Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kada no ja nie mam za kazdym razem tego..cos mi sie kojarzy ze podczas mierzenia cisnienia w ciazy chyba ze 3 razy mi to wyskoczylo. A Ty mialas czesto ?
Aggie ja na poczatku tez nie potrzebowalam... nie wiem..wogole sluz powinien byc bialy..tak mi lekarz mowil a ja mam taki zoltawy i powiedzial ze to ze wzgl.na ten polip co mi sie zrobil taki ma kolor. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja mam tetno tez zawsze ok 100-105, wyzsze tetno jest normalne w ciazy. ale dobrze kontrolowac. a i lekarka zalezila mi diete bezsolna, dla mnie no problemo gorzej z gotowaniem obiadu bo wszystko bede musiala osobno sobie gotowac. jak ja robie obiad to i tak wszyscu sobie musza dosalac bo mało słone hehe. ja czekam jeszcze troche,potem musze wypic Monural i spaacMonis
[/link]
-
Camilla mierzylam raz,ale ten cisnieniomierz ma taka funkcje co wykrywa nie regularne tetno.
Monia ja tez staram sie nie solic..np pomidora moge zjesc bez soli albo jajko. No ale wiadomo kotlety,czy jakas zupe to trzeba posolic zeby jakos smakowalo -
nick nieaktualny
-
Kama, nie wiem czy znajde tu cos takiego... musze wspomniec o tym poloznej przy nastepnej wizycie... moze cos poradzi mi ...
Wiecie co? chyba zaczelam sie bac porodu... Maja dzis strasznie sie rozpychala, az bolalo, i skoro takie cos mnie boli, to co z porodem? dzis ledwo sie ruszam, wszystko boli i plakac mi sie chce, kocham to malenstwo calym sercem ale jestem przerazona i zdolowana... -
nick nieaktualnyAggie ja tez sie obawiam bolu, nawet jak siedze na kibelku to mam takie klucia w podbrzuszu ze az odruchowo wstrzymuje powietrze
wiec co bedzie przy porodzie? Siostra mi wspominala ze jak ja skurcze wziely to wlasnie uczucie takie jakby ktos noze wbijal baaardzo mocno!
Ale co ma byc to bedzie, mysle ze damy rade
Aggie, Mila gratuluje nowych tygodni
Ja to malo spostrzegawcza jestem..Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2014, 23:16
Kajoni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny