Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOo jeszcze Monia ma skonczony kolejny tydzien
gratulacje! Chwalic sie dziewcYny nie siedziec cicho
Mi kaktusy sie przejadlyteraz mam faze na big milki w czekoladzie lub polewie toffi
mmmmniam
Hehe Sylka Ty tez masz chcice na golabki? Ja nie odpuszczam i robie placki potem
Moni a Ty sama gotujesz to wszystko czy tesciowa? Jesli sama to jestem pod ogromnym wrazeniempekinka82, Moni&, Ruda27, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
jeju ale wy smaki robicie, ja zaraz się zabieram za pączusia z herbatką
Poprasowałam te ciuszki, nogi mi wchodzą w tyłek !! teraz odpoczynek !
No i narobułyście mi smaka na tostyCamille87 lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyAmela ja teraz sie biore za prasowanie.. Pieluszek
ale ja na siedaco robie
Smaki robicieja jak u mamy jestem to malo gotuje, cos pomaram raczej teraz bo mama tez nie chce zbeym w kuchni tyle stala
Ja kaktusa tez nie jadlam w ciazyale lody lubie, rozne zaleznie od dnia
amela, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
Pekinka trudno byłoby z tym kaktusem, zanim by do mnie dojechał to nic by z niego nie zostało
Poza tym faza na lody chyba za mną..
Kamila to wszystko przez Monię, jak mój mąż się dowiedział, że gołąbki robię to za głowę się chwyciłDodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa poprasowalam pranie i teraz szamam golabeczki
W pokoiku Kubusia mialo byc mycie okien a wyszly generalne porzadki i przestawianie mebli wieszanie polek i obazkow
Ale fajnie sie robi tam! Zamawiamy jeszcze firanke z Kubusiem Puchatkiem i koniec! Zrobilabym fotke ale obawiam sie ze wystawimy lozeczko szybciej niz firanka dojdzieRuda27, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZgadza sie Daria, na poczatku lozeczko bedzie w sypialni, dlatego tak napisalam bo w weekend juz je wystawiamy a chcemy pokoik na tip top zrobic zeby potem nie wiercic dziur i nie kurzyc
Ja niestety z medicoverem nie pomoge pakietu nie mam..
Kurna ale mi ciezko, postoje chwile i nogi mi w tylek wchodza -
Kamila Twój sen to raczej urodzinowy nie była gdzie my tam z Madzikovą po nocach siedzimy
jakoś tak wyszło hihih
Jeszcze raz tutaj wszystkiego najlepszego Kamila i Karolina, szybkiego oraz bezproblemowego porodu oczywiście oraz wszystkiego dobrego :*
Sylka powiem Ci, że ciekawe podejście z tym odejściem wód w czasie spaceruprzypomniałaś mi właśnie, ze ja ostatnio wogóle z domu nie wychodzę nie licząc zakupów
Moni& rewelacyjne wieści po wizycie jupiii i Kacperek już taki wielki chłop
Jus super, że się pojawiłaśmam nadzieję, ze wszystko dobrze się skończy i tego Wam zyczę Tobie i córci
a nie chciałas znać płci?
Daria gratulejszyn 36 tygodnia!!!
Pekinko dla Ciebie gratulacje z okazji 35 tygodnia
Nie wiem czy któraś z Was kupowała chusteczki nawilżane huggies ale są teraz w Rossmanie za 11,5 zł bodajże z kartą rossnę
nie gadam z Wami bo mi ciągle smaka robicieeeeee.....
Sylka, pekinka82, Camille87, Moni&, Ruda27, Madzikovy lubią tę wiadomość
-
A moje gołąbki w piekarniku
Mnie też bolą nogi, postałam trochę przy robieniu i w tyłek mi już wchodzą... Poza tym dziś cały dzień boli mnie podbrzusze... Miałam iść na spacer, ale nie wiem czy dziś sobie nie odpuścić...
Daria ja niestety też nie pomogę