Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sporquette co do laktatora to sie zastanowie, zawsze mąz moze podleciec do apteki i kupic jak juz bede w szpitalu.
Daria nie przejmuj sie, najwazniejsze ze wiesz ze masz ta bakterie i podadza Ci antybiotyk. odejscie wód napewno nie zaszkodzi tak jak mogloby zaszkodzic przejscie dziecka przez kanal rodny gdyby nie podali ci antybiotyku. kochana bez paniki:*
jak tam amela juz po wizycie pewnieMonis
[/link]
-
nick nieaktualnyMonia czytalam w necie teraz i Daria ma racje, antybiotyk powinno sie podac min 4h przed odejsciem wod ale czytalam ze czesto ginekolodzy daja receptę na ten antybiotyk i przy objawach zblizajacego sie porodu mozna samemu wziac. Zobaczymy co gin powie. Jeszcze jest czas poki co nie ma sie co stresowac, podobno od 10-30% kobjet ma paciorkowca i zadna na pewno nie jeat w stanie przewidziec kiedy porod sie zacznie..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 17:08
-
nick nieaktualnyNo wlasnie po odejsciu wod dziecko moze sie jakos napic tej balterii, ja nie rozumiem teoche ale kurde jak to przewidziec?! Nie zawsze ma sie skurcze i sie jedzie do szpitala
Gin dalej nie odbiera, bede dzwonila caly czas.. Wolalabym cos teraz brac i w czasie porodu. Ehhh
Odezwe sie pozniej bo zaraz do mnie kolezanka wpada -
nick nieaktualny
-
Kurcze Daria, to nie dobrze
u nas tez chyba nie robia tego badania, a przynajmniej nic mi na ten temat nie wiadomo...
Ja jutro dzwonie do lekarza, bo to mrowienie jest za ostre, to raz, a dwa to martwi mnie to ze ja pare metrow nie moge przejsc bez zatrzymania sie, gdybym tego nie robila to mam wrazenie ze zemdlalabym... no nie wymyslam sobie tego raczejmyuslalam ze cisnienie, ale pogoda sie poprawila a ja dalej tak zle sie czuje... pewnie mnie splawia.
-
nick nieaktualnyJa wiem dziewczny ze to czeste jest, ale jednak mnie to troche martwi.. Jakbym malo zmartwien miala,w tej ciazy
Aga to powodzenia, oby Ci cos na to poradzili.. Moj gin dalej nie odebiera. Kolezanka pojechala.
A mnie strasznie ciagnie w podbrzuszu ta szyjka chyba -
aggie jakie mrowienie ??
Ruda ja tez mam dzis jakis ucisk w szyjce od samego rana jak tylko wstałam eh ale nie mysle o tym czesto zeby sobie nic nei wmawiacWiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 19:54
-
nick nieaktualnyDaria a co ten Twoj gin, dziadyga nie odbiera..
Mnie tez dzis ciagnie na dole
Aggie ale to tak Ci slabo ze musisz sie zatrzymywac?
Oby lekarze cos pomogli!
A mi kasa z zusu przyszla za zwolnienia od poczatku czerwca do 24 wiec dosc szybko bo juz w piatek 27-go byla tlko nie zauwazylamAggie, Magda2013, Dodi, pekinka82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kada, w palcach mrowienie, w samych opuszkach najbardziej...
Kamilka, tak wlasnie mocno slabo mi sie robi ze az musze sie zatrzymywac.... i jak pisalam ze nie mam sily robic w domu to o takie cos mi chodzilo, takie oslabienie po paru krokach i musze sie zatrzymywac, a najlepiej przysiasc, az boje sie sama chodzic gdzies...
Daria a po 20 lekarz odbierze? to jego prywatny numer?Camille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej ja juz tez po wizycie w szpitalu
Okazalo sie ze nie musze brac ze soba zadnych ubranek bo szpital cos tam daje. Ale ja i tak wezme w razie co tylko mniej niz planowalam.Nie musze tez brac podkladow poporodowych i tych duzych podkladow nieprzemakalnych.
A na wyjscie maz mi dowiezie w razie co ubranka
Nie mozna miec pomalowanych paznokcinie trzeba sie golic
Camilla co do wynikow to ja wlasnie wiem ze sie czeka na nie min.4 dni-tak czytalam w tym cenniku tego laboratorium co sie miesci u mnie w przychodni. Nie wiem czy tej babce sie pomylilo czy jak ?
Daria ja tez mam dzisiaj klucia w szyjce chyba,czuje to jak takie uklucia igla nisko na dole. Az chodze zgieta w polnie mialam tego wczesniej, a co to oznacza ? ze szyjka sie skraca ?