Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAggie wiem ze u was tak jest, ale po cos sie robi to usg zeby posprawdzac co sie dzieje. I przeplywy jak mowi Kamila i wymiary.. Jasne ze mozna przejsc ciaze bez usg, kiedys nie bylo w ogole. Ale jak sie ma sposobnosc to chyba lepiej wiedziec co i jak
Niebieska i dobrze! Wszystko jest wporzadkuNiebieska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPewnie ze lepiej wiedziec, moim zdaniem prowadzenie ciazy w uk to male nieporozumienie
tak samo prowadzenie ciazy u nas na nfz (choc sa odstepstwa od reguly i czytalam ze czasem na nfz robia usg na kazdej wizycie!). Dziecko musi rosnac ale zobacz Daria tak jak u mnie maly juz malo rosnie ale przeplywy sa w porzadku woec gin mowi ze taka jego uroda nie kazde dziecko rosnie w tym samym tempie i nie wszystkie rodza sie po 4kg wiec co zrobisz z ta wiedza skoro na usg nie widac zadnych zaburzen ani wad a tylko kwestia wielkosci dziecka.. tylko w naprawde skrajnych przypadkach pomiar z usg jest wskazaniem do szczegolowych badan a tak to raczej zaden lekarz nic nie mowi, wiec nie warto porownywac wymiarow i martwic sie na zapas
A ja glupia godzine temu czyli na sama noc zjadlam miseczke leczo ale maz takie dobre ugotowal ze nie moglam sie powstrzymac
Chyba jeszcze film obejrzymy i spac!
Dobranoccelia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Wam, jestem z wrzesniowek ale bede rodzic z wami bo planowa cesarke mam na 27.08 (ale dzisiaj jeszcze dr stwierdzil ze raczej nie dotrwam w dwupaku i trzeba bedzie przesunac termin). Tak wiec jak macie liste oczekujqcych to my chetnie sie dopiszemy
dobrej nocki wszystkim niespiacym jeszczeRuda27, celia, mala_mi, Kasieńka:), Magda2013, Aggie, MILA lubią tę wiadomość
-
A ja nie mogę zasnąć.
Już kolejna noc. Nienawidzę zmieniać miejsca spania ale nie chcę żeby mój chrapiący mąż spał przy łóżku dzidziusia.
Dzisiaj mam z nim słaby dzień i nawet jego chrapanie wyprowadza mnie z równowagi.
.....celia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Quendi wrote:A ja nie mogę zasnąć.
Już kolejna noc. Nienawidzę zmieniać miejsca spania ale nie chcę żeby mój chrapiący mąż spał przy łóżku dzidziusia.
Dzisiaj mam z nim słaby dzień i nawet jego chrapanie wyprowadza mnie z równowagi.
.....
Znam to, tylko ja mojego szturcham żeby na bok się położył i nie chrapie ale ogólnie nie umiem zasnąć jak ktoś chrapie -
Kaduś (nie znam się tak bardzo) może już pomalutku organizm szykuje się do porodu, co?
Jak bolą i zaczynają stawać się regularne w czasie. Z tego co pamiętam masz niedługo wizytę. Wytrzymajcie.
Dzisiaj chciałabym zająć się ciuszkami w końcu. Znaleźć torbę do szpitala i pomału się ogarnąć
celia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej mamuski!
Wspolczuje takich nocek!
Ja musze sie pochwalic, wczoraj sama zalozylam siatke na okno i spalam spokojniej przy max otwartymi zadnego komara jupi
co prawda mialam wrazenie ze co 5 min sie wierce ale juz przyzwyczailam sie do takich nocy. Nie moge sie doczekac az bede mogla na brzuchu spac
Kada pare dni i ciaza donoszonateraz wielkie odliczanie i czekanie kiedy Cie zlapie
Quendi dzialaj z ubrankami i torba,duzo czasu nie zostalo
Ja wczoraj zamowilam nianie, zostala tylko kolderka i mamy wszysciutko jupi
Maz to juz nawet w niedziele baze pod forelik zamontowal hihiWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 08:04
Moni&, Camille87, amela, celia, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
Witam sie! Wczoraj szybko padłam. Mąż wrócił z pracy i oddaliśmy sie błogiemu lenistwu
Podczytywałam Was ale nie miałam weny zeby cos sklecic, czułam sie wczoraj jak na haju przez tą pogode
Wczoraj przyszła mi torba do wóza=ka, jestem zadowolona:)
Kada wytrzymajcie jeszcze trozke;) Niedługo hurtem sie dzieciaczki posypią
Czym blizej końca tym bardziej zaczynam sie martwic, zeby było wszystko ok....ehh czy ja kiedys przestane byc hiteryczką?
Ja w nocy znowu zaczełam sie częsciej budzic na siku... pewnie przez opadającą macice. a ze brzusio sie obniżył to juz czuje, bo jak siedze to czuje bo na udach a wczesniej takiego uczucia nie było:P
Mimo wszystko nie jestem zbytnio wyspana... ale spac juz nie umiem
Niebieska super, że sie odezwałas i ze u Was ok!Ruda27, celia, Niebieska lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyHej ja tez niewyspana
krecilam sie chyba z godzine, bralam rogala, potem go wyrzucilam, z tej niemocy az zaczelam plakac
Daria majsterkowicz z Ciebie!
My spalismy przy otwartym oknie i poki contes zadnych komarow ani much
Kada a Ty liczysz odstepy miedzy tymi bolami? Dzieciaku to Ty juz w ogole nie spisz po nocach
A ja dobrnelam do 40 tygodnia! Jeszcze ze 2 i moge rodzicMoni&, Ruda27, Aggie, Magda2013 lubią tę wiadomość