Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kamila pewnie masz racje ze lepiej wczesniej... ale tak mi z rana przez glowe przemklo ze przeciez moge za dwa tyg urodzic oO i sie wystraszylam, ale i podekscytowalam
bo ja to juz jestem zmeczona tym stanem, nie mialam latwo od poczatku
kara za to ze tak bardzo chcialam??
Kajoni narobilas smaka na racuchyale nie chce mi sie nigdzie isc po jabca
Camille87, Kajoni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak, robie z drozdzami
. Tak za pol godzinki musze isc zarobic ciasto zeby mi uroslo
. Z bananami tez lubie, ale nie mam
wiec beda z jablkami
a karpatka to taka szybka to sie moment robi i w sumie moment jest, bo sie tak szybko zjada
wlasnie zagotowalam mase i mi pachnie
Daria, dwuznacznie mi zabrzmialo, ze lezycie z kolezanka haha sorki
Aggie, jaka kara! Wez sie ciesz! Ile dziewczyn ma problem z zajsciem w ciaze, a nam sie udaloni to juz niedlugo bedziemy prawdziwymi mamusiami! Trzeba sie cieszyc, a dolegliwosci przetrwac.Moni&, Camille87, Aggie lubią tę wiadomość
-
mm racuchy. ja dzis na oviadek mam fasolke szparagowa:) bylam w sklepie kupilam sobie arbuza, sliwki, brzoskwinie, winogrono takze witaminek mam pod dostatkiem:) ale i tak wszamałam tera pączka z nadzieniem czekoladowo orzechowym i popujam soczek grejfrutowy:D
kurde ale zmeczylam sie tym spacerem gorąco strasznie, no i brzuch mi twardnial, a w jednym momencie poczulam sie jakby cos mi mialo wyleciec tak zabolalo dziwnie:/
Mila powodzenia na wizycie!
Ciekawe co tam Nezumi miala na mysli ale wydaje mi sie ze jakby urodzila to dalaby nam znac no i jakies zdjecie na fb wrzucilaby raczej:P
jak mam wizje tego ze jeszcE 2-3 tygodbie to sie ciesze i boje kurde no:DKajoni, MILA lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLanusia pisala ze zdjeli jej krazek ale jak to lekarz powiedzial jej "porod w lesie" wiec chyba szyjka trzyma.
Daria jak tam herbatka z lisci pijesz sumiennie?ja wlasnie teraz pije!
Mi lody na gardlo nigdy nie pomoglyRuda27, Magda2013, amela lubią tę wiadomość
-
hehe ja myslalam ze juz nie bede miala zadnej wizyty bo moj gin na urlopie a tu nastepna wizytta za tydzien 23 lipca a potem 28 lipca juz u mojego gina a potem kurna chce rodziiiiiiicccccc!
se tak mysle ze jak ja mam takie cisnienie u lekarza to co dopiero bedzie jak pojade na porodowke do szpitala? to bedzie masakra i jeszcze mi przez cisnienie cc beda chcieli robic
Daria jak masz ochote na loda to to zjesz sobie w domu i powoli, nie jakis wodny typu kaktus.Ruda27 lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyKamila pije wieczorami raz dziennie
Dzisiaj chce kupic wiesiolek albo siemie lniane
Co do loda to wole nie ryzykowac, bo przekykanie zimnego to tylko bol..
Monia moze ju niedoczekasz nastepnej wizyty
Ja mam w sobote, ciekawe co powie ginekolog czy cc czy czekamy.. Taka mam nadzieje ze w weekend cos ruszy bo akurat maz przyjezdzai ju by zostal
No to Lanusi moze pojsc szybko, ale tez nie musi.. Czytalam ze po sciagnieciu krazka roznie bywa..Moni&, Kajoni lubią tę wiadomość
-
Kajoni, no mysmy sie starali ponad 3 lata, bylam na lekach nawet, ja mowie ze kara z samopoczuciem w ciazy, bo skoro tak bardzo chcialam i blagalam los o szanse bycia mama to ten stwierdzil, to niech ma! niech cierpi
Moni&, Kajoni lubią tę wiadomość
-
Agus w zyciu niestety nie jest kolorowo i cos za cos. najwazniejsze ze malutka rosnie i niedlugo bedzie z Toba:*
no Daria mam cicha nadzieje ze w srode to bedzie ostatnia wizyta:P ale nie nastawiam sie, znajac zycie urodze wtedy jak sobie powiem bedzie co ma byc. a jak czlowiek sie niecierpliwi to sie wszystko przeciaga.
Daria zawsze w ramach loda mozesz sobie zrobic jakis deserek ze smietanaRuda27 lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyZ Lanusia to pewnie taka sama loteria jak i z kazda z nas..
Uu Daria no to widze ze przyspieszanie na calego
Ja nie chce w ten weekend rodzic bo u nas w miescie 3 dniowa impreza i boje sie pijanych lekarzy hahaha
Dobra my sie zbieramy na ten spacerRuda27 lubi tę wiadomość
-
naprawde to kazda urodzi w innym momencie niz sie spodziewa, jedna wielka loteria tak jak mowisz Kamila...
a ja znowu mierzylam cisnienie i 138/88 niby dopuszczalne ale juz podwyzszone...wzielam ta cholernw tablete na obnizenie. tym samym mierzeniem jeszcze bardziej sie stresuje
Kamila udanego spaceru:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2014, 12:23
Monis
[/link]
-
Ja odebralam wyniki- morfologia w porzadku,hemoglobina 13,6% ale w moczu mam jakies pojedyncze bakterie i nablonki plaskie 10-15 a norma od 0-5
Nie mialam tego wczesniej. Ciekawe co lekarz powie i czy mi przepisze jakies tabletki albo czy bede znowu musiala zbadac mocz.
Aggie mnie tez boli podbrzusze jak ide..mimo ze ide pomalu. Brzuch sie juz napewno nam troche obnizyl dlatego czujemy te klucia. Wogole jak szlam to mialam caly czas twardy i napiety i caly czas taki mam.
Nie chce mi sie sprzatac w tej kuchni
Mi zostalo jeszcze 18 dni wg belly
Camilla udanej wycieczkiCamille87 lubi tę wiadomość
-
witajcie:)
ale goraccco..masakra..do ndz czekam az moj Lubek przyjedzie to w koncu nie bede tak uwiazana w domu..i nad jeziorko bedziemy jezdzic:)ostatnio z rana mialam ttakie silne skurcze w podbrzuszu ze makabra co to za bol:( trzymalao chwile i jak puscilo to juz bylo ok..Tak sobie myle ze to chyba te przepowiadajce?celia lubi tę wiadomość
-
hello. dzisiaj jakaś kumulacja tego upału, czy co? żar się leje!
ciągle myślę o pekince...mam nadzieję, że tam u nich wszystko dobrze, że nie pisze bo po prostu nie ma neta i czasu.
współczuję wam doleglwości, bóli, spuchniętych stóp i innych dziadostw, niestety koncówka bywa okrutna, ja mam nadzieję, że wystarczająco ciąża dała mi popalić na początku i nic mi sie już nie przywlecze.
do mnie dziś przyjeżdzają rodzice, z knedlami:) tak sobie ciężarna zażyczyła hehecelia lubi tę wiadomość
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
nick nieaktualny