Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • Moni& Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie wczoraj najadłam marsami snickersami i bounty z biedronki:P Kurde zazdroszcze tym z Was które nie mogą patrzec na słodycze, bo ja bede musiala ograniczyc codziennie cos słodkiego musze wszamac

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • Moni& Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elvinuti ja tez byłam wielbicielka kawy, na poczatku jak sie dowiedziałam o ciąży to jescze piłam słaba jedna kawe ale w koncu przestała mi smakowac, zapach kawy to dla mnie nie zapach, bo mi smierdzi :P organizm sam wybiera chyba co jest dla nas dobre w danym momencie:)
    a mandarynki to mogłabym jeśc kilogramami:P

Paulia87 lubi tę wiadomość

Monis
    8b9686f91d.png
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny!! Byłam na wycieczce w Poznaniu i nie było mnie 2 dni a zanim Was "odczytałam" to trochę zajęło.
    Przede wszystkim Kasika...Kochana... Tak wierzyłam, ze bedzie dobrze, mam nadzieje ze szybciutko do nas wrócisz.... Bardzo, bardzo mi przykro......
    Lenusia super ze wróciłas do domku, możesz teraz jeść co chcesz, a i szybciej wrócisz do zdrowia:)
    Paulia87 pytałas sie czy ktoś jest z nad morza. Ja mam blisko - Szczecin :) podziwiam walkę z nałogiem i odwagę ze umiesz sie do tego przyznać... A Jus.. Nie będę sie wypowiadać .... Paulia87 3mam za Ciebie kciuki bo wiem co przezywasz ;)
    A co do smaków mam ostatnio fazę na paczki!!!! Tak to jadłam tylko 1 w roku w tłusty czwartek... A teraz... Paczki, paczki, paczki.... Muszę sie opanować :)

Paulia87 lubi tę wiadomość

Kochana Złośnica...:*
    n59ydf9htvnd6yuy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czemu takie roznics w cenach :/ myslalam ze wszedzie te same ceny sa :( jutro poszukam na miescie bo smaka mam jak nic :) co do kawy to ja na poczatku tez pilam jedna slaba z mlekiem potem przezucilam sie na zbozowa kawe zeby chociaz odrobine imitowala smak kawy normalnej hehe ale pewnego dni i na nia spojrzec nie kogpam wiec suma summarum prawie od poczatku grudnia kawy nie pije :)
    Ja na slodycze na prawde przez dlugi czas patrzec nie moglam maz kupil mi ptasie mleczko milke laciata moje ulubione ale w koncu sam cale opakowanie zjadl bo ja nawet nie tknelam tego :) teraz widze ze nasz barek zaczyna pustoszec bo ja co chwile po cos siegam..
    Kurde ale mnie naszla ochota na kisiel ide zrobic chyba zaraz ;)

• Paulia87 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzikovy bardzo Ci dziękuję za wsparcie!!! Super uwielbiam morze dlatego pytałam bo rozbieżność nasza to od gór po morze..... Fantastycznie....
    Obejrzeliśmy z mężem film więc zjadłam jeszcze michalkow oczywiście kokosowych za chwilkę poprosiłam o chipsy i popilam sokiem z czerwonych pomarańczy mniam było pyszne....
    Madzikovy super nigdy nie byłam w Poznaniu fajnie było po zwiedzalas co tam robiłaś???

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2014, 22:11

[link=https://www.suwaczki.com/]relg2n0a30cpa83g.png[/link]
  • Paulia87 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ja wscibska jestem przepraszam:-) ale ostatnio nie mogę się opanować jak coś mnie gryzie albo chcę zadać pytanie to to robię bez żadnych skrupułów!!!!!
    MadZikovy sorki :-) nie musisz odp

[link=https://www.suwaczki.com/]relg2n0a30cpa83g.png[/link]
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulia87 z chęcią Ci odpisze :) Poznania nie zwiedzalam jako tako bo byłam tam już po raz 50ty chyba:) pojechałam z moim do ikei kupić rożne pierdoly na przystan wędkarską i do domu, jak i zobaczyć ubrania ciazowe ;) ale z ubraniami to kicha.... Przebrane...a te co zostały to ...masakra, nic w czym można by sie ludziom na oczy pokazać :) a jak już cos sie znalazło to nie było rozmiaru więc kicha ;) jutro jadę do Niemiec może cos tam kupię bo spodnie mnie już cisną a jak siedzę to muszę je rozpinac....

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulia87 wrote:
    Ale ja wscibska jestem przepraszam:-) ale ostatnio nie mogę się opanować jak coś mnie gryzie albo chcę zadać pytanie to to robię bez żadnych skrupułów!!!!!
    MadZikovy sorki :-) nie musisz odp
    Lubię jak ktoś pyta prosto z mostu :) a nie owija... Sama jestem taka osoba ze jak cos to mówię nawet jakby ktoś miał mi to za złe. Dlatego ludzie albo mnie lubią albo nienawidzą :) nie lubię ciapciania.

Lanusia93 lubi tę wiadomość

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • Niebieska Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny!

Chyba tylko ja jestem w pracy :/ Zazdroszczę Wam tych kilku chwil wylegiwania się w łóżku :)

ckaiflw1up047qr9.png
  • Moni& Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja sie dzis obudziłam o wpóldo 8 i nie umiem spac juz:/

Monis
    8b9686f91d.png
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, a ja miałam jechać do Niemiec i zaspałam..... Wycieczka przesunięta na godz. 10 :)

Niebieska, Moni& lubią tę wiadomość

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • Niebieska Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się obudziłam o 5 rano i nie umiałam spać :P Jeszcze nawiedziło mnie jakieś uczucie głodu :P

Moni& lubi tę wiadomość

ckaiflw1up047qr9.png
  • Moni& Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja zgłodniałam a na stole leżała chałwa i mnie podkusiło zjadłam pół i mi niedobrze :P
    Madzikovy fajna takaa weekendowa wycieczka do Niemiec :)

Madzikovy lubi tę wiadomość

Monis
    8b9686f91d.png
  • Aggie Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sie obudzilam o 7:30 po tym jak snilo mi sie ze poszlam na USG, i mialo byc robione przez azjate, ktory rozmawial do nas po polsku (przypominam ze mieszkam w uk) i okazalo sie ze sa blizniaki a w dodatku jeden babelek to chlopiec (boje sie mozliwosci blizniakow, jestem po hormonach po ktorych jest duuuze prawdopodobienstwo mnogiej ciazy, no i marzy mi sie dziewczynka) :)

Lanusia93 lubi tę wiadomość

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moni& wrote:
    a ja zgłodniałam a na stole leżała chałwa i mnie podkusiło zjadłam pół i mi niedobrze :P
    Madzikovy fajna takaa weekendowa wycieczka do Niemiec :)
    Fajna, fajna, ale trzeba wyjechać najpierw a u mnie cały czas szykowanko :)

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • MMA Przyjaciółka

Wysłany: 11 stycznia 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny, dawno mnie nie bylo bo nie mam czasu postować ale pamiętam o Was i zaglądam :) wiadomosc Kasiki mnie zmrozila;/ czekam do wizyty 20 stycznia z niecierpliwościa. buziaki dla Was :*

uwo9gov3korvf4ga.png
  • Jus1985 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzikowy nie musisz sie wypowiadać ... Nie rozumiem jak można popierać palenie w ciąży. Za długo pracowałam w szpitalu na oddziale dziecięcym żeby nie skomentować takich kobiet
    Nie jest tak że życzę Wam żeby Was spotkało to samo za to że palicie.
    I Wasze komentarze na mój temat mam w du... bo przecież najlepszą obroną jest atak.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2014, 10:27

marderkowa lubi tę wiadomość

3jgx3e3k7wsnebz7.png
  • Aggie Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jus, moze bys tak odpuscila juz ten temat? robi sie kwasna atmosfera tutaj:/ dobrze, ze chociaz Ty jesdna jestes idealna i bledow zadnych nie popelniasz! Mozesz nas wyprowadzac na droge jasnosci! Ja chyba sobie stad pojde, po pierwsze zloszcza mnie Twoje komentarze i mi trudniej powstrzymywac sie od nie palenia, po drugie, nie mam zamiaru byc umoralniana, a czuje sie obrazona bo mimo ze robie co moge jestem zle oceniana (wiem, ze nie bylo zadnych slow calkowicie skierowanych w moja strone, ale tak odbieram Twoje posty o paleniu). Powinnysmy sie wspierac a nie blotem obrzucac.
    PS jestem z siebie dumna bo zakazalam kategorycznie palenia przy mnie wszystkim, ktzorzy mnie otaczaja, bedzie ciezko, ale chociaz powiedzialam czego oczekuje :) u mnie 3 dzien bez :) I tak Jus, jestem z tego dumna, mimo ze nie rzucilam od razu, jak sie dowiedzialam o ciazy!!

Lanusia93, Moni&, Paulia87, Camille87 lubią tę wiadomość

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • Jus1985 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będę pisała co będę chciała. I jak byś nie zauważyła to nie ja go drąże tylko Wy nie możecie odpuścić sobie postów na mój temat patrz post Madzikowej na przykład

marderkowa lubi tę wiadomość

3jgx3e3k7wsnebz7.png
  • 8485 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pomocy dzisiaj zobaczylam zywa krew na papierze co mam robic?

https://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
    Aniołek Lipiec 2017[*]
    Aniołek czerwiec 2013[*]
    Aniołek styczeń 2014 [*]
‹‹ 154 155 156 157 158 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ