Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Camille ale Anitka ma 2 dzieci!!!!! Ja mam nisko miękką zamkniętą i mam idealną dla lekarza!!!! Nie prze. Porodem skraca się i otwiera ale miękka jest mi jak byłam w 3 tc od razu wylądowałam u lekarza i powiedział tak endonetrium powiększone szyjka rozpulchniona idealna na ciąże testy pozytywne GRATULUJĘ......
Szyjka macicy w I trymestrze jest taka sama jak przed @ tylko ze zamknięta...
Taka informacje uzyskałam od Anitki oraz lekarza...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2014, 10:04
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnyPaulia kochana nie stresuj sie, tez przezywalam ten moj pechowy okres ciazy, balam sie jak cholera.. Ale to nam nic nie da, zwlaszcza stres i placz.. Kiedy do gina idziesz??
Masz dalej objawy to jest napewno dobrze
Ja objawow nie mam, od jakiegos czasu mńiejszy bol brzucha, jedynie mega zmeczona jestem i pelne piersi (ale nie bolace). No i czuje klucia i ciagniecia w macicy..
Mysle, ze plumb ma doswiadczenie bo teraz w ciazy z 3 dzidzia jestjuz ma dzieci..
Ja sie nie znam w ogole na szyjce, ale wierze ze jest dobrze :p -
Ruda wizytę za całe 8 dni czyli 21.01... Wiem ze nie powinnam się tak stresować i denerwować ale nie umiem jak by coś się stało to ja umre....
Staram się myśleć pozytywnie tylko to nie jest takie proste jak sie wydaje ale w po lewej stronie gdzie maleństwo jest ułożone też mnie ciągnie dziwnie boli nie umiem nazwać tego uczucia....
Mam nadzieję ze jest wszystko ok i staram się w to wierzyć....[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnyNo nie wiem ja tam tez wiem ze u mnie wszystko jest ok i nie przejmuje sie bo pamietam ze wciazy to macica jest rozpupchniona a nie szyjka
wydaje mi sie ze najwazniejsze jest aby byl zamknieta i dluga bo mi to po badaniu gin wpisuje do karty ciazy. I tak na chlopski rozum szyjka zamyka droge dzidzi wiec musi byc bariera
dam znac po wizycie u gina
Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCamille Ty masz dzisiaj wizyte? Prenatalne czy zwykle usg?
Paulia ja wiem co czujesz, wierz mi.. Ale musimy myslec pozytywnie..
Ja to w poprzedniej ciazy czulam ze cos nie tak, czytalam na necie jak poradzic sobie ze stresem przed poronieniem,, widocznie czulam to jakos.. A teaz czuje i wiem ze jest dobrze, nie mam az takich obaw, czuje ze jestem w ciazy oelna para i wierze ze urodze zdrowe malenstwo.. -
Mniejsza o to ważne że zgadzamy sie z jednym MUSI BYĆ ZAMKNIĘTA!!! A ja też nie umiem badać szyjki tak super jak sprawdzam raz na jakiś czas to ja czuje więc jest nisko a w dupie z nia... Nie plami sie więc jest dobrze...
Ciekawe co u 8485...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2014, 10:15
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja jadę jednak dzisiaj do gina. Wizyta o 16.00
Ruda wiem ze wysypki w ciązy sie zdarzają ale chyba to co ja mam to jakaś wysypka - mutant. Wolę pojechać żeby to zobaczył i dał mi coś co mogę brać bo swędzi okropnie i w nocy się drapięWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2014, 10:37
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej...
ja szyjki w ciąży już nie badałam... i nie zamierzam bo później tylko zadręczać się będę...
Paulina... spokojnie... leż... odpoczywaj i myśl pozytywnie... nic ci nie da zadręczanie się i tylko maluszkowi szkodzisz bo ono czuje że ty się martwisz...
Aggie Mila trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę...Paulia87, Aggie lubią tę wiadomość
-
Dzięki laski, dam znać no i mam nadzieję że zdjęcie dostanę
A od którego tygodnia robi się usg przez powłoki brzuszne??
Mój mąż chciałby zobaczyć, no i jak córka się dowie że będzie rodzeństwo to też (narazie jej jeszcze nie mówiłam) ale trudno żeby tam stali a ja miałabym dowcipne usgWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2014, 11:18
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczynki:) milego dnia zycze
jak wasze brzuszki?? bo moj to kawal brzucha
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/v/1525131_10152197649259878_585848213_n.jpg?oh=3c4d36193922984a340248200dd44130&oe=52D59F29&__gda__=1389719169_2638289b86611a1837656bb8167562e4
a wy jak?Moni&, H30, MILA, Aggie, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny