Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Słyszałam że te z lidla są nawet lepsze niż dady. Wczoraj kupiłam dady moi znajomi zachwalają i podobno jak dziecko przyzwyczai się od razu to tylko się oszczędzi. Pampersa te początkowe też są tanie ale potem to dziękuje bardzo 70zł za paczkę płacić
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
wow no to spoory kawałek drogie masz. ja do McDonalda mam jakies 5 km
ale pociesze Cie - nigdy nie byłam w KFC
wiem ze jest w Katowicach, 20 kilka km ode mnie, a czy blizej nawet nie wiem, w kazdym razie w moim miescie nie ma.
Camille87 lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
wróciłam od gina.
Termin CC mam ustalić ok 20 sierpnia (ja chcę się umówić na 18 sierpnia) Jutro bede dzownić na oddział się umówić.
Szyjka zamknięta, wymaz na GBS pobrany. Młody waży 2300kg do porodu będzie ważył ok 3000kg nie więcej.
Na wizytę już nie idę. STWIERDZIŁAM że nie ma po co. Serduszko 140 ud/min i wszystko ok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2014, 15:58
Camille87, Ruda27, Magda2013, aicha, mala_mi, mika1987, Aggie, celia, Kajoni lubią tę wiadomość
-
No Monia przy CC to jedyna pozytywna rzecz
Ale powiem szczerze ze cały czas sobie myślę ze fajnie by było urodzić naturalnie, ale jak sobie przypomnę jak się męczyłam i jak to bolało to mi się jednak odechciewa.
Mam nadzieję że teraz to w sumie będzie inaczej bo cesarka będzie zaplanowana. Nie będe tak zmęczona jak wtedy i mam nadzieję że będą musieli mnie usypiać tylko wystarczy ZZO i że od razu małego zobaczę i w ogóleMoni&, Magda2013, mala_mi, celia lubią tę wiadomość
-
Kada a mi lekarz nic nie przepisal
teraz mu powiem zeby mi cos zalecil. Lezenie z nogami w gorze niestety nie pomaga.
Ja nie wiem na ktorej stronie powinno dziecko lezec..chetnie poslucham waszych radJa pokrowca nie piore.
Mila super ze wszystko ok :)to juz tez wiesz mniej wiecej kiedy rodzisz
Camilla 50 km to jednak daleko.. ale ja w kfc bylam chyba tylko ze 2 razy bodajze po longera
A lody z macdonalda najlepiej lubie we wafelku z ta polewa czekoladowammm pycha
MILA, Diablo, Moni&, Camille87, Kajoni lubią tę wiadomość
-
Ostatnio na forum,chyba na czerwcowkach, jakas dziewczyna podala ta strone:
http://www.sprawymamy.pl/kreatywna-mama/czarno-bia%C5%82e-wzory-dla-noworodk%C3%B3w-i-niemowl%C4%85t
i dzis sobie wydrukowalam te obrazki.
Czytalam w gazecie ze dziecko do 4 tyg.widzi tylko na czarno bialo. Ze kolorowe zabawki moga go wogole nie zainteresowac. Poprzyczepiam te obrazki do lozeczka i jak Maja bedzie lezec niech sobie patrzy
A macie jakies maskotki albo grzechotki ? bo ja nie mam nic takiego..jedynie tego slonika do wozkaRuda27 lubi tę wiadomość
-
Hejka ja tez po wizycie... Mała waży 2300 MILA idziemy łeb w łeb. A czemu masz mieć cesarke? Mi lekarz nic nie mówił ze nie wiecej niż do 3 kg pprzybierze mala skąd u ciebie takie przypuszczenia?
Moni&, Ruda27, Camille87, celia, Kajoni, MILA lubią tę wiadomość
-
aicha super ze malutka tak rosnie!
Mili ostatni porod chyba zakonczyl sie cc jesli sie nie myle stad kolejna cesarka. Mila to jest fakt ze przy cesarce przynajmniej wiesz na kiedy masz sie przygotowac, znasz juz date konkretna. a przy sn nie wiadono kiedy sie zacznie a i tak moze sie zakonczyc cc. mnie jest wszystko jedno, byleby Kacperek byl zdrowy.celia, MILA lubią tę wiadomość
Monis
[/link]