Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie!
A u mnie nie robi się lewatywy.. Więc nie mam dylematu.
Daria weź to tantum verde, na tym etapie nie zaszkodzisz maluszkowi a po co masz się męczyć.. Nie daj Boże jakieś powikłania i będziesz się męczyć jeszcze po porodzie... :*
Ja dziś oczywiście budziłam się co pół godziny na siku. Jeszcze w łóżku przypomniało mi się, że tabletek nie wzięłam i potem cały czas czułam jak mi się cofają.... Bleeee..
A ja tam Kada mówię, że urodzisz w terminie
Dodi super, że na wizycie wszystko ok i ze malutka przygotowana już do wyjścia
Ona powodzenia na wizycie, oby Twoje podejrzenie nie były prawdziwe :*
Dodi lubi tę wiadomość
-
Ja też się melduję
Co do lewatywy, to w pełni zgadzam się z Milą i Darią. Ja na pewno będę chciała, bo oczywiście to natura, ale jednak wstyd i dyskomfort ogromny
Kamilka gratuluję 39 tygodnia, rany niesamowite
Kobieta zmienną jest - z jednej strony chciałabym mieć maleńką przy sobie, z drugiej uwielbiam bycie w ciążyNo nijak nie da się tego połączyć
amela, mala_mi, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witajcie:)
jem sobie teraz sniadanko:)i podczytuje Was:)
Camille Ty juz 39 tydz zaczynasz!ja tez bym juz chciala..
moja Maja ma ostatnio czesto czkawke:)i tak fajnie brzuch podskakuje:)
wizyte mam za trzy tyg dopiero:/ i do tego 5 sierpnia jeszcze tyle czasu..
Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
Hej
Gratuluje rozpoczęcia nowych tygodni
Kamilka powodzenia na wizycie! Ciekawe co Ci powie ginek
Co do lewatywy to pewnie dla świętego spokoju się na nią zgodzie, a co tamale nie wiem jaka jest praktyka w moim szpitalu.
U mnie skawr za oknem , chyba wejde w końcu do basenu
Ja ostatnio tez jestem fanka kakaotak mi smakuje ze nie wiem
Camille87, Magda2013, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Dzien dobry
Ja dzis mialam sen ze Lanusia urodzila ale miala cc i potem jej od pasa w gore zalozyli gipswogole mi sie snilo ze bylam w jakims holetu..albo szpitalu i tam same laski z forum byly i albo czekaly na porod tak jak my..albo juz urodzily. A dookola wisialo pelno ubranek
co za sen
Camilla smacznego,powodzonka na wizycie i gratulacje 39 tc
QUendi rowniez powodzenia na wizycie
Ona20 nie martw sieskoro jestes pod opieka lekarza to bedzie dobrze
daj znac pozniej co i jak
Dodi super ze mala juz glowka w dol,teraz tylko czekac na final
Celia a jak Twoja Justynka? wiesz juz czy sie obrocila ?
Co do lewatywy to ja tego nigdy nie mialam..nawet nie myslalam o tym..u mnie biegunka bardzo rzadko wstepuje... nawet podczas jakiegos stresu nie mam nic takiego...a mozna by jakies czopki zastosowac w domu ewentualnie ?Camille87, amela, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnitka ja kakao 3 razy dziennie pije
Magda mozna w aptece czopki glicerynowe kupic samemu
A ja zapomnialam ze musze zaraz z piesiurem do fryzjera jechac!
Kochany wczoraj mu krew z tej ranki znow poleciala zalozykismy swiezy bandaz i spal znami cala noc na srodkuamela, Dodi lubią tę wiadomość
-
kurde musze do tekstylnego jechac wrrrr wypralam pieluchy i sa nijakie cienkie jakies mama sie smieje z nich i wzielqm co mam jeszcze po corce i ta i roznica ogromna troche uzyje i bedzie do wyrzucenia ehh wiec kupie na metry lepsza i mama mi obszyje je
-
Daria..mnie raz tylko na poczatku podczas ciazy bolalo gardlo i plukalam je wtedy woda ze sola. Tak mam caly czas spokoj
zastosuj sie do rad Moni
Amela koldra 100x35 a poduszka 40x60. Wczoraj patrzalam tez na allegro ale nic nie znalazlam.Ruda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tez nigdy nie mialam lewatywy, wiem ze to jest niezbyt przyjemne, ale w takiej sytuacji jednak lepiej zrobic :ap
Madzia albo w domu czopkija sama nie stosowalam nigdy, pozatym z paciorkowcem nie bede miala czasu w domu czegos stosowac tylko chce do szpitala jechac po antybiotyk jak cos sie zacznie..
Chyba tez kupie sobie kakao jak tak zachwalacie -
Już jesteśmy w domu...
Na usg wszystko dobrzekość udowa nadal mniejsza ale ok. Waga 2700-przez 4 tygodnie przybrał 1 kg
no ciekawa jestem ile będzie przy porodzie.
Upał straszny...a my jeszcze na 14 do lekarza...ech
kada24, Ruda27, Magda2013, Sylka, MILA, amela, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny