Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
wiecie co nie jestem rasistka ale wkurw.... mnie ciabaty kebaby zasrane bo tez przyjada do polski dukają ledwie co po pl ale zgrywaja wielkich biznesmenow bo sprzedaja jakies szmaty!
a moj synus tez sie denerwuje, czasem jak blisko laptopa poloze to kopac zacznie ze hoho:)Monis
[/link]
-
Dzieki dziewczyny :*
A ja sie zbieram do poloznej,chcialam isc na pieszo ale chyba sie przejade samochodem. Nie chce mi sie zbytnio isc.
Dzis tez ugotowalam kompot,zrobilam obiad i czuje sie zmeczona.
Odezwe sie wieczorkiempapa
Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
Ninkapa, też coś o tym słyszałam. Dzięki za info o child taxie, bo myślałam, że nawet i to mi nie przysługuje, skoro nie pracowałam.
Aggie, mój P. właśnie przez agencje pracuje, ale mam nadzieję, że uda mu się w najbliższym czasie załapać na jakąś umowę, bo nie jest lekko, a z małą tym bardziej nie będzie. -
Monia ja po prostu mam dosc kłótni
wiadomo czasem bywa i tak ze porozmawiamy sb o dzidziusiach która jakie ma ubranka itp , czasem sie posmiejemy , ale wiecej tych kłótni jest zaraz
no trzeba przezyc po prostu
agapast moja tez sie denerwuje jak cos na brzuszku połoze .https://www.maluchy.pl/li-69616.png -
Widzę, że dziś cały czas przewija się przykry temat pieniędzy... Ja też jeszcze jakiś czas temu żyłam od 1go do 1go zastanawiając się co pierwsze kupić, żeby na wszystko wystarczyło.... Zaryzykowaliśmy z mężem i się udało, żyjemy w kraju, który dba o wszystkich mieszkańców (nie tylko obywateli) i od tego czasu mogę narzekać na wszystko tylko nie na sytuację finansowa. A mieszkam tutaj dopiero od roku... Życzę Wam dziewczyny, aby i Wam się powiodło! Musicie głęboko w to wierzyć i nie bać się zmian!
Wróciłam z miasta, złożyłam dokumenty o urlop macierzyński, zrobiłam zakupy i odebrałam kolejny Startbox dla maluszkaTym razem Libero
Są tam pieluszki, chusteczki, krem do pielęgnacji, podpaski Libresse i kilka próbek. Bardzo to miłe gdy dostajesz coś za darmo
Ruda27, Aggie, Dodi, celia, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
Sproquette nie jestem pewna ale o zasilki bedzie mogl ubiegac sie Twoj partner...a Ty masz wyrobiony National Insurance Number?bo bedzie ci potrzebny poza tym jesli jestescie od niedawna to znaczy krocej niz 3 miesiace to zadne zasilki sie nie naleza bo zmienili caly system zasilkowy ale dokladnie nie wiem ile trzeba przebywac i pracowac w UK aby otrzymac zasilki nie interesowalam sie tym zanadto bo mnie to nie dotyczy....
Jamila lubi tę wiadomość
-
Mój jest od 20 lutego, a ja jestem od 19 maja. A na NIN właśnie czekam, byłam już na interview, chyba w przeciągu tygodnia albo dwóch powinien mi przyjść. Też słyszałam o tych 3 miesiącach. Mam nadzieję, że się załapiemy. A przy okazji - mam literówkę na karcie NHS, "Ena" zamiast "Ewa". Może wiecie, czy powinnam pójść to zgłosić, żeby zmienili? Czy raczej nie będzie problemu?
-
ninkapa wrote:Oj Sylka niestety wszedzie dobrze tylko nie w Polsce szkoda bo strasznie tesknie i chcialabym moc zyc godnie w moim ojczystym kraju to niestety ten kraj nic nie robi zeby bylo lepioej a mam wrazenie ze jest z roku na rok duzo gorzej....
-
nick nieaktualnyAmela, jak tam po wizycie?
Magda dzis zanioslas wymaz a jutro wynik? Przeciez oni potrzebuje min 3 dni na "wyhodowanie" bakterii, hmm dziwne
A ja dostalam od taty 15-litrowe wiadro czeresni, zabieram sie za szamankoRuda27, Dodi, Magda2013, amela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa juz jestem..
Wyjechalam z domu i zadzownili z przychodni ze lekarki nie ma i na czw mam wizyte
Odebralam wyniki i mam paciorkowcawynik dodatni..
Plus taki ze nie kam balterii w moczu i posiew wyszedl dobry, wyniki z krwi chyba tez sa ok..
Dzwonie do gina, o moje klucia w szyjce, bo sa jak stoje, chodze i to coraz bardziej.. I zaoytac o tego paciorkowca, mimo ze wiem ze dopiero przy porodzie cos podaja..
Amela jak wizyta? Czekamy na wiesci..
Ona ja narazie nie kupuje, zobacze po porodzieamela lubi tę wiadomość