Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Camille87 wrote:Oo Jus ale pojechalas .. chyba jestes troche za ostra.. ja tez nie popieram palenia w ciazy ale Twoej slowa swiadcza o tym ze nie palilas chyba nigdy wiec nie rozumiesz co to znaczy..
Swoją wypowiedzią nie chciałam kogoś urazić czy kopać leżącego (bo leżysz na własne życzenie) ale nie zamierzam za to przepraszać takie jest moje zdanie i go nie zmienie. I mam prawo je wyrazić jak każda z Was tutaj.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2014, 10:14
-
Moniko ja napisałam co na ten temat myślę mnie uraziła Jus dlatego że staram się ze wszystkich sił by nie palić a ona bez skrupułów Jedzie pi mnie jak po lłysej kobyle no halo!!!
Ale ja skończyłam wypowiedzi już na ten temat... DziękujęMILA lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Paulia87 wrote:Moniko ja napisałam co na ten temat myślę mnie uraziła Jus dlatego że staram się ze wszystkich sił by nie palić a ona bez skrupułów Jedzie pi mnie jak po lłysej kobyle no halo!!!
Ale ja skończyłam wypowiedzi już na ten temat... Dziękuję
Samo wspieranie nie wystarczy czasem trzeba człowiekiem wstrząsnąć a nie tylko głaskać -
nick nieaktualnyJus1985 wrote:Paliłam ponad 10lat i jak tylko zaczeliśmy starania o dziecko to szybko odstawiłam z dnia na dzień bo bałam się że mogę być w ciąży i zaszkodzę dziecku.
Swoją wypowiedzią nie chciałam kogoś urazić czy kopać leżącego (bo leżysz na własne życzenie) ale nie zamierzam za to przepraszać takie jest moje zdanie i go nie zmienie. I mam prawo je wyrazić jak każda z Was tutaj.
Skoro udalo Ci sie rzucic po 10latach to moze powinnas sie podzielic z dziewczynami radami jao tego dokonalas? Masz racje kazdy ma prawo wyrazac swoje zdanie ale aby nikogo nie obrazac nalezy robic to subtelnie a uzywaja okreslesn "jestescie niepowazne", "jestescie niedojrzale" itp jednak urazasz.
Dla mnie temat tez jest juz wyczerpany po co wprowadzac nieprzyjemna atmosfere..
Jest takie forum jak Kafeteria tam dziewczyny jada po sobie ..Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
Jus1985 wrote:No to może będziesz miała większą motywację żeby nie palić bo nikt Was pożądnie za to nie zjeb...
Samo wspieranie nie wystarczy czasem trzeba człowiekiem wstrząsnąć a nie tylko głaskać
MILA lubi tę wiadomość
-
magdar15 wrote:ja na szczescie nigdy nie palilam, moj maz rowniez, cala jego rodzine nie ani moja nie pali. wiec mamy spokoj
mam inne pytanko, skoro poruszamy tematy szkodliwych substancji na unasze maluszki.
dziewczyny czy farbujecie wloscy, no niestety jestem juz po 30tce no i musze cos zrobic !!!! zawsze robilam pasemka / balejaż tera zminely juz ok 3 m-c3 od ostatniego farbowanie i starsznie sie waham czy powinna w pierwszym trymestrez. chcialabym odczekac do II wiec do ok. 15 tygodnia, ale ja jestem dopiero w 9 tygodniu, wiec sporo czekania mnie czeka, a moja glowa mnie razi.
z roznych artukulow wynika ze w sumie farbowanie nie jest niebezpieczne bo tlyko farbuje sie wlos martwy, ale sam zapach amoniaku jest szkoliwszy. no i zeby najlepiej robic wlasnie pasemka to wtedy farba nie dotyka skory wlosow. co Wy robicie? bo nie wierze ze nie farbujecie
Ja na szczescie farbowalam na krotko przed zajsciem, wiec tu moge poczekac troszke, ale powinnas pogadac z fryzjerem, moze dobierze mniej smierdzaca farbe? -
matko hormony wam szaleja jak palisz to twoja sprawa a jak nie palisz to nie obwiniamy kogos innego.... ja sie przyznam ze ostatnio napilam troche czerwonego wina i od razu bylo mi lepiej...
Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
Paulia87 wrote:A skąd wiesz że nie zjeb...??? Znasz mnie?? Zresztą myślę że ta dyskusje zakończymy na tym etapie......
A mòj sposób na rzucenie palenia wystarczyła myśl że mogę być w ciąży i już więcej nie zapaliłam bo zdrowe dziecko było dla mnie ważniejsze niż moja chęć zapalenia -
Jus1985 wrote:Paliłam ponad 10lat i jak tylko zaczeliśmy starania o dziecko to szybko odstawiłam z dnia na dzień bo bałam się że mogę być w ciąży i zaszkodzę dziecku.
Swoją wypowiedzią nie chciałam kogoś urazić czy kopać leżącego (bo leżysz na własne życzenie) ale nie zamierzam za to przepraszać takie jest moje zdanie i go nie zmienie. I mam prawo je wyrazić jak każda z Was tutaj.
A pala wszyscy bliscy, przyjaciele, rodzina? U mnie tak jest ivmimo ze wiem, jakie to jest zle ciezko sie powstrzymac kiedy wszyscy dookola pala! Pracuje w szpitalu i nawet pielegniarki wywkakuja na papierosa! Staram sie jak moge, organizm pomaga odrzucajac, ale nie powinnas nas tak objezdzac, to nie w porzadku! -
Jus1985 wrote:Nie muszè Cię znać nie bądź dziecinna. Chodziło mi o forum. No i nie będę nikogo przepraszać za swoje zdanie i nie widzę w tym przesady.
A mòj sposób na rzucenie palenia wystarczyła myśl że mogę być w ciąży i już więcej nie zapaliłam bo zdrowe dziecko było dla mnie ważniejsze niż moja chęć zapalenia[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnyJa na szczescie jestem na l4 i bardzi sie ciesze tylko ze mam takiego lenia ze szok spie dlugo potem boli mnie glowa nic mi sie nie chce i dni mi przelatuja miedzy palcami.. pogoda marna wiec ze spaceru nici.. musze sobie jakies zajecie znalezc...
Paulia87, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Camille też bym chciała znaleźć jakiś zajęcie bo mam tak jak Ty... Też na l-4 odpoczywam choć ja nie śpię tak długo bo mam psa więc o 8 już smigam na dworzu z nim.... Ale zawsze koło 12 mam drzemkę... Hihi ja uwielbiam leniuchowac a mój mąż tylko skacze przy mnie dziś robi na obiad Chińskie tylko takie jaj chinczycy mmm już mi sie marzy i ślinka leci jak pomyślę o cielęcince w sosie karmelowym do tego ryż zasmazany oj mniam mniam... Ale będę gruba jak ja to zrzuce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2014, 10:43