Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Narobiłyście mi takiego smaka tymi wszystkimi kulinariami: deserami, racuchami, lodami, że wracając do domu wstąpiłam do cukierni i nabyłam wielki kawałek szarlotki. Teraz się nią zajadam popijając zimne kakao. Czuję się spełniona
Dziewczyny, jak z Waszą wagą? Wciąż Wam przybywa kilogramów? Bo ja już od 8 tygodni nie tyję i nie wiem czy to normalne. Fakt, że ostatnio miałam sporo stresów, poza tym w upały jakoś apetyt jest mniejszy, a waga małej wciąż ładnie przyrasta, ale trochę się zaczynam martwić. W środę idę do lekarza, liczę, że rozwieje te niepokoje.
CELIA, wentylator to wypas, dobrze, że sobie kupiłaśAktualnie każdy dzień zaczynam od jego włączenia
Kajoni, Magda2013, Ruda27, celia lubią tę wiadomość
-
A ja zamowilam posciel
http://allegro.pl/2el-100x135-posciel-dla-dzieci-do-lozeczka-nowosc-i4427400899.html
oczywiscie sowki bialo rozowezakochalam sie w tym wzorze.
Mala mi,mi waga jakis czas temu stanela a teraz znowu poszla w gore..pocieszam sie tym ze to moze byc ta woda. Ja ide w poniedz.na wizyte to sie tez dowiem ile moja corcia wazy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2014, 13:18
Aggie, Dodi, MILA, amela lubią tę wiadomość
-
mala mi, a jak waga Twojego dzieciaczka wg usg?
u mnie raczej przybywa, ale słabo, 1 kg na 2 tygodnie, mimo, że jem dużo, bo ciągle mam cichą nadzieję, że mój synek przez to przybędzie na wadze.
nikt z sierpniówek nie pisał o tych pieluchach z lidla, a innych wątków nie czytam a tez chętnie bym przeczytała jakie te pieluchy są.
jeśli chodzi o te newborn to ja porównywałam ceny dady z biedronki i pampersa i cena ta sama, może przy tych większych pieluszkach są rożnice.Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
Agapast, półtora tygodnia temu moja córcia ważyła 2350g (to był 35tc). Wg lekarza jest ok. Następna wizyta za 6 dni, więc zobaczę jak waga przyrasta.
Nie słyszałam żadnej opinii o pieluchach z lidla. Też chętnie dowiedziałabym się czy są coś warte.
A biedronkowe najmniejsze cenowo wychodzą faktycznie jak pampersy!
Mam pytanie do bardziej doświadczonych w temacie: czym różnią się białe pampersy od klasycznych zielonych?
-
Pewnie będziemy same kombinowały z tymi pieluchami, opinie są różne i każdy ma swoje zdanie. Będziemy ekspertkami jak dzieci już przyjdą na świat i będą robić kupy:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2014, 14:03
Moni& lubi tę wiadomość
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
nick nieaktualnyWrocilismy ze spaceru i powiem jedno - JA PIERDOLE! Duchota na maksa, pot po plecach leci a majtki cale mokre myslalam ze mi wody odeszly hahahaha
Wzielam chlodny prysznic i leze przy wiatraku
Agapast o tych robalach w gryce to rozmawialam z pania z danpola jak kupowalam swoj materac bo bylam nastawiona na lateksowy a ona proponowala wlasnie gryka kokos - powiedziala ze bylo kilka przypadkow robakow w materacu ale mowila ze to jakas firma "podroby" robila i prawdopodobnie materace byly zle przechowywane w zawilgoconych miejscach.. U nas danpol to firma rodzinna i ga kobietka tez byla w ciazy i mowila ze brala gryka kokos. Siedzac w branzy gdyby wiedziala ze sa robale raczej by nie brala dla swojego dziecka.
O tych pieluchach z lidla tez nic nie slyszalamWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2014, 14:33
Moni&, Dodi, Kajoni lubią tę wiadomość
-
heh Kamilka u mnie to samo, bylam wczesniej w sklepie a jeszcze 12 nie bylo to sie ze mnie lało masakra...
mialam isc jeszcze na poczte l4 wyslac ale chrzanie to, poczekam az mąz z pracy wroci i mnie podwiezie to moze pod wieczor sie lepiej zrobi i jakis krotki spacer sobie zrobimy. zjadlabym dzisiaj loda z mcdonaldaCamille87 lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny