Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
znalazłam takie łóżeczko na allegro z takim materacem gryka - kokos i jeszcze dodają do tego kołderkę, poduszki i mnóstwo innych rzeczy za 450 zł
http://allegro.pl/lozeczko-dzieciece-gryka-kokos-baldachim-gr-18el-i4349540257.htmlpekinka82, Camille87, Ruda27, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyMika gratulacje
corcia duza juz!
Magda wiem wlasnie pamietam ze przychodnie masz pod nosem
Sproquette (skad ten nick?) ja nagrywalam wczesniej filmiki ale teraz takie ruchy sa na porzadku dziennym wiec juz sie tak nie "podniecam" i nie nagrywam
A co do pogody to juz szkoda slow u mnie tz caly dzien pada i pada..
Ogladalam Skazani na Shawshank kurna tak stary film a ja go nie ogladalam! Swietny byl (konczy sie za pare minut). A maly szaleje po orzeszkach!amela, Ruda27, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
dobranoc Madzia<3
Kamilka ja juz kilka razy ogladalam skazani na shawshank, dzis tez, jeden z filnow ktore mozna ogladac po raz setny i zawsze fascynuja, np zielona mila, titanic:D
ogladalas film Nietykalni? tez swietny:)
ja tez juz nie nagrywam, mam moze z 2-3 nagrania brzuszka, mklo miec taka pamiatke:)
no wlasnie skad taki nick Sporquette?Camille87, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
No to trochę głupie, ale oglądałam w dzieciństwie Fraglesy, bardzo lubiłam tę bajkę i tam był taki pies... Sprocket.
W jakiejś wersji językowej Sproquette, brzmi ładniej i tak wybrałam z braku pomysłów.
Ja też na początku nagrywałam, bardzo chciałam pokazać mojemu P. jak jeszcze byłam w PL a on już tutaj. A potem jak przyleciałam mała zaczęła się rozkopywać i dziwacznie układać jeszcze bardziej, więc mój P. ją trochę ponagrywał. Fajnie będzie móc jej to kiedyś pokazać.Camille87, Dodi, Moni&, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonia mi sie jeszcze podobal film z tej samej tematyki - ucieczka z alcatraz (chyba tak
) Nietykalnych nie ogladalam, skoro mowisz ze fajny to moze sciagne
Sproquette a mozesz zdradzic jak masz na imie? Bo ten nicm taki zawily
Ja nagran tez mam kilka choc czasem jak sie wygina to chcialoby sie nagrac ale za chwile juz spokojniej sie rusza wiec ciezko.. ale macie racje pamiatka fajna
Ja jeszcze ogladam mecz i zaraz sie klade.
Spiochom mowie dobranocDodi, Moni& lubią tę wiadomość
-
hejka!
ja zaraz wstaje zrobic mezowi sniadanie do pracy i kawusie:)
Quendi powodzenia nawizycie!
Kamila zobacz sobie ten film, jest o facecie ktory opiekuje sie niepelnosprawnym ale naprawde piekny, momentami wzruszajacy film:)
Sproquette (sory jak co chwile inaczej pisze:P) tez pamietam ta bajke Fraglesy uwielbialam to kiedys ogladac:D ponawiam pytaie Kamili-jal masz na imie, bedzie latwiej sie zwracac;P
masz moze fb?
dobra wstaje z jednym otwartym okiem
a moj synuś juz ma czkawkeWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 06:54
Ruda27, Aggie lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyHej kochane
Kamila ja tez polecam nietykalnych, jeden z najlepszych filmow!
Ja czasami dalej staram sie bagrac brzuszek, juz mniej sie na to rzucam ale dalej chcedalej mnie to fascynuje jak czuje mojego babelka
musze sie nacieszyc bo może juz tylko miesiac zostal
Quendi to usanej wizyty
Kamila gratuluje 37 tygodnia wow!jeszcze tydzien i ciaza donoszona
Moni&, MILA, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzien dobry dziewczyny
No, dzis zaczynam 37 tc! I wkraczam w 9 miesiac
Wczoraj mialam znkw problem z zasnieciem, strasznie mi duszno bylo i musialam kontrolowac oddechstraszne to bylo.. dzis z kolei jak sie obudzilam boli mnie brzuch nie wiem czy to przepona czy co. Nieprzyjemnie.
Co do filmu Nietykalni weszlam w google i jak zobaczylam kadry z filmu to przypomnialo mi sie ze jednak ogladalam! Tylko tytulu nie skojarzylam, ale macie racje - swietnh film!
Co do listy mozemy zrobic, ale ja tez na telefonie siedze wiec lipaRuda27, Moni&, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Ja w tym tygodniu mam zajęcia z Uniwersytetu Otwartego, ale podczytuję Was oczywiście
Zapoczątkowałam listę, mogę ją znowu zrobićAle błagam, by któraś odnalazła jej ostatnią wersję, bo przewertować wszystkie strony teraz nie dam rady.
Amelka śliczny ten zestawKamilka tylko tydzień do donoszonej
Cudny czas
Ruda27, MILA, Camille87, Moni&, amela, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość