Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
A tu jeszcze wszyscy śpią? same śpiochy!
Ja w nocy pobiłam rekord wstawania chyba co pół h sie budziłam, od 3 do 4,30 nie umialam zasnąć, zazyłam wieczorem Monural i chyba zaczął działac bo czułam ból w okolicy nerek, na szczescie szybko przeszło bo juz miałam 10 000 mysli w głowie i ip na uwadze. a jeszcze musze zrobic przed nastepna wizyta samo badanie moczu zeby sprawdzic cz bakterie dalej sa ale skierowania nie dostałam, ile płacicie za samo badanie moczu?
Kamilka współczuje wymiotów:( moze zjadłas cos co Ci zaszkodziło? oby to nie zadna grypa żołądkowa.
Milus Agus gratuluje nowych tygodni z jednodniowym opóźnieniem:P
A co do śluzu to u mnie to różnie bywa,w kazdym razie wkładke musze nosic, bo "mam mokro" heh, a ostatnio czesto mam duzo białego śluzu. Raczej normalne w naszym okresie ciąży:)
Ja dzis po przebudzeniu zmierzyłam cisnienie - 114/71 i co mnie zdziwiło nizszy puls - 80.
MILA lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyHej,
Alenmialam koszmarsnilo mi sie spadajace dziecko z balkonu o zesz kurna!
jakas ja psychiczna jestem chyba
Monia nie wiem co mi moglo zaszkodzic, jadlam to samo co maz i jemu nic nie dolegalo moze to kakao po hamburgerach rewolucje zrobiloale juz jest ok!
Badanie moczu u mnie kosztuje 6zl
Dobrze ze cisnienie masz juz w normie, ja mam takie samo
Widocznie to jakis wypadek przy pracy bylWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2014, 08:34
Moni& lubi tę wiadomość
-
Hej
Ja juz od 6 nie śpię. Mój mąż stanął w windzie...dzwoniłam na pogotowie dźwigowe i pan przyjechał, ale 30 minut w stresie-nie życzę nikomu. Ja też kiedyś w pracy się zatrzymałam-z dziećmi-czekalismy 45 minut a wyszliśmy mokrzy.
Ale już dobrze. Stres mnie zmotywował do dzisiejszych prac
MiłegoMoni&, MILA lubią tę wiadomość
-
O proszę dziś jakoś powili się rozpisujemy
Cammille widziałam, że po części zostałaś wywołana do porodu na liście obecnych ciężarówekMoże to znak jakiś
A co do snów. Jakoś ostatnio rzadko je pamiętam. A biorąc pod uwagę Wasze relacje, to może i lepiej
Ja dziś kontynuuję akcję porządki, dziś kuchnia
Aha, przyszedł mi wiatrak i w ogóle inny poziom życia
Mala_Mi, jutro nasze wizytyCamille87, mala_mi, MILA, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyQuendi wspolczuje! Ja nie nawidze wind i jak nie musze wysoko wchodzic to wybieram schody bo zawsze mam schize ze albo sie winda urwie albo zatnie
Celia haha widzialam tam jakies male zamieszanie na liscie ciezarowek
Ale mysle ze spokojnie poczekam na swoja kolej
Ciesze sie ze wiatrak doszedl, teraz mozesz zyccelia lubi tę wiadomość
-
Hej ja tez juz nie spie
maz wyszedl do pracy przed 8 a ja juz nie moglam zasnac. Sniadanko zjedzone, kakao wypite moge sie wziasc do roboty
babcia wyjechala to troche mi sie humor polepszyl
Mi sie dzis dobrze spalo mimo ze sie obudzilam o 5.30 i juz od tej pory nie spie..ale moze w ciagu dnia sie poloze
Musze skoczyc po wyniki i chYba tez troche kuchnie ogarne,poki nogi wygladaja jako tako.
Quendi ale numerja sie tez kiedys zatrzasnelam we windzie ale jak bylam mala..winda stanela miedzy pietrami i ani rusz w gore czy w dol. I od tamtej pory zawsze mam stracha jak wchodze do windy.
celia, MILA lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Ja dziś też miałam nockę.. Zasnęłam przed 1 a o 3:30 obudził nas sms no i było po spaniu.. Mały chyba się wystraszył, bo przez 1,5h tak szalał w brzuchu jak nigdy... Później doszły duszności więc wstałam, zrobiłam mężowi śniadanie i dopiero po 6 się położyłam ale i tak kiepsko kimałam
Mąż już wraca z lotniska z gośćmi wiec kochane nie gniewajcie się i nie martwcie jak będę mniej na forum.. Rodzić nie zamierzam póki nie wyjadą, w razie co będę mocno zaciskać nogiMam nadzieję, że te 10 intensywnych dni nie spowoduje przedwczesnego porodu...
Moni&, celia, MILA, Aggie, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
ale mialyscie sensacje zoladkowe, masakra. czasem nie warto mieszac. ja ostatnio zjadlam ananasa z puszki, ogorki kiszone, mleko, brzoskwinie w krotkich odstepach czasu i tak mnie przeczyscilo porzadnie jak nigdy, myslalam ze z kibelka nie wyjde
jezuu Kamila ale sen. co nam sie dzieje w tych naszych mózgownicach. trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty. a kyo ma dzisiaj?
Magda dobrze ze babci nie ma przynajmniej odpoczniesz psychicznie:)
celia lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyHej msmuski!
Kamila wspolczuje wymiotowdobrze ze to jednorazowe!
Ale mialas senpowiem wam ze moja siostra ma czasami takie okropne sny ze swoimi dziecmi, ze pamieta je pozniej caly czas.. To nasze obawy i strach sie uaktywniaja..
Quendi no to mieliscie przezycie z ranaja tez mam czesto w windzie schizy..
Monia dobrze ze puls sie unormowal! Ja mam ok 90-100 wczoraj raz mialam 128! Ale chyba to jednorazowo mi duszno tak bylo
Ja sie niezbyt wyspalam, bo u kolezanki, ona w samym centrum mieszka, glosno a do tego strasznie parna noc byla
Gardlo troszke przeszlo, za to mam katar i w nocy mialam nos zatkany. Masakra!
Dziewczyny gratuluje nowych tygodni!
Ja was podczytywalam ale juz nie pamietam co kto pisal..
Milego dnia kochane
Moni&, Sylka, MILA lubią tę wiadomość
-
Sylwia to zycze Ci wytrwalosci w wytrzymaniu z goscmi:)
Quendi masakra zamknac sie w windzie brrr. ja jakmieszkalam z moim z wiezowcu na 8 pietrze to tez sie balam ze winda sie zatrzyma, szczegolboe nie lubilam sama wchodzic do windySylka lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
a na dlugo wyjechala? moze zawedruje na jakas Grenlandie i da Ci spokoj na dluzszy czas:P
a u mnie tesciowa robi porzadki pelną para twierdzi ze musi wszystko lsnic jak jej wnuczek sie urodzi hehe:P
ja sobie popijam inke na balkonie:)
Daria a jak gardlo?celia lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny