Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry!
Ja właśnie zjadłam bułkę z dżemem i popijam kawką
Dziś w nocy 2 razy dopadł mnie głód! Masakra... Siedziałam przy lodówce i pochłaniałamStrasznie bolą mnie biodra jak śpię... Nie mogę długo wytrzymać na jednym boku... Też tak macie?
pekinka82, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zamowilam prezent dla corki
w sumie to moi bracia i moja mama i moj wujek sie do tego tez doklada hehe ale na lata bedzie Trampolina hehe tylko urodze i tez poskacze hehehe
pekinka82, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam sie i ja
Bylam tez badania zeobic, oddalam mocz i ustalenie grupy krwi..
Tez kupilam sobie paczusie, nawet 2do tego takie rogaliczki z marmolada i moje buleczki z dynia
Teraz gotuje jaja i zjem ze szczypiorkiem i majonezemplus kawka zbozowa mm
Monia przykro mi z powodu komody..
Kada fajny prezent taka trampolina
Mnie tez ciagnie w podbrzuszu, szlam tak strasznie wolno.
A spac na jednym boku juz nie moge chyba od 3 miesiecy bo boli po chwili..
Aaaa dzisiaj znowu mi siara wyleciala w nocydopiero na koszulce plame zobaczylam. Fajnie tak, czuje ze organizm sie przygotowuje do porodu
pekinka82, Camille87, amela, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
Pekinka zazdroszczę, że tylko 3-4 razy wstajesz... Ja muszę się co chwilę przewracać z boku na bok (tak bolą te biodra, że aż się budzę) a jak już to robię to mnie ciśnie na pęcherz i muszę lecieć do łazienki... A jak już pójdę do łazienki to mam wrażenie, że zaraz umrę z pragnienie i muszę się napić, a czasem nawet coś zjeść.. Więc ja w nocy więcej wędruję niż śpię... Męczące to, że całej nocy nie mogę przespać, ale z drugiej strony chyba organizm przyzwyczaja przyzwyczaja mnie do nowej sytuacji.. Jak malutki się urodzi to dłużej niż 3h jednym ciągiem nie pośpię...
-
nick nieaktualny
-
hej
i ja już po padaniachwłaśnie wróciłam do domu i odpoczywam z nogami do góry
Ja też mam na śniadanie pączka
Moja mała wczoraj to mnie tak kopała po pęcherzu że aż bolało a dziś wypina się okropnie pod samymi piersiami
Ja też nie moge długo spać na jednym boku, na plecach też nie bardzo bo się zaraz dusze;/
Kada fajny prezent trampolinatylko też trzeba uważać bo siostra mojego szwagra skręciła noge na takiej trampolinie.
u mnie dziś piękna pogoda, zamierzam wylegiwać się na leżaku cały dzień !
Camille87, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
No hej dziewczyny
Ja juz po sniadanku .Oczywiscie musiała zejsc na doł ta zołza i juz cały dzien spierniczyc , bo znów przyszła i darła sie nie wiadomo o co
ale nie ma sie co przejmowac niech sie drze
Powiedziałam jej ze jak tak bardzo jej wszystko nie odpowiada to niech sie wyniesie do teściowej , a nie tutaj robi takie cyrki
Ona oczywiscie na to ze nie odpowiada , ale ze sie nie wyniesie i bedzie sie darła .. Co ta baba ma w głowie to ja nie wiem.
Też wcinałam pączki ostatnio, a teraz mi znów robicie ochote .
hehe tutaj jedna cos napisze i pozniej każda ma ochote .Uroki ciązy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 10:48
Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69616.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa ogladam na yt filmiki jak ratowac dziecko, w przypaku bezdechu, zakrztuszenia sie itd..
Bo widze dziewczyny na czerwcowkach mialy takie sytuacje, wiec lepiej wiedziec co nalezy zrobic..
Potem wyprasuje pare rzeczy a reszta schnieprania narazie koniec
Dodi, Camille87 lubią tę wiadomość