Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Narobiłyście mi takiego smaka tymi wszystkimi kulinariami: deserami, racuchami, lodami, że wracając do domu wstąpiłam do cukierni i nabyłam wielki kawałek szarlotki. Teraz się nią zajadam popijając zimne kakao. Czuję się spełniona

Dziewczyny, jak z Waszą wagą? Wciąż Wam przybywa kilogramów? Bo ja już od 8 tygodni nie tyję i nie wiem czy to normalne. Fakt, że ostatnio miałam sporo stresów, poza tym w upały jakoś apetyt jest mniejszy, a waga małej wciąż ładnie przyrasta, ale trochę się zaczynam martwić. W środę idę do lekarza, liczę, że rozwieje te niepokoje.
CELIA, wentylator to wypas, dobrze, że sobie kupiłaś
Aktualnie każdy dzień zaczynam od jego włączenia 
Kajoni, Magda2013, Ruda27, celia lubią tę wiadomość
-
A ja zamowilam posciel

http://allegro.pl/2el-100x135-posciel-dla-dzieci-do-lozeczka-nowosc-i4427400899.html
oczywiscie sowki bialo rozowe
zakochalam sie w tym wzorze.
Mala mi,mi waga jakis czas temu stanela a teraz znowu poszla w gore..pocieszam sie tym ze to moze byc ta woda. Ja ide w poniedz.na wizyte to sie tez dowiem ile moja corcia wazy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2014, 13:18
Aggie, Dodi, MILA, amela lubią tę wiadomość
-
mala mi, a jak waga Twojego dzieciaczka wg usg?
u mnie raczej przybywa, ale słabo, 1 kg na 2 tygodnie, mimo, że jem dużo, bo ciągle mam cichą nadzieję, że mój synek przez to przybędzie na wadze.
nikt z sierpniówek nie pisał o tych pieluchach z lidla, a innych wątków nie czytam a tez chętnie bym przeczytała jakie te pieluchy są.
jeśli chodzi o te newborn to ja porównywałam ceny dady z biedronki i pampersa i cena ta sama, może przy tych większych pieluszkach są rożnice.Michałek urodził się 10 sierpnia 2014

-
Agapast, półtora tygodnia temu moja córcia ważyła 2350g (to był 35tc). Wg lekarza jest ok. Następna wizyta za 6 dni, więc zobaczę jak waga przyrasta.
Nie słyszałam żadnej opinii o pieluchach z lidla. Też chętnie dowiedziałabym się czy są coś warte.
A biedronkowe najmniejsze cenowo wychodzą faktycznie jak pampersy!
Mam pytanie do bardziej doświadczonych w temacie: czym różnią się białe pampersy od klasycznych zielonych?
-
Pewnie będziemy same kombinowały z tymi pieluchami, opinie są różne i każdy ma swoje zdanie. Będziemy ekspertkami jak dzieci już przyjdą na świat i będą robić kupy:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2014, 14:03
Moni& lubi tę wiadomość
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014

-
nick nieaktualnyWrocilismy ze spaceru i powiem jedno - JA PIERDOLE! Duchota na maksa, pot po plecach leci a majtki cale mokre myslalam ze mi wody odeszly hahahaha
Wzielam chlodny prysznic i leze przy wiatraku
Agapast o tych robalach w gryce to rozmawialam z pania z danpola jak kupowalam swoj materac bo bylam nastawiona na lateksowy a ona proponowala wlasnie gryka kokos - powiedziala ze bylo kilka przypadkow robakow w materacu ale mowila ze to jakas firma "podroby" robila i prawdopodobnie materace byly zle przechowywane w zawilgoconych miejscach.. U nas danpol to firma rodzinna i ga kobietka tez byla w ciazy i mowila ze brala gryka kokos. Siedzac w branzy gdyby wiedziala ze sa robale raczej by nie brala dla swojego dziecka.
O tych pieluchach z lidla tez nic nie slyszalam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2014, 14:33
Moni&, Dodi, Kajoni lubią tę wiadomość
-
heh Kamilka u mnie to samo, bylam wczesniej w sklepie a jeszcze 12 nie bylo to sie ze mnie lało masakra...
mialam isc jeszcze na poczte l4 wyslac ale chrzanie to, poczekam az mąz z pracy wroci i mnie podwiezie to moze pod wieczor sie lepiej zrobi i jakis krotki spacer sobie zrobimy. zjadlabym dzisiaj loda z mcdonalda
Camille87 lubi tę wiadomość
Monis
[/link]

-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH