Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie nadrobie was przepraszam dzis mialam szalony dzien i teraz chwilka wolnego czasu jedno dziecko spi a drugie baje oglada a spi juz to starsze ja am husteczki pampersa sensitive ale huggisa tez uzywam ale na starszych dzieciach sa one malo rozciagliwe i sie dra a pompersa fajnie mozna rozciagnac wiec jestem na pampersa
Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
Daria z tego co kojarze to Celia ma chyba pakiet w medicoverze, ja też zastanawiam się nad wykupieniem jakiegoś pakietu ale raczej w lux medzie bo mąż w pracy ma to ubezpieczenie, ale jeszcze nie dowiadywałam się jak to wygląda.
Ja ide się zaraz kąpać bo zmęczona jestem, byliśmy odebrać płytki i zawieść na budowe, nogi mnie bolą i są tak opuchnięte ;/ ehhhh
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyAnitka ja mam chusteczki i pieluszki pampersa. Chusteczki 4x zielone, 4x sensitive
No wlasnie ja chce wykupic pakiet, albo dla maluszka albo dla nas wszystkich. Musze sie dowiedziec co i jak.. Slyszalam ze ceny kolosalne..
Uciekaj sie kapac, moze sie zrelaksujesz
Ja leze i ogladam film. Moj dziubek ma 3 raz czkawke, taka konkretna hehe chyba po truskawkachCamille87, amela, Dodi, Moni& lubią tę wiadomość
-
Amela, Ty też jesteś w trakcie remontu? Jeśli tak, to wiem jak czujesz się zmęczona, bo mam to samo. Kiepski czas na budowlane zakupy, ale co zrobić, wcześniej się nie dało.
Kupiłam chusteczki pampersa, nivea i huggies, po jednej paczce. I będę testowała, które najlepsze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 21:15
Camille87, amela, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja wypilam goraca czekolade i relaksuje sie w wannie
Musze zrobic sobie peeling i depilacje bo golenie maszynka mnie irytuje
Co do pieluszek to ja mam pampers 1 i 2 z tym ze dopiero w domu zauwazylam ze sa rozne rodzaje 2-jek - newborn baby i newbaby roznia sie powloka jakas..Ruda27 lubi tę wiadomość
-
Ja już po kąpieli
mała mi my urządzamy dom od podstaw ;/ więc jeszcze gorzej..., spieszymy się ze wszystkim a i tak nie mamy pewności czy się wyrobimy... ! w tym tygodniu developer miał zacząć ogarniać podwórko, kłaść kostke, budować wiaty itd a dziś zajeżdżamy a tam nic nie robią ;/ podejrzewamy że przez ostatnie deszcze, mąz ma jutro dzwonić się dowiadywać
Też chyba kupie pieluszki pampers a co do chusteczek to chyba trzeba po prostu wypróbować kilka !Ruda27, mala_mi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny