Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aggie wrote:A pala wszyscy bliscy, przyjaciele, rodzina? U mnie tak jest ivmimo ze wiem, jakie to jest zle ciezko sie powstrzymac kiedy wszyscy dookola pala! Pracuje w szpitalu i nawet pielegniarki wywkakuja na papierosa! Staram sie jak moge, organizm pomaga odrzucajac, ale nie powinnas nas tak objezdzac, to nie w porzadku!
-
nick nieaktualnyPaulia moj maz pracuje wiec wychodzi z psem o 7 takze nie mam cisnienia na wyjscie z nim..
Jejku ale mi smaka zrobilas ta chinszczyzna od razu mi na mysl przyszla mieszanka chinska warzywa z Bezdomki z miesem mielonym ojej .... ale bym zjadla mmmmPaulia87 lubi tę wiadomość
-
Paulia87 wrote:NAPISZE CI TAK!!! DRUKOWNYMI BO NIE ROZUMIESZ KONIEC TEMATU!!!!!
-
nick nieaktualnyJus na prawde nie ciagnijcie tematu!
To nie ma znaczenia moj maz palil dlugo i rzucal z dnia na dzien mial silna wole jak zaczynal znow palic to zazwyczaj przeze mnie bo ja palilam.. ja tez silnej woli nie mialam mna potrzasnela choroba mamy kazdy musi sam zrozumiec ze to zle inaczej nie rzuci nawet jak bedziesz takie rzeczy na forum pisac, ktore wg Ciebie mialy potrzasnac kimkolwiek. Uwierz mi kazdy sam musi do tego dojsc.Jus1985, Miniak lubią tę wiadomość
-
a ja na nic nie mam ochoty....ostatnio mialam smak na maca pojechalismy i sie zawiodlam nic mi nie smakowalo oprocz coli jakbym mogla to bym nic nei jadla... musze sie zmuszac do jedzenia
Niebieska, Aggie lubią tę wiadomość
-
Kada a ja na odwrót zjadłabym wszystko wiesz jak nie palę mam większą ochotę na jedzenie a dziś w nocy o 3 jak wstałam siusiu to aż żołądek mi sciskalo z głodu az mdłości były silne..... Napisałam się wody i przeszłi tzn zasnelam jakoś..[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moni& wrote:Ja tez jestem ze Śląska tak jak Mila, dokładniej Tarnowskie Góry
Mi sie strasznie odbija od wczoraj, zgaga itp. Na szczescie głowa dzis nie boli i mam nadzieje ze nie zacznie
Ja pochodzę z Tarnowskich GórAle obecnie mieszkam we Wrocku
MILA lubi tę wiadomość