Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny!
Monia mi tez sie nie chce wychdozic i z kims spotykac.. Ale Kama ma racje, pozniej to juz dopiero nie bedzie tak czasu. Chociaz ja sie ludze, ze na spacerkach bede sie spotykala z kims
Chyba moj synek zszedl nizej, tak mnie bolalo teraz, musisal tam mocno na dole naciskac nie wiem, ale mie wiem tak wczesniej
Ja dzisiaj wyczyszcze wklad lozeczka i pare maskotek, poprasuje reszte ubranekpotem Tylko dopakowac meza musze, kupic gaziki do pepka, bo mam ale takie platki a to chyba tylko do oczu sie nadaja.
Mi taka pogoda odpowiadadzisiaj bez slonca, chlodnawo ale narazie nie pada
Moni&, celia, mala_mi, Kasieńka:), Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
No dużo lepiej he wogole wczoraj to widziałam wczoraj jak mój syn próbuje wyjść z lewej strony he tak kopał noga ze szok takie fale nie widziałam nigdy tak hehe a dziś po lewej stronie jest ułożony bo krzywy brzuch hr
Moni& lubi tę wiadomość
-
Cześć kochane
Moniś co do spotkań, doskonale Cię rozumiem. Wczoraj widziałam się z koleżanką i strasznie nie chciało mi się iśćNajchętniej robiłabym audiencje u siebie co by nie musieć wychodzić
Kada super, że lepiej się czujesz. Odpoczywaj
Ja też dziś popiorę kocyki, pościel, pieluszki i może spakuję torbęPlanowałam po 37tc wziąć się za gruntowne porządki, a tu widmo cc. Pewnie nie będzie wskazane wywoływanie porodu z wyznaczoną datą cc
U nas piękne chmury, można oddychać, żyć nie umieraćMoni&, Magda2013, mala_mi, MILA, Kasieńka:), Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
no zobaczymy jak to bedzie z tymi spacerkami:P fajbie by miec kolezanke w tym samym wieku ciazy i potem chodzic na spacerki:P
a ja sie wyleguję bo sie wykąpałam.
Daria ja ostatnio coraz czesciej odczuwam klucia na dole i jak sie synek rozpycha tak nisko czucMonis
[/link]
-
nick nieaktualnyJa i tak mysle ze chodzac z bablem na spacer moge sie spotkac z niedzieciata kolezanka
moze nie bedzie tak zle z tym wychodzeniem
Monia to nie byly klucia. Klucia to ja tez mam, to byl bol taki dziwny, nie mialam go wczesniej, maly sie wiercil i na dole co jakis czas tak mnie walilo i sciskalo.. Pomyslalam ze to skurcze, ale za krotko trwaly, mysle ze to maly tam sie pchaDodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja sobie poczytalam ksiazke o macierzynstwie ktora dostalam od meza pod choinke
Co do spotkan to zalezy od kolezanek, wiem ze moja siostra po urodzeniu dzieci stracila duzo kolezanek bo juz nje mogla wyjsc na piwo czy gdzies a byla dosc mloda wiec jej kolezanki mialy fiu bzdziu w glowie i nie interesowaly ich dziecija zauwazylam tez ze im blizej porodu tym rzadziej spotykamy sie ze znajomymi ktorym nie wychodzi in vitro, chyba zaczyna ich bolec widok mojego brzuszka.. trudno ja najchetniej tez bym siedziala w domu i nigdzie nie wychodzila
Ja nie wiem co dzis bede robila, wszystko mam juz gotowe, chyba posegreguje ubranka w szafie rozmiaramicelia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Witam
u nas caly czas goraco i slonce swieci,chociaz wieje przyjemny wiaterek.
Monia fajnie ze sobie pogadasz z kolezankamija moja kolezanke zapraszam do siebie od pol roku a ona ciagle ma jakies wymowki..a to praca na popoludniu..a to nadgodziny. Wydaje mi sie ze jak sie dowiedziala ze jestem w ciazy to wogole mnie unika. A ona tez starala sie o dziecko,nie wiem czy jeszcze sie staraja i jest w moim wieku.
Kada super
Seneka powodzenia na wizycie
Tez bym cos porobila ale nie wiem cow sumie to zostalo tylko lozeczko do poscielenia ale to zostawiam na koniec,bo musze je jeszcze raz przetrzec.
Hmm..moze poodkurzam ?MILA, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamila tez mysle ze znajomym przykro i dlatego pozniej sie kontakt urywa..
Ja podejrzewam, ze raz na jakis czas z paroma kolezankami sie spotkam na spacerze.. Mam nadzieje, ze nie bede uwiazana w domu. Gorzej w at, ale wytrzymam..
Rozmawialam z mezem wczoraj i juz planowalismy ta gore jak zrobimy, az sie doczekac nie moge
Monia no to lipa. Musisz miec smoka od 0 bo slabiej mleko leci..Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
W sumie to mogą zostac beda na póżniej, bede musiała dokupic smoczek do butelki canpola ale juz nie zamówie w aptece.
Magda pewnie koleżanka jest zazdrosna albo jej smutno ze jeszcze im sie nie udało, jak tez bedzie w ciąży to zobaczysz przyleci do Ciebie w podskokach!
Daria fajnie ze macie w planach juz remoncik, ah jak to fajnie wić swoje gniazdko:) Mysmy sie tak cieszyli jak przeprowadzaliśmy sie do wynajmowanego mieszkania, i bylismy sami cudoownie no ale trzeba sie pomeczyc jeszcze troche z rodzicami a potem spadac z tej ............... Polskicelia lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
Witam
u mnie godzina wstawania to 9
juz od jakiegos czasu bedze sie o tej godzinie !
Kamilka jak ja bym tak chciała jak Ty, ja nie mam jeszcze nawet gotowego pokoiku...wszystko na ostatnią chwile
Kada dobrze ze juz lepiej się czujesz !
U mnie dziś chłodniej i sporo chmur, mozna odetchnąć od tych upałów
Wczoraj kupiłam sobie innch krem na opuchnięte nogi, może bedzie lepszy.
Ja musze dokończyć pakować Nelki torbe.Camille87, celia, Kasieńka:), Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyMonia Twoje zamowienie pakuja pracownicy apteki w ktorej odbierasz to sa tylko ludzie i mogli sie pomylic - zawsze sprawdzam czy sie wszystko zgadza a jak cos to idz do apteki i wymień.
A dzis w nocy to mnie taki skurcz zlapal ze najpierw mi sie przysnil a pogem wyłudził ze snuledwo wstalam do lazienki a sapalam jak parowoz
Wogole to mi sie agapast snila ale nie pamietam dokladnie co -
nick nieaktualny