X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • amela Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam i ja :)
    Ja raczej w nocy śpie, wstaje tylko na siusiu ale szybko usypiam, rano zato znowu obudziłą mnie mucha o 4 i godzine zasnąć nie nogłam, poszłam zjeść kanapke i jakoś usnęłam, wtałam niedawno. Komarów jakoś u mnie nie ma..o dziwo ;)

Kamilka gratuluje 40 tc, niewierze że to już 40 tydzień :) Powodzenia dziś na wizycie :)

Kada Ty to się biedna namęczysz :(

Daria super że już wszystko macie. Mi w sumi też już nie dużo brakuje, w tym niani :)

Wital lenutka :) jak będziesz miała już sutalony termin cc to daj znać to Cie wpisze na liste ;)

Quendi kochana mój mąż też chrapie, jak jest bardzo zmęczony to nawet na boku !! a ja wtedy szybko nie znasne ..

U mnie już gorąco za oknem, choś wieje przyjemny wiaterek :) trzeba się zebrać i jakieś śniadanie zjeść :)

Ruda27, Camille87, kada24, celia, Quendi, Kajoni, Magda2013, MILA, le'nutka lubią tę wiadomość

ex2btrd8qii9i9cu.png
    http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie tez goraco w nocypo balkonie chodzilam i nic chlodno ehhhh

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj maz to tylko jak jest bardzo pijany (na szczescie rzadko) to chrapie i nie reaguje na moje szturchanki, moge krzyczec a on nic :P a tak to wystarczy subtelne "odwroc sie na bok" i po sprawie :-) mam wrazenie ze on ciszej ode mnie spi bo mi sie tez zdarza chrapac :P

Ja musze jeszcze kupic ta szczotke z naturalnego wlosia ale wbrew pozorom nie jest to takie proste :/ gdzie wy znalazlyscie te szczotki? Ja juz w tylu sklepach bylam i tylko ze sztucznym wlosiem znalazlam :/
    Musze jeszcze isc do krawcowej albo do tesciowej zeby przeszyla rozowy material z baldachimu na niebieski - kupilam na allegro i juz przyszedl :-)

Anitko Tobie tez powodzenia na wizycie :-) dzieki!

amela, celia, MILA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zwazylam sie i To byl moj blad! :-S ale to na pewno wczorajsze leczo tak sobie tlumacze ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila, Anita powodzenia na wizytach dziewcyzny! :)
    Ja chyba dzisiaj pojade na ktg :)

Moj maz chrapie, zwlaszcza jak cos wypije, albo zmeczony jest.. Nienawidze chrapania, to zawsze go szturcham albo budze :P
    Kamila jak waga? Napewno to leczo :D
    Aaaa i gratuluje 40 tygodnia <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 08:59

amela, Camille87, celia lubią tę wiadomość

• amela Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja teraz chrapie...:D maż mi mówił, ale ja sama się czasami dusze, nie dość że ten nos cały czas zatkany to do tego macica napewno uciska...

Kamilka to już niedługo będziesz zakładać baldachim :) mi też już przyszedł :)

w tym tygodniu będą mi malować ściany i kłaść panele więć jak założe drzwi bedę mogła rozstawiać rzeczy małej :D

Camille87, celia, Ruda27, Aggie lubią tę wiadomość

ex2btrd8qii9i9cu.png
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja juz mam gotowe wszystko :)

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• amela Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamilka, Daria dzięki <3

Camille87, Ruda27 lubią tę wiadomość

ex2btrd8qii9i9cu.png
  • celia Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)

Kamilka gratuluję 40 ;D 40 tygodni minęło jak jeden dzień ;D
    A co do szczotki, bez problemu kupiłam internetowo.

Quendi doskonale rozumiem Twój ból. Mój M chrapie strasznie, bez względu na pozycję. Szturchanie pomaga na kilka chwil i znowu :/ Jak już usnę to ok, ale po wybudzeniu jest masakra :/ Też oczywiście ja śpię od strony łóżeczka, ale on sam się martwi jak dziecko to będzie znosić ;)

Współczuję Wam niewyspanym. Ja w ogóle nie mam problemu ze snem. Czasem chyba nawet nie wstaję na siku. Mam nadzieję, że własne dziecko usłyszę :P

Lenutka witamy wśród sierpniówek :D Jak będzie miał na imię Twój brzdąc?

Camille87, Ruda27, amela, Quendi, le'nutka lubią tę wiadomość

p19ucsqvqom8u4oa.png
    wnid9vvjzm38tk1g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria lepiej nie pytaj :P jutro sie zwaze znowu albo zobacze u gina bo tez sie wazne zawsze ;-)

Co do chrapania jak bylam w szpitalu rok temu na ginekologii lezala ze mna na sali ciezarna dosc otyla, nie malo ze cbrapala to jeszcze pierdziala non stop przez sen :P masakra!

Ojej Anitka to juz zaraz pokoik dla Nelci bedzie gotowy :D koniecznie fotki wrzuc!

amela, Ruda27, celia, Kajoni lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Celia na allegro kupowalas ta szczotke czy gdzie? Dasz link?

celia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila masakra z ta dziewczyna w szpitalu.. Ja to szczerze mowiac tego sie boje najbardziej! Ze wlasnie ze mna bedzie lezala jakas chrapiaca :/ bo sam pobyt w szpitalu nie wydaje mi sie straszny, ale moze dlatego ze nigdy nie lezalalm dluzej :P

Celia no to super ze sie wysypiasz! Korzystaj :D

Kamila ja szczotke kupilam u siebie w sklepie dzieciecym, ale na allegro chyba tez jest ich sporo.
    Anita no to szybko idziecie z ta budowa :) ale wam zazdroszcze :) ja sie nie moge doczekac jak ta gore bedziemy robic :P

Camille87, celia lubią tę wiadomość

• amela Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamilka jasne że wrzuce :) już nie moge się doczekać :) Kochana nie przejmuj się wagą, już jesteśmy na koncówce i niedługo wrócimy do swoich rozmiarów :)

heheh omatko ale chyba przez sen pierdziała :D :D

Daria oj tak, zapierdzielają na tej budowie jak nie wiem, wiedzą że muszą szybko robić, jest 3 budowlańcow także idzie sprawnie :) oby tylko Nelka nie wyskoczyła wcześniej :D

ide coś oszamać

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 09:18

Camille87, Ruda27, celia lubią tę wiadomość

ex2btrd8qii9i9cu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie patrze na allegro te szczotki ale przesylka drozsza niz sama szczotka :P u mnie w sklepach dzieciecych wlasnie nie znalazlam albo mialam pecha ze byly wykupione :/ znalazlam na doz.pl ale chwilowo niedostepna poczekam..

Ja mam nadzieje ze jak bede rodzic to malo rodzacych bedzie to trafie na sale jednoosobowa ;-) bo nigdy nie wiadomo na kogo sie trafi :/

Ja tez ide cos zjesc :-)

celia, amela lubią tę wiadomość

• celia Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamilka ja kupowałam w gemini, ale widzę, że teraz nie ma. Generalnie dokładnie taką http://allegro.pl/szczotka-super-miekkie-naturalne-wlosie-grzebyk-i4374627132.html

Tyle, że ja kupowałam w ramach wielkiego zamówienia, więc kosztów ;przesyłki nie liczyłam. A w normalnych aptekach albo dzieciowych sklepach?

Rany współczuję wspomnień :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 09:24

Ruda27, Camille87, Magda2013 lubią tę wiadomość

p19ucsqvqom8u4oa.png
    wnid9vvjzm38tk1g.png
  • seneka Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny:)
    Dziś ze mnie rany ptaszek, zdarzyłam już pozałatwiać troche na mieście i kupić warzywa do lecza mam akurat dziś w planie na obiad, niestety chodzę szybko i jakoś nie umiem tego zmienić a dół brzucha daje o sobie znać coraz mocniej :).

Chyba ubiore łóżeczko, tylko nie wiem czy to nie za wcześnie :)

celia lubi tę wiadomość

qq873e5erivgw16d.png
  • seneka Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camille87 wrote:
    No wlasnie patrze na allegro te szczotki ale przesylka drozsza niz sama szczotka :P u mnie w sklepach dzieciecych wlasnie nie znalazlam albo mialam pecha ze byly wykupione :/ znalazlam na doz.pl ale chwilowo niedostepna poczekam..

Ja mam nadzieje ze jak bede rodzic to malo rodzacych bedzie to trafie na sale jednoosobowa ;-) bo nigdy nie wiadomo na kogo sie trafi :/

Ja tez ide cos zjesc :-)

U mnie w szpitali na porodówce tłumów nie ma góra 2-3 dziewczyny mam nadzieje że to się nie zmieni jak ja zacznę rodzić

qq873e5erivgw16d.png
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    seneka ja mam juz ubrane i juz cxzeka

seneka lubi tę wiadomość

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• kada24 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.doz.pl/apteka/p56809-Canpol_szczotka__grzebien_miekka_1_zestaw

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• Moni& Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez bym wolala sama na sali lezec bo nigdy nie wiadomo kto sie trafi. u mnie w szpitalu w wiekszosci sale 2-3 osobowe. mnie to przeraza pobyt w szpitalu bo nigdy nie musialam tam lezec dlatego mam nadzieje ze 3 dni i nas nie bedzie:P
    ja kupilam szczotke ale dopiero pozniej spojrzalam ze jest ze sztucznego wlosia...:/ musze kupic eh.

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
‹‹ 1592 1593 1594 1595 1596 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ