Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • Moni& Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja od jutra znowu pranie zaczne bo dzis paczka od szwagierki przyszła z ciuszkami :P

pekinka82, nick nieaktualny, Dodi lubią tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • pekinka82 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nadal w upały je wcinam :) Przecież nie ma to jak KAKTUS :) A jak zimno, to KAKTUSOWY KISIEL :)

Moni&, nick nieaktualny, amela, Dodi lubią tę wiadomość

• Moni& Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia gratuluje 35 tygodnia! :D
    Ja tez jak ide na spacer i zachce mi sie loda to kupuje kaktusa :P

pekinka82 lubi tę wiadomość

Monis
    8b9686f91d.png
  • Sylka Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przez całą ciążę nie zjadłam ani jednego kaktusa :P

amela lubi tę wiadomość

f2w39jcgqwt6nja8.png
    relg3e5e7k7mhx6f.png
  • pekinka82 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniu -dziękuję :)

Sylka, to masz teraz czas by to nadrobić :) I dołączyć do kaktusowego szaleństwa :)

Moni&, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oo jeszcze Monia ma skonczony kolejny tydzien :) gratulacje! Chwalic sie dziewcYny nie siedziec cicho :D

Mi kaktusy sie przejadly :P teraz mam faze na big milki w czekoladzie lub polewie toffi :) mmmmniam

Hehe Sylka Ty tez masz chcice na golabki? Ja nie odpuszczam i robie placki potem :)
    Moni a Ty sama gotujesz to wszystko czy tesciowa? Jesli sama to jestem pod ogromnym wrazeniem ;)

pekinka82, Moni&, nick nieaktualny, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość

• pekinka82 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja podziwiam Monie za to pichcenie w kuchni... I Was dziewczynki za wasze słodkie wypieki :)

Kamilko-Dziękuję :)

Moni&, nick nieaktualny, Dodi lubią tę wiadomość

• Moni& Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    różnie, raz ona gotuje, raz ja, gołąbki robiłyśmy razem a dzisiaj ona gotuje mi sie nie chce:P jak ja lubie takie lenistwo czasami :P

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dodi lubią tę wiadomość

Monis
    8b9686f91d.png
  • Moni& Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jak przyjdzie sobota i mój mąż ma wolne to on lubi w kuchni siedziec i eksperymentowac :P

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Monis
    8b9686f91d.png
  • amela Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju ale wy smaki robicie, ja zaraz się zabieram za pączusia z herbatką :)

Poprasowałam te ciuszki, nogi mi wchodzą w tyłek !! teraz odpoczynek ! :)

No i narobułyście mi smaka na tosty ;D

ex2btrd8qii9i9cu.png
    http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amela ja teraz sie biore za prasowanie.. Pieluszek :D ale ja na siedaco robie :P

Smaki robicie :) ja jak u mamy jestem to malo gotuje, cos pomaram raczej teraz bo mama tez nie chce zbeym w kuchni tyle stala :P

Ja kaktusa tez nie jadlam w ciazy :P ale lody lubie, rozne zaleznie od dnia :P

amela, nick nieaktualny, Dodi lubią tę wiadomość

• amela Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kaktusa akurat też nie jadłam jeszcze w ciąży, ale mnóstwo innych lodów tak :D

ex2btrd8qii9i9cu.png
    http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif
  • Sylka Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pekinka trudno byłoby z tym kaktusem, zanim by do mnie dojechał to nic by z niego nie zostało :) Poza tym faza na lody chyba za mną.. :)

Kamila to wszystko przez Monię, jak mój mąż się dowiedział, że gołąbki robię to za głowę się chwycił :D

Dodi lubi tę wiadomość

f2w39jcgqwt6nja8.png
    relg3e5e7k7mhx6f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2014, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja poprasowalam pranie i teraz szamam golabeczki :D
    W pokoiku Kubusia mialo byc mycie okien a wyszly generalne porzadki i przestawianie mebli wieszanie polek i obazkow :)
    Ale fajnie sie robi tam! Zamawiamy jeszcze firanke z Kubusiem Puchatkiem i koniec! Zrobilabym fotke ale obawiam sie ze wystawimy lozeczko szybciej niz firanka dojdzie ;)

nick nieaktualny, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2014, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila a to lozeczko nie bedzie u was w sypialni na pozatku?
    Zazdroszcze robienia pokoiku... :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2014, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie wiem czy dobrze kojarze, ale czy ktoras tutaj ma wykupiony pakiet w medicoverze?? Jak to wyglada?
    Zastanawiam sie nad wykupieniem dla dziecka pakietu.. Podejrzewam ze ceny tam sa dosc wysokie.. Czy ktoras wie cos na ten temat?

• pekinka82 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ogarniam swój segment...Pozbywam się starych ciuchów, lub tych w których już długo nie chodzę ....

nick nieaktualny, Magda2013 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2014, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadza sie Daria, na poczatku lozeczko bedzie w sypialni, dlatego tak napisalam bo w weekend juz je wystawiamy a chcemy pokoik na tip top zrobic zeby potem nie wiercic dziur i nie kurzyc :)

Ja niestety z medicoverem nie pomoge pakietu nie mam..

Kurna ale mi ciezko, postoje chwile i nogi mi w tylek wchodza :/

• Dodi Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś

Kamila Twój sen to raczej urodzinowy nie był :( a gdzie my tam z Madzikovą po nocach siedzimy :P jakoś tak wyszło hihih

Jeszcze raz tutaj wszystkiego najlepszego Kamila i Karolina, szybkiego oraz bezproblemowego porodu oczywiście oraz wszystkiego dobrego :*

g34055.gif

Sylka powiem Ci, że ciekawe podejście z tym odejściem wód w czasie spaceru :D przypomniałaś mi właśnie, ze ja ostatnio wogóle z domu nie wychodzę nie licząc zakupów :/

Moni& rewelacyjne wieści po wizycie jupiii i Kacperek już taki wielki chłop ;)

Jus super, że się pojawiłaś :) mam nadzieję, ze wszystko dobrze się skończy i tego Wam zyczę Tobie i córci <3 a nie chciałas znać płci?

Daria gratulejszyn 36 tygodnia!!! <3

Pekinko dla Ciebie gratulacje z okazji 35 tygodnia <3

Nie wiem czy któraś z Was kupowała chusteczki nawilżane huggies ale są teraz w Rossmanie za 11,5 zł bodajże z kartą rossnę

nie gadam z Wami bo mi ciągle smaka robicieeeeee..... :P

Sylka, pekinka82, nick nieaktualny, Moni&, nick nieaktualny, Madzikovy lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Sylka Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moje gołąbki w piekarniku :) Mnie też bolą nogi, postałam trochę przy robieniu i w tyłek mi już wchodzą... Poza tym dziś cały dzień boli mnie podbrzusze... Miałam iść na spacer, ale nie wiem czy dziś sobie nie odpuścić...

Daria ja niestety też nie pomogę :/

f2w39jcgqwt6nja8.png
    relg3e5e7k7mhx6f.png
‹‹ 1428 1429 1430 1431 1432 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ