Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sylwia gratuluje 34 tygodnia!
ja tez mam bóle brzucha w noca, czuje jakby mi sie wszystko naciagalo, a jak wstaje z lozka to masakra... wiec mysle ze takie nasze nocne bóle brzucha to taki urok ciąży, maluchy juz sa coraz wieksze.
ja mimo ze spie na dwoch grubych poduchach to sie nie wysypiam tak jakbym chciala, biodra bola bo spie na prawym i lewym boku, caly ciezar w tym momencie idzie na jedna strone, bole brzucha i ucisk na pecherz. macie tez tak ze nie umiecie sie wysikac przy pelnym pecherzu? ja tak mam dopiero musze troche odczekac i poooowoooli sikam.
Daria czekamy na wiesci po wizycie!Sylka lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyHej kochane
Kama co do bolu jakby zoladka tez tak mam! Wiec to chyba nie od bobu .. jakos mnie co jakis czas boli ten brzuch i w nocy tez..
na wizycie dobrzemalemu dalej rosnie ta glowka, wod troche wiecej ale w normie wiec nie martwie sie.. usteczka matakie slodkie
nosek chyba po mezu
z szyjka ok, dalej na opuszek wiec porod sie nie szyjkuje
dzisiaj bedziemy z mezem ♡ ojjj pierwszy raz od tak dawna
aaaa maluszek ma ok 3 kg
Positive ciesze sie ze u was dobrze, juz niedlugo malutka bedzie z wami!
My wlasnie u tesciowej na kawce, pozniej na urodzinki siostrzenca.
Milej soboty mamuski! Dziekuje za kciuki :*ona20, kada24, Moni&, Camille87, positive, Sylka, Magda2013, amela, Dodi lubią tę wiadomość
-
Hej .
Sylka Gratuluje 34 tyg!
Monia Gratuluje 36 tyg !
Właśnie tam gdzie ja chce rodzic ( o ile dojade ) mozna w wodzie to jest jakis szpital położniczy i go chwalą strasznie te osoby ,które tam rodziłyAle raczej ja nie zastanawiałam sie nad porodem w wodzie
Ciekawa jestem czy wg tam dojadeOde mnie to cos koło 1,5 godz drogi
Najblizej mam szpital który jest pół godz drogi ode mnie
No ja juz po sniadankuCos ostatnio długo spie i śniły mi sie te okropne węże ... ;/
Daria fajnie ze wszystko okNo to dzisiaj sie szykuje fajny wieczór .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2014, 11:39
Moni&, Ruda27, Camille87, Sylka, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69616.png -
nick nieaktualnyHahaha Monia moj mowi ze sie boi ale mysle ze sprobujemy. Lekarz powiedzial ze mozemy bo dzidzia juz duza wiec nir ma sie co martwic
u nas tez mozliwy jest porod w wodzie ale chyba polozne nie chca zbytnio.. ja bym sie tez troche balaMoni& lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki GRATULUJĘ nowych tygodni
Daria super wiadomościwięc gratuluję udanej wizyty
Ja ogarniam pokoje, bo mam je totalnie zagraconew poniedziałek...czeka mnie wywożenie mebli, a w tygodniu składanie komody i łóżeczka.
Ruda27, Camille87, Sylka, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
czesc dziewczyny
Ruda gratuluje udanej wizyty:)
co do porodu w wodzie u nas jest bardzo popularny i ponoc bardzo lagodzi bole...oczywiscie nie moze byc przeciwskazan medycznych ciezarna musi byc w pelni zdrowa poza tym polozne maja specjalne lusterka ktore wkladaja do wody i widza postep porodu a jesli porod nie postepuje to obok jest wszystko przygotowane na normalny lozkowy porod chociaz ja chyba wole normalny aha no i chyba nie mozna rodzic po znieczuleniu ale nie tym zewnatrzoponowym tylko tym domiesniowym....
moj maz jest z Kuba na pilce pozniej oczywiscie czeka nas rutya jak co tydzien maz idzie na silownie a my po skelpach pobuszowac dobrze ze mamy wokol tej silowni bardzo duzo sklepow to sobie pochodze i moze cos malemu kupie:)
my zrezygnowalismy z seksu po ostatnich przebojach to znaczy po tym jak zaczelam miec skurcze i to dosc nieprzyjemne....
Ruda moj ma chyba o 3 tyg wieksza glowkeRuda27, Camille87, Sylka, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
hej kochane, sorry ze nic nie pisalam, ale zagladalam, totalnie nie mialam na nic sily, wrocily ostre wymioty
mam juz dosc bycia ciezarna
ale powiem Wam ze po powrocie do poprzednich witamin, powoli zaczynam nabierac wiecej sily, czyli trza mi bylo tego magnezu.
Wczoraj chyba zaczely sie te przepowiadajace skurcze u mnie... nie mam pewnosci czy to to, oczywiscie, i chetnie poczytam jak to jest u was... ja mialam wrazenie jakby milion jakis malenkich miesni na calej dlugosci brzucha sie napinaly, bardzo bolesne nie bylo, ale nieprzyjemne... mialam takie uczucie przez pare minut, poscilo i za jakies 10 minut znow sie powtorzylo na pare minut, w nocy raz sie zdarzylo jeszcze.
Mama zgodzila sie jechac z nami na porod, ale nie zdecydowala sie jeszcze na to zeby wejsc na sale porodowa... boji sie ze bedzie chciala kogos zabicnawet jezeli czekalaby na korytarzu to i tak mogla by wejsc szybko zanim malutka sie pojawi, polozne wiedza kiedy bedzie ostatnie "pchniecie"
Gratuluje kolejnych tygodnipedzicie jak burze
Camille87, Sylka, Magda2013, Jus1985, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaria gratuluje udanej wizyty
Nopo tylu miesiacach musi byc ekscytujace
choc u nas to nie to samo w koncu ledwo z boku na bok sie przekrecam
powodzenia! Co do bolu to mnie boli brzuch tylko nad ranem w ciagu dnia nie o tyle to dziwniejsze
A ja sie dzis nie moglam powstrzymac i mimo ze mialam juz nic nie kupowac to skusilam sie na takie rampersiki
Sylka, Moni&, pekinka82, Magda2013, Jus1985, amela, Dodi lubią tę wiadomość
-
Super rampersy!
Ja staram się nie chodzić po sklepach, bo mam dużo ciuszków a kusi niesamowicie
Kurde a mnie chyba dopadła kolejna ciążowa dolegliwość - hemoroidy
W sumie to nie jestem pewna czy to to, bo nigdy nie miałam, ale dziś na papierze toaletowym zobaczyłam krew więc pewnie początki... Ehhh... Chociaż to mogło mnie ominąć...Camille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sylka mnie ostatnio zaparcia znowu męczyly przez kilka dni i tez zauwazylam krew na papierze toaletowym... nie wiem czy to poczatki hemoroidow bo ni mnoe nie boli, teraz juz zaparc nie mam jak na razie. wydaje mi sie ze moga wyjsc dopiero po porodzie sn...
ja tez staram sie juz nic nie kupowac bo tyle tych ciuszkow mam ze moze we wszystkim nie pochodzic:P pozniej zaczne kupowac wieksze rozmiary juz;)Sylka lubi tę wiadomość
Monis
[/link]