Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Milus ja zaczełam tydzien temu, ale jak spakujesz wcześniej to już bedziesz miała z głowy
Kamilka mam nadzieje, bo zaczynam się już tym wszystkim troche denerwowac, niby prace na budowie idą, ale ja się martwie, maksymalnie do tygodnia i powinni zejsc na pietro juz!
A dziewczyny przyszedł wózek, ale nie wiem czy bedziemy go z mezem teraz składać, bo za chwile trzeba bedzie go spowrotem składać żeby go przewieść do domu także, pewnie wstawie fotke dopiero za jakieś 2 tygodnie, chyba że nie wytrzymam i poprosze męza żeby mi chociaż na chwile go złożył
A ja zjadłam parówkia teraz pije wode z mięta
Moni&, Camille87, celia, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnitko zobaczysz ze szybko zleci
ani sie obejrzysz a juz bedziesz urzadzac pokoik dla Nelki
Co do wozka to faktycznie nie ma sensu.. ja bym pewnie nje wytrzymala i zmontowala
Monia ja nic nie biore - przygotuje ubrania w domu to mi maz przywiezie razem z fotelikiemMoni&, amela, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kamilka :*
poprosze męża może mi złoży chociaż na chwile, w weekend najprędzej to bedzie miał wtedy czas
ja tez właśnie zrobiłam liste co trzeba jeszcze dokupic , jeszcze mi kilka rzeczy brakuj ;/Camille87 lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyHaha
to najapetyczniejszy nalesnik jaki znalazlam w internecie
moje sa zwyklejsze sese
Anitka najlepiej dowiedz sie w szpitalu gdzie bedziesz rodzic co masz wziac, u mnie np nie musze brac podkladow na lozko a wiem ze dziewczyny biora, wiec moja torba wcale duzo nie zawiera bo szpital wszystko daje! Ja misze kapcie i klapki kupic..celia, amela, MILA, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamila ja myslalam ze to Twoje dzielo
i tak napewno sa mega smaczne, kurde az mnie korci isc po drzem do sklepu i tez zrobic haha
Ja mam cala torbe pelna, dosc duzazrobilam sobie liste i odhaczalam co wsadzilam.. Sztucce plus kubek, papier, rolka kuchena, podllady, majtki, kosmetyki, pizamy papcie, podpaski, wody, chusteczki, duzy i maly recznik, wkladki laktacyjne, 2 pary skarpet, spakowalam nawet ta herbatke felmatiker
brakuje mi tylko stanikow do karmienia
Camille87, Magda2013, celia, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość