Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
witam i ja
Ja raczej w nocy śpie, wstaje tylko na siusiu ale szybko usypiam, rano zato znowu obudziłą mnie mucha o 4 i godzine zasnąć nie nogłam, poszłam zjeść kanapke i jakoś usnęłam, wtałam niedawno. Komarów jakoś u mnie nie ma..o dziwo
Kamilka gratuluje 40 tc, niewierze że to już 40 tydzieńPowodzenia dziś na wizycie
Kada Ty to się biedna namęczysz
Daria super że już wszystko macie. Mi w sumi też już nie dużo brakuje, w tym niani
Wital lenutkajak będziesz miała już sutalony termin cc to daj znać to Cie wpisze na liste
Quendi kochana mój mąż też chrapie, jak jest bardzo zmęczony to nawet na boku !! a ja wtedy szybko nie znasne ..
U mnie już gorąco za oknem, choś wieje przyjemny wiaterektrzeba się zebrać i jakieś śniadanie zjeść
Ruda27, Camille87, kada24, celia, Quendi, Kajoni, Magda2013, MILA, le'nutka lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyMoj maz to tylko jak jest bardzo pijany (na szczescie rzadko) to chrapie i nie reaguje na moje szturchanki, moge krzyczec a on nic
a tak to wystarczy subtelne "odwroc sie na bok" i po sprawie
mam wrazenie ze on ciszej ode mnie spi bo mi sie tez zdarza chrapac
Ja musze jeszcze kupic ta szczotke z naturalnego wlosia ale wbrew pozorom nie jest to takie prostegdzie wy znalazlyscie te szczotki? Ja juz w tylu sklepach bylam i tylko ze sztucznym wlosiem znalazlam
Musze jeszcze isc do krawcowej albo do tesciowej zeby przeszyla rozowy material z baldachimu na niebieski - kupilam na allegro i juz przyszedl
Anitko Tobie tez powodzenia na wizyciedzieki!
amela, celia, MILA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamila, Anita powodzenia na wizytach dziewcyzny!
Ja chyba dzisiaj pojade na ktg
Moj maz chrapie, zwlaszcza jak cos wypije, albo zmeczony jest.. Nienawidze chrapania, to zawsze go szturcham albo budze
Kamila jak waga? Napewno to leczo
Aaaa i gratuluje 40 tygodniaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 08:59
amela, Camille87, celia lubią tę wiadomość
-
Ja teraz chrapie...
maż mi mówił, ale ja sama się czasami dusze, nie dość że ten nos cały czas zatkany to do tego macica napewno uciska...
Kamilka to już niedługo będziesz zakładać baldachimmi też już przyszedł
w tym tygodniu będą mi malować ściany i kłaść panele więć jak założe drzwi bedę mogła rozstawiać rzeczy małejCamille87, celia, Ruda27, Aggie lubią tę wiadomość
Cześć dziewczyny
Kamilka gratuluję 4040 tygodni minęło jak jeden dzień
A co do szczotki, bez problemu kupiłam internetowo.
Quendi doskonale rozumiem Twój ból. Mój M chrapie strasznie, bez względu na pozycję. Szturchanie pomaga na kilka chwil i znowuJak już usnę to ok, ale po wybudzeniu jest masakra
Też oczywiście ja śpię od strony łóżeczka, ale on sam się martwi jak dziecko to będzie znosić
Współczuję Wam niewyspanym. Ja w ogóle nie mam problemu ze snem. Czasem chyba nawet nie wstaję na siku. Mam nadzieję, że własne dziecko usłyszę
Lenutka witamy wśród sierpniówekJak będzie miał na imię Twój brzdąc?
Camille87, Ruda27, amela, Quendi, le'nutka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaria lepiej nie pytaj
jutro sie zwaze znowu albo zobacze u gina bo tez sie wazne zawsze
Co do chrapania jak bylam w szpitalu rok temu na ginekologii lezala ze mna na sali ciezarna dosc otyla, nie malo ze cbrapala to jeszcze pierdziala non stop przez senmasakra!
Ojej Anitka to juz zaraz pokoik dla Nelci bedzie gotowykoniecznie fotki wrzuc!
amela, Ruda27, celia, Kajoni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamila masakra z ta dziewczyna w szpitalu.. Ja to szczerze mowiac tego sie boje najbardziej! Ze wlasnie ze mna bedzie lezala jakas chrapiaca
bo sam pobyt w szpitalu nie wydaje mi sie straszny, ale moze dlatego ze nigdy nie lezalalm dluzej
Celia no to super ze sie wysypiasz! Korzystaj
Kamila ja szczotke kupilam u siebie w sklepie dzieciecym, ale na allegro chyba tez jest ich sporo.
Anita no to szybko idziecie z ta budowaale wam zazdroszcze
ja sie nie moge doczekac jak ta gore bedziemy robic
Camille87, celia lubią tę wiadomość
-
Kamilka jasne że wrzuce
już nie moge się doczekać
Kochana nie przejmuj się wagą, już jesteśmy na koncówce i niedługo wrócimy do swoich rozmiarów
heheh omatko ale chyba przez sen pierdziała
Daria oj tak, zapierdzielają na tej budowie jak nie wiem, wiedzą że muszą szybko robić, jest 3 budowlańcow także idzie sprawnieoby tylko Nelka nie wyskoczyła wcześniej
ide coś oszamaćWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 09:18
Camille87, Ruda27, celia lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyNo wlasnie patrze na allegro te szczotki ale przesylka drozsza niz sama szczotka
u mnie w sklepach dzieciecych wlasnie nie znalazlam albo mialam pecha ze byly wykupione
znalazlam na doz.pl ale chwilowo niedostepna poczekam..
Ja mam nadzieje ze jak bede rodzic to malo rodzacych bedzie to trafie na sale jednoosobowabo nigdy nie wiadomo na kogo sie trafi
Ja tez ide cos zjesccelia, amela lubią tę wiadomość
-
Kamilka ja kupowałam w gemini, ale widzę, że teraz nie ma. Generalnie dokładnie taką http://allegro.pl/szczotka-super-miekkie-naturalne-wlosie-grzebyk-i4374627132.html
Tyle, że ja kupowałam w ramach wielkiego zamówienia, więc kosztów ;przesyłki nie liczyłam. A w normalnych aptekach albo dzieciowych sklepach?
Rany współczuję wspomnieńWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 09:24
Ruda27, Camille87, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny:)
Dziś ze mnie rany ptaszek, zdarzyłam już pozałatwiać troche na mieście i kupić warzywa do lecza mam akurat dziś w planie na obiad, niestety chodzę szybko i jakoś nie umiem tego zmienić a dół brzucha daje o sobie znać coraz mocniej.
Chyba ubiore łóżeczko, tylko nie wiem czy to nie za wcześniecelia lubi tę wiadomość
-
Camille87 wrote:No wlasnie patrze na allegro te szczotki ale przesylka drozsza niz sama szczotka
u mnie w sklepach dzieciecych wlasnie nie znalazlam albo mialam pecha ze byly wykupione
znalazlam na doz.pl ale chwilowo niedostepna poczekam..
Ja mam nadzieje ze jak bede rodzic to malo rodzacych bedzie to trafie na sale jednoosobowabo nigdy nie wiadomo na kogo sie trafi
Ja tez ide cos zjesc
U mnie w szpitali na porodówce tłumów nie ma góra 2-3 dziewczyny mam nadzieje że to się nie zmieni jak ja zacznę rodzić -
ja tez bym wolala sama na sali lezec bo nigdy nie wiadomo kto sie trafi. u mnie w szpitalu w wiekszosci sale 2-3 osobowe. mnie to przeraza pobyt w szpitalu bo nigdy nie musialam tam lezec dlatego mam nadzieje ze 3 dni i nas nie bedzie:P
ja kupilam szczotke ale dopiero pozniej spojrzalam ze jest ze sztucznego wlosia...musze kupic eh.
Monis
[/link]