Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
MalutkaEve wrote:u mnie to samo z tym wczesnym wstawaniem...
na mdlosci narzekac nie moge, no chyba ze jestem glodna to wtedy zaczyna mnie mdlic ale nie moge sluchajcie spac w nocy
macie jakies sprawdzone sposoby na lepszy sen?
cieple mleko nie pomagaa ja zaczynam chodzi jak zombie
Ja już się do tego przyzwyczaiłam, mam to samoTaki nasz los, że nie śpimy
A skóra przestanie swędzieć, jak będziecie ją nawilżać zwykłym balsamem
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
Ja co chwile sie w nocy budze jak nie do łazienki to mam jakieś dziwne "żywe" sny, czasem snią mi sie jakies głupoty i sie boje ze to zła oznaka ale staram sie nie wierzyc w takie głupoty. budze sie o 7 i nie umiem juz spac
a co do dolegliwosci to ja nadal zadnych mdłosci i wymiotowWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2014, 10:07
Monis
[/link]
-
Niebieska, ja tez mam jutro wizyte, ale swoja pierwsza
chce juz zobaczyc malenstwo i uslyszec serduszko
U mnie druga noc nie przespana z rzedu, dzis, mimo ze pozno poszlam spac, budzilam sie co chwila, i pobudka o 4 dobila mnie, nie moglam usnac, o 6 stwierdzilam, ze idziemy cos zjescNiebieska lubi tę wiadomość
-
Ja tam mogę spać
nie mam z tym problemu.
A na dłoni tez dostałam jakieś uczelnie, małe, nie swedzi, ale jest, muszę zacząć to miejsce smarowac.
Za to u mnie występuje brak energii i siły, wejdę po schodach i sapie jak lokomotywa.Paulia87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny tak was czytam od rana ale nawet nie mialam sily nic pisac
od rana mnie mdli wstala o 10 a o 11:30 znow spalam .. przed chwila wmiotowalam
moj maz mnie juz zniesc nie moze twierdzi ze caly czas marudze .. super zrozumienie z jego strony
-
nick nieaktualny
-
ja tam problemu ze spaniem nie mam ale wiem co to jest więc spółczuję tym które mają
8485 jedź do lekarza !!!
Camile faktycznie zmierzły ten mąż. Ja myślę że gdyby sie te nasze chłopy zamienili z nami ale od razu tak do porodu do by w końcu poczuli to to jest ciąża i jak boli poród, bo boli jak cholera
Ja idę do gina w środę, mam nadzieję ze dostanę zdjęcie i wiecej informacji
Moni& lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Faktycznie, niewiele miałam z dzisiejszego dnia do nadrobienia. U mnie spokojnie, bezobjawowo, poza bólami brzucha, ale obiecałam nie narzekać. USG 24 stycznia, do tego czasu mam zwolnienie, więc korzystam póki mogę
I zaczęłam 12 tydzieńCamille87, MILA lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
nick nieaktualnyDziewczyny zaczynam miec watpliwosci co to badan prenatalnych.. Podobno wiele wynikow testu PAPP-A straszy, tzn ze mozliwr sa wady a okazuje sie ze dziecko rodzi sie zdrowe.. Nie wiem co myslec.. Moj gin ma sprzet 4D moglby mi tez sprawdzic najwazniejsze rzeczy.l tak jak wczesniej bylam przekonana ze chce te badania to teraz nie wiem..
-
Ruda27, chyba nie warto robić dodatkowych badań, zwłaszcza że Twój lekarz ma dobry sprzęt, a tak jak piszesz one podają tylko ryzyko i zdarzają się pomyłki, kobieta całą ciążę niepotrzebnie się stresuje, a wszystko jest z dzieckiem w porządku. Ale mi się marzy 4D
Tylko że to dodatkowy i niemały koszt i chyba się nie skuszę.Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
Ja dzis caly dzien na kanapie przelezalam
teraz energii troche we mnie wstapilo, ale sadze ze to raczej podekscytowanie jutrzejrzym USG
Watpie zebym byla w stanie usnac dzis, a chce byc wypoczeta, zeby nic nie przegapic
Kurcze czuje sie jak dzieciak, czekajacy na otwarcie prezentow. Tyle lat marzen o tej chwili i jutro bede widziec naszego babelka
Co do badan prenatalnych, po wstepnej rozmowie z moim, podzielalismy zdanie, zeby nie robic. Chwilowo, jestesmy zdecydowanie na nie. I tak bym nie usunela. Zobaczymy co zdecydujemy przed terminem badanMILA, Lanusia93, H30 lubią tę wiadomość