Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mila zajebiscie też bym chciała
fajowo....... Bo dziś w Zabrzu..... Pomachaj tam 3 razy w prawo 3 razy w lewo będziemy wiedzieć że to do Nas i kokoniecznie zdaj relacje jutro ok???
MILA, Lanusia93 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Paulia87 wrote:No to jak się dziś czujecie dziewuszki???
Współczuję tym co są w pracy bo ja bym nie wyrobila po prostu nie chcę mi się pracować hihi
JA od wtorku, codziennie po 9 h. Na początku było ciężko ale już się przyzwyczaiłamJutro też do pracy, na 6 h. Ale zaraz niedziela
Paulia87 lubi tę wiadomość
-
Ależ się burzliwie zrobiło
A ja z dobrymi wieściamiMiałam plamienie w śr, więc dziś zapisałam się na usg, żeby się nie martwić. Moje maleństwo ma już 23mm i tętno 162bpm !!!
Wyobraźcie sobie, że krwiak się oddalił, zmniejszył i jest w tzw. fazie organizacji czyli robi się skrzep. Najważniejsze - nie zagraża maleństwu
Ależ mi kamień spadł z sercaMILA, Paulia87, Niebieska, Gosiaczek, Macca, Camille87, Aggie, Lanusia93, Miniak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A co do jedzenia, zupełnie nie mam smaku na słodkości. I zapewne dzięki Bogu, bo przez to L4 chyba już bym się wytaczała
W ogóle mam smaki chwilowe. Już wiem, że nie mogę kupować czegoś w większych ilościach. Na ogół, po jednym spróbowaniu nie mam już na to coś kompletnie ochoty
PS. Wkleiłam fotkę, tyt. Nasz Cud 23mm, celiaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2014, 11:42
Niebieska, MILA, Lanusia93, Miniak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jak milo ze temat palenia juz skonczony
az se wlacze ponownie do dyskusji
ja rowniez w pracy siedze, praca przy biurku wiec nie jest zle. do tego wszyscy robia wszystko abym sie nie denerwowala czy przemeczala :)mam momenty, ze prawie usypiam na siedzaco, ale daje rade. po przyjsciu do domu niestety nie mam luzow, caly dom na glowie, i moj ukochany 5 latekchociaz ostatnio rowniez lubi sie ze mna polozyc popoludnu przy bajce i polezec, rowniez jest zmeczony po przedszkolu. tak na marginesie powiedzial mi ostatnio, ze bedzie braciszek i bedzie sie nazywal Antoś
nie ukrywamy z mezem ze chcialibysmy dziewczyne, ale bedzie kochac tak samo zwariowanie cokolwiek sie urodzi
-
Wow ale goraco sie tu zrobilo hihi
Paulia zazdroszcze Ci takiego meza bo moj niestety nie gotuje..tylko jaale wczoraj ugotowalam zupke ogorkowa na dwa dni i mam spokoj a w niedziele chyba zrobie tortille z kurczakiem i swiezymi warzywami-taka mam ochote
Ja sie ciesze ze udalo mi sie teraz dostac prace z umowa o prace bo z tego co wyczytalam w necie jestem juz chroniona i jak mi sie skonczy okres probny 3 mies.to bede juz ponad 13 tc wiec musza mi przedluzyc umowe do porodu. Ale w pracy jeszcze nie mowilam o ciazy. W sumie to dobrze sie czuje jak narazie wiec zobaczymy ile jeszcze popracuje. Mimo ze to praca w sklepie to nie jest ciezko. Jeszcze dzis i jutro 14-22.
Mila-fajnie masz tez bym chciala kiedys wpasc na taki casting na widownie
Celia superja na usg ide dopiero 22 stycznia.
MILA lubi tę wiadomość
-
Camille87 wrote:Tez bym zjadla arbuza...
tylko ze ja nigdzie go w sklepie nie widzialam
Celia dzidzia pieknie rosnieteraz juz bedzie tylko lepiej
Mila zazdroszcze tego X factorawejscie platne czy free?
mam bilety za freeLanusia93 lubi tę wiadomość
-
a ja sie musze popchwalic ze nie siegnelam po fajke od 12.12.2013, wczesniej palilam poltorej paki dziennie I palilam od 15 lat (o matko boska!!!) I wydaje mi sie ze jak nie zapale przez 9mcy ciazy a potem 7mcy(daj boze)karmienia to juz nie wroce do fajek
moj R pali ale mnie to nie rusza , rzucilam bo nie chcialam truc malenstwa I udalo sie
Jus1985, Camille87, Aggie, Lanusia93, Macca, Miniak lubią tę wiadomość