Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Celia, jutro wiele się wyjaśni
Wizytę w szpitalu mam po południu, a rano moja dobra koleżanka będzie miała tam cc. Więc za kilka dni będę miała wieści z pierwszej ręki jak to wygląda. Gdyby Tobie potwierdzono cięcie, to oczywiście podzielę się z Tobą całą relacją
Ale ciągle trzymam kciuki, by Justynka zrobiła fikołka
celia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, czy Nezumi urodzila ze ma taki dziwny status na fb???
Tak w ogole dzien dobry.
Moja nocka calkiem calkiem i nie chcialabym zapeszac, ale albo maly sie obrocil, albo to nie on mi te rwe uciskal tylko moze to jakies zapalenie bylo, bo czuje mniejszy bol. Juz prawie nie utykam przy chodzeniu i mniej mnie boli i po schodach moge normalnie isc, choc jeszcze przy przekrecaniu w lozku i wstawaniu boli ale tez juz nie tak tragicznie
Przykro mi bardzo, ze mialyscie takie nieprzespane noce. Ja generalnie rano jak juz sie jasno zrobi to nie moge spac, zwlaszcza jak jest tak goraco.
Moj maz idzie dzis na kontrole i mam nadzieje, ze mu sciagna ten cholerny gips juz, bo oszaleje...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2014, 09:50
celia, MILA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hello
Sylka ale miałaś sen ha haja ci współczuję tych gości
Quendi masakra z tą windą
Ja sie musze wziąć za sprzatanie ale strasznie mi się nie chce. Na zakupy pojecha i też mi się nie chce, miałam z córką pojechać na basen ale mam wizytę na 13.45 i tak ni kij ni w oko, bo przeceż musze się umyć przed wizytą a raczej okąpać bo o tej godzinie to już będę przepocona i klejącano i dupa z basenu
musze sobie kawę zrobić
No i wczoraj spakowałam torbę do szpitalajak by co mam kartkę na lodówce co trzeba dopakować gdyby trzeba było "jechać "
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2014, 10:01
celia, Sylka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam, a mnie dalej wszystko boli... boli tak ze mam ochote plakac
czuje jak mala sie "wkreca" w dol, cala kosc boli, plecy, chodzic nie moge, lezec nie moge
czy to nie za wczesnie troche?
Mi sie ostatnio nic nie sniza krotko sypiam, ale za to moj Darek szaleje, dzis mu sie snilo ze mial pisemny egzamin z krojenia ananasa
-
Ale sie katujesz takim ogladaniem
. Heh ja tam wole nie wiedziec co mnie czeka. Jak bylam w szpitalu odwiedzic kolezanke bo urodzila i to w tym szpitalu co ja chce i miala zrobione cc, jak opowiadala jak to wyglada to kurde zalowalam ze sluchalam, bo chyba wolalabym nie wiedziec.
Powodzenia na wizytach
Ja dzis w planach na obiad racuchy z jablkami. I mam ochote usmazyc sobie cukinie w panierce
dalej mam smak na lody galkowane, ale to moze w weekend pojade
Camille87, MILA lubią tę wiadomość
-
Oj biedna jestes Aggie :* przytulam mocno! Niestety takie uroki ciazy, ze kazdej z nas cos dokucza. Ale jak nie my to kto? W koncu to my rodzimy bo chlopy by rady nie daly, za ciency sa
juz niedlugo kochana i bedziemy tulic nasze skarby
Camilla a Ty co? Nie masz nic do roboty ze taka bumelka?
Ja wczoraj wypatrzylam karuzele na lozeczko dla malego i kurde w ostatniej chwili ktos przebil moja aukcjea taka fajna byla
Camille87, Aggie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAggie wspolczuje
mnie "tylko" boli miednica, spojenie, pachwiny i czasem bol jak na okres, ale na szczescie nie plecy! Wiesz lepiej niech sie mala wczesniej wstawi do kanalu niz jakby mialby byc z tym pozniej problem.. damy rade! Tak jak Kajoni mowi - faceci sa za ciency dlatego to my rodzimy
moj maz jak sie przytrul przedwczoraj to tak plakal ze go zoladek boli ze uznal ze chyba bardziej niz porod
haha
Kajoni pewnie ze jest co robic, ale nic pilnegonajwazniejsze ze dla Kubusia wszystko gotowe
reszta nje wazna
Kajoni, Aggie, celia, Magda2013 lubią tę wiadomość