Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
ja już wykąpana, lezymy z męzem i bedziemy oglądać mecz
ale dziś było cieplutkosuper pogoda
Madziu śliczne pieluszkisama mam takich chyba ze 20
były takie ładne i kolorowe że nie mogłam się oprzec
Sproquette nigdy się nie interesowałam porodem w wodzie... myśle, że w jakiś prywatnych szpitalach można rodzić w wodzie, ja osobiscie chyba bym nie chciała.
Kada mnie nie mrowią piersi.
Camille87 lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyU nas tez cieplutko
Sproquette ja rozmawialam z polozna na sr o porodach w wodzie to powiedziala ze dla poloznych jest to trudniejszy porod do odebrania bo w wodzie nie do konca widac co sie dzieje - jak lezy sie na lozku polozne maja lepszy dostep i dzieki teku lepsza kontrole nad porodem, moga naciac krocze w odpowiednim momencie i jak cos dzieje sie nie tak - to zareagowac w odpowiednim momencie. U nas nw szpitalu na jednej porodowce jest wanna ale mozna z niej skorzystac tylko przez 30 min na zlagodzenie bolu. Podobno porod na lezaco jest najbezpieczniejszy dla dziecka a inne pozycje to podobno tylko w prywatnych klinikach..amela, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej laseczki!
Ja dzisiaj z mezem caly dzien i zalatani
Odebralismy wozek, dokupilismy baze family fixi spiworek do fotelika na jesien/zime
Jutro rano wizyta u gina, trzymajcie kciuki prosze!
Co do skurczy ja mam czasami.. Juz nawet nie tak duzo
Piersi mi nie mrowia..
Madzia udane i sliczne zakupy
Madzikovy prosze link. Tam jest pare czesci
http://youtu.be/ga88I5kjwzUWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2014, 22:06
amela, Camille87, Dodi, Sylka, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDoobry!
Kamila chyba takjuz ostatnio powiedzial ze jest ok
Sorki ze wczoraj nie odpisalam ale juz zasnelam...
Anita o ile wieksza glowke ma Twoja niunia?
Ja zaraz wstaje... Oj jak mi sie nie chce.. Moj brzdac ma czkawkeCamille87, amela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witam!
ja juz wstalam i zjadlam platki na sniadanie.
Daria to dobrze ze z wodami juz ok:)
i fajnie ze juz macie wózek:) ja mam nadzieje ze w przyszlym tygodniu zadzwonia nam ze sklepu i łózeczko bedzie do odbioru:P
zaczynam dzis 36 tydzien jupiiWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2014, 09:14
Aggie, Ruda27, ona20, Magda2013, amela lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
Hej kobietki wypadłam coś z forum... pogoda taka ładna że szkoda przed kompem polegiwać..
Przepraszam że nie odp na wasze posty ale to jest chyba nie wykonalne...
u nas ok mała rośnie i waży coś lekko ponad dwa kilo... moje wyniki idealne nie są... więc stale je muszę powtarzać... już się nie mogę doczekać kiedy w końcu przestaną mnie kłuć ...
trzymam kciuki za każdą z was... buźkaMoni&, Dodi, Camille87, Sylka, Aggie, celia, Ruda27, Magda2013, amela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam się w 34 tygodniu
Monia gratuluję 36 tc!
Daria trzymam kciuki mimo, że już 10 i pewnie jesteś po wizycie..
Positive myślę o tobie często i trzymam za Was kciuki :*
Kamila ja też miałam w nocy bóle brzucha i krzyża, do tego doszły skurcze i jeszcze mały się rozszalał i kopał po żebrach.... Pierwszy raz miałam taki moment, że łzy stanęły mi w oczach z bezsilności... Nie mogłam spać, byłam zmęczona i obolała..
Rano trochę odespałam i czuję się troszkę lepiej...
Aggie, Moni&, Ruda27, ona20, positive lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny