Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny. Jestem już po, boli..... ale cóż trzeba żyć dalej.
Coś u mnie z krwią, chyba było nie tak, teraz jak zajdę to muszę dostać szybko zastrzyk.Wystarczyło, dać skierowanie na grupę krwi i potem zastrzyk......
Dzięki jeszcze raz za wszystko. -
kasika8303, może konflikt serologiczny. Trzymaj się kochana cieplutko
Powodzenia w staraniach, kiedy już troszkę odpoczniecie :*
Wierzę w to, że wszystko będzie dobrze, limit cierpień wyczerpany.Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
dzwonilam do lekarza powiedzial ze mam sie nie martwic i ze troche krwi o niczym nie swiadczy potem spytal mi sie o ostani okres no i doszedl do wnoisku ze dzisiaj mialabym okres wie moglo pojawic sie troszke
Lanusia93 lubi tę wiadomość
https://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
Aniołek Lipiec 2017[*]
Aniołek czerwiec 2013[*]
Aniołek styczeń 2014 [*] -
8485, bardzo się cieszę
Lepiej zadzwonić najpierw do lekarza i upewnić się niż jechać na IP, bo potem jak przyjedziesz do nich z problemem to nie będą już takie chętne do przyjęcia na oddział. Odpoczywaj
Aniołek (*) 12.03.2013
-
Quendi, już poruszałyśmy ten temat sto razy
Tak, jest możliwe, niczym się nie przejmuj. Zwłaszcza ustąpienie mdłości i bólu piersi to normalna kolej rzeczy, Twój organizm przyzwyczaja się do wysokiego poziomu hormonu, w 2 trymestrze wszystko powinno ustąpić. Chyba nie chciałabyś czuć się przez całą ciążę tak jak przez pierwsze tygodnie
Ciąża przecież nie musi dawać zupełnie żadnych objawów.
Śpij spokojnie do 20 styczniaCamille87 lubi tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
-
Ja miałam USG już 4 razy ze względu na moją chorą głowę i zamartwianie się
A piersi też mnie bolą i nie chcą przestać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2014, 14:45
Aniołek (*) 12.03.2013
-
8485 ja bym leciała na IP bądź prywatnie do lekarza dziwne ze powiedział że jest ok!!!! Ja znam tak że jak Zobaczę krew mam natychmiast jechać do lekarza lub IP po poronieniach moich mój lekarz by mi na bank tak nie powiedział że spokojnie a zresztą samą nawet bym nie wytrzymała.... Ale 8485 to Toja ciąża i zrobisz jak uważasz ją już dmucham na zimne za dużo przeszłam i umarlabym jakby coś się stało z moja kropką!!!
Kasika kochana moja boli wiem i serce i narząd!!!! Dobrze że wiesz co jest ją miałam dwa poronienia i nie wiedzą od czego mimo badań mnóstwo które mi robili...... Całuje kochana Nasza :-*[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Miniak wrote:Dziewczynki, a czy może się orientujecie, jak to jest ze zwolnieniami...
Jeśli będę miała zwolnienie od internisty to też mam 100% czy teraz za każdym razem muszę mieć zwolnienie od gin? -
8485 wrote:dzwonilam do lekarza powiedzial ze mam sie nie martwic i ze troche krwi o niczym nie swiadczy potem spytal mi sie o ostani okres no i doszedl do wnoisku ze dzisiaj mialabym okres wie moglo pojawic sie troszke
8485 Ja bym na pewno jechała na Izbę Przyjęć. Mi w śr też w nocy pojawiło się plamienie (też dokładnie w dniu @, gdybym miała cykle), ale to była brązowa maź czyli krew utleniona, stara. Na to wcześniej mnie lekarz przygotowała, tzn powiedziała, że nie trzeba panikować dopóki nie pojawi się żywo czerwona krew.
W ciąży każde krwawienie powinno być zbadane.
-
nick nieaktualny8485 lec do szpitala. Nie ma co czekac.. Nie stresuj sie, ale lepiej dmuchac na zimne.. Jestesmy z Toba
Ja bylam tez u gina, zrobil mi usg jej piekny widokmaluszek tak sobie fikal ze szok
skakal ruszal sie ahhh
Dziubek ma juz 4.39serducho slyszalam
kosc nosowa jest, watrobe widzialam, i fald karkowy tez wporzadku
l4 dostalam
A co do usg ja mialam chyba najwiecej razy bo juz chyba 5-6...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2014, 15:32
Madzikovy, celia lubią tę wiadomość
-
Jus1985 wrote:Będę pisała co będę chciała. I jak byś nie zauważyła to nie ja go drąże tylko Wy nie możecie odpuścić sobie postów na mój temat patrz post Madzikowej na przykład
Już po wycieczcetzn zakupach
udały sie
MMA tez mam USG 20tego -
Ruda27 wrote:8485 lec do szpitala. Nie ma co czekac.. Nie stresuj sie, ale lepiej dmuchac na zimne.. Jestesmy z Toba
Ja bylam tez u gina, zrobil mi usg jej piekny widokmaluszek tak sobie fikal ze szok
skakal ruszal sie ahhh
Dziubek ma juz 4.39serducho slyszalam
kosc nosowa jest, watrobe widzialam, i fald karkowy tez wporzadku
l4 dostalam
A co do usg ja mialam chyba najwiecej razy bo juz chyba 5-6...cieszę sie ze badania wyszły dobrze
Ruda27 lubi tę wiadomość