic tp z om wpisany w karte ciazy bo tp wg usg sie zmienia (u mnie co wizyta to inny termin
) wiec po co ta liste edytowac caly czas
Nie no edytowac nie, bierze sie date z usg do 12 tyg ciazy.. Pozniej to juz jest nieistotne
Pekinke tez chce przed porodem wlasnie zrobicpekinka82, Dodi lubią tę wiadomość