Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mila odpowiadając na Twoje pytania:
1. moja cc wyznaczona jest 13 dni przed tp liczonego wg ostatniej @, a 6 dni przed tp z usg.
2. bez wkładki ani rusz i muszę ją kilka razy dziennie zmieniać. ciągle coś ze mnie leci, ale wszystkie badania są ok, więc na pewno to żadna infekcja tylko przedporodowa przypadłość.
Jak widzę po wypowiedziach innych dziewczyn każda z nas ma upławy, więc raczej nie ma powodu do niepokoju. Lekarz też mi powiedział, że to norma.
MILA lubi tę wiadomość
-
Kada, Lanusia miała mieć zdjęcie tego krążka, ale o ile dobrze się doczytałam jej lekarz nie wrócił z urlopu i jej go nie zdjęli. A ma jakiegoś wirusa w komputerze to chyba przez jakiś czas jej nie będzie, tylko będzie info przekazywać na fb albo chyba Kamili smsami o ile dobrze kojarzę...?
-
Mila ja tez nosze caly dzien wkladke,te infekcje co mialam wczesniej to juz wyleczylam..nic mnie nie swedzi ani nie piecze takze to chyba normalne. Tez wyleci czasem jakas grudka,ale nie mam tak zebym miala calkowicie sucho jak przed ciaza.
Moni to kontroluj sobie to cisnienie jak Ci kazali,fajnie ze z maluszkiem ok
Ja mam caly czas niskie..ide sobie wlasnie zmierzyc bo dawno nie mierzylam.
A u nas pod blok przyjechal facet z pomidorami malinowymi 3zl/kg i kupilam sobie 3kga ludzi ile tam sie zebralo..szok
Moni& lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no właśnie ja już też czekam na nasze pomidorki, żeby w końcu pomidor pachniał pomidorem! Już mam ogóreczki, więc mizeryjki są wypasione. Dziś teściowa dała cukinię, to sobie w panierce usmażymy i jeszcze zerwała mi fasolkę szparagową to też zrobię do obiadu któregoś dnia
ah, uwielbiam lato, za te wszystkie pyszności z ogrodu. W tym roku już się najadłam własnych truskawek, ostrężnic, borówek, teraz są śliweczki, a czekam na maliny, orzechy i brzoskwinie
Camille87, Aggie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKajoni ja tez uwielbiam swoje plony
W tym roku mamy troche mniej bo maz sam dzialal na dzialce ..
Ale smak i zapach wlasnych warzyw czy owocow obledny i nie do porownania z tymi kupnymi importowanymi
Kada no sorry ale nie moglam sie powstrzymac
Teraz radlerek 0% i meczykKajoni lubi tę wiadomość
-
Zaraz zrobilam salatke z tych pomidorow,cebuli i smietany
Przeczytalam w necie ze te nieregularne tetno to moze byc arytmia serca. Musze lekarzowi o tym wspomniec.
Cos mi sie kojarzy ze ktoras z was tez miala takie tetno ? czy sie myle?Camille87 lubi tę wiadomość
-
mmm Kamila hamburgery pycha:P jajem jajeczka na twardo:)
teraz mierzylam cisnienie i beautiful 120/79 uspokoilam sie i cisnoenie poszlo w dół.
Lanusia miala dzis miec zdejmowanie pessara ale nie zdjeli jej.
wszyscy mi prorokuja porod za dwa tygodnie haha nie nastawiam sie, cos czuje ze przenosze hehCamille87 lubi tę wiadomość
Monis
[/link]