Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMysle, ze nam karuzele kupi siostra, ale ja wole sama sobie wybrac
u mnie kazdy mowi ze ja jestem max wybredna i kazdy sie boi sam cos kupic
a chcialabym karuzele z pluszkami a nie plastikowymi zabawkami..
Madzia ja mam jednego misia od mamy i juz przyczepiony do lozeczka jest, i mam maskotki moje wczesniejsze juz wyprane w loveliale nie beda lezec w lozeczku, bo im mniej rzeczy tam jest tym lepiej..
-
Ja tez zle sypiam, mam wrazenie ze w ogole nie spie o!
znow mnie glowa boli, znow mi niedobrze
Moj chrapie (ja zreszta tez) ale normalnie idzie mu leciutko zwrocic uwage zeby sie obrocil, ma lekki sen, a o dzidzie sie nie martwie bo sie idzie do wszystkiego przyzwyczaicmi normalnie jego chrapanie nie przeszkadza, dopiero jak dojdzie nie moc usniecia lub jakis irytujacy bol...
U nas sa sale minimum 4 osobowe, takze cieszcie sie jesli macie do 3 osob max.
Ninkapa to u was super z odwiedzinami... u nas w Preston od 14-17 i 19-20masakra jakas...
Ja kupilam szczotke z tommee tippee, chyba sztuczne wlosie ale bardzo delikatne (nie wiem o co to cale halo z naturalnym)
My kupilismy taka karuzele http://www.mamasandpapas.com/product-jamboree-musical-cot-mobile/7560j0100/type-i/ ale nie moglam znalezc na polskiej stronie... pieknie i czysto gra melodyjka
Kamila, gratuluje 40 tyg. teraz to juz w kozdej chwili mozesz na szpital leciec
Camille87, Ruda27, Magda2013, celia lubią tę wiadomość
-
Witajcie:)
powoli do Was uderzam z racji tego, że "Lipcówek" zostało jak na lekarstwo, a Was cała masa
w miarę możliwości będę często zaglądać, ale gdyby był jakiś zastój, a wiadomość byłaby bardzo ważna to proszę, wpisujcie wszystko na wątek "lista obecnych ciężarówek", którego moja skromna osoba jest obecną moderatorką
Ściskam i pozdrawiam:)Camille87, Ruda27, Kajoni, kada24, Magda2013, MILA, Kasieńka:), le'nutka, mala_mi lubią tę wiadomość
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
nick nieaktualnyJa juz ubralam poszewke na podusie i ochraniacz i zlozylam w szafie razem z przescieradlem, jak cos to maz poscieli lozeczko jak bede po porodzie
Moja tesciowa pytala jaka karuzele chcemy i tez powiedzialam ze z pluszakami a nje plastikowymi zabawkami
A do lozeczka mam tylko kaczke z pozytywka - przywiazywanaRuda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRewolucjaSięDzieje wrote:Witajcie:)
powoli do Was uderzam z racji tego, że "Lipcówek" zostało jak na lekarstwo, a Was cała masa
w miarę możliwości będę często zaglądać, ale gdyby był jakiś zastój, a wiadomość byłaby bardzo ważna to proszę, wpisujcie wszystko na wątek "lista obecnych ciężarówek", którego moja skromna osoba jest obecną moderatorką
Ściskam i pozdrawiam:)
Juz Kada zadba o to zeby nikt nie zostal pominietykada24, Ruda27, Kajoni, Aggie, RewolucjaSięDzieje, Kasieńka:) lubią tę wiadomość
-
A jeszcze co do mojej wizyty, to mówiła, że szyjka się skróciła, ale jeszcze mały nigdzie się nie wybiera. A jak wróciłam do domu, to na wkładce i przy podcieraniu siku miałam ten śluz taki brunatny, jakby podbarwiony krwią. Dziś już chyba tego nie mam. Myślicie, że to przez badanie ginekologiczne? Generalnie się nie denerwuję, skoro tego już nie ma, ale można by było znać przyczynę.
A wynik paciorkowca ujemny.
Pozostaje tylko czekać.
Kupiłam wczoraj resztę potrzebnych rzeczy do szpitala: duże podpaski, małe szampony, żel pod prysznic, chusteczki do higieny intymnej, i dla maluszka do kąpieli żel z szamponem, oliwkę, gryzaczek, kocyk. Dopakowałam torby i chyba wszystko mam
Chciałam się pochwalić, jaką super moja babcia uszyła pościel "na później" dla Adasiawiem, że można kupić takie gotowe, ale ona sama mi taką uszyła bo znalazła materiał:
Magda2013, Aggie, Ruda27, Camille87, Kasieńka:), celia, amela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAggie cudna jest ta karuzela! Wlasnie cos takiego delikatnego bym chciala
szukam dalej...
Kamila i mysle ze tak najlepiej, naszykowane maz ma i tylko zalozybo tez jak lipcowki wczesniej czytalam, to mialy poubierane lozeczka i przykryte przescieradlem, zeby sie nie kurzylo.. Ale w sumie po co tak wczesnie ubierac, przeciez to sekunde zajmuje, moim zdaniem nie trzeba pare tygodni wczesniej, no fakt umila to oko ale moim zdaniem troche za wczesnie
Camille87, celia lubią tę wiadomość
-
Hej Ninkapa
tez zazdroszcze basenu.. super ze dzieciaczki sie moga troche ochlodzic.
Sama bym gdzies pojechala sie wykapac i poplywac. Ale w tym roku chyba nic z tego
Ja posciel ubiore moze dopiero za 2 tyg. Zreszta to duzo czasu nie zajmuje,wszystko mam poprane i wyprasowane to chwila moment zalozyc przescieradlo a na kolderke chyba za goraco. No chyba ze sie ochlodzi.
Kajoni gratulacje 39 tc i ze wszystko oka na kiedy masz termin cc ? bo widze ze idziemy rowno i ja mialam tez wczoraj wizyte ale bez usg. Nast.mam 4.08 jak nie urodze i wtedy bedzie robil usg. Teraz juz wiem ze mala wazy cos ponad 3kg wiec moze jeszcze przybrac przez te 2 tyg.
Kajoni, celia lubią tę wiadomość
-
http://sklep.megadyskont.pl/pl/karuzela-rainforest-pilot-fisher-price-k3799.html
To nasza karuzela, na dniach powinna przyjść. Też właśnie chciałam z pluszakami, a nie z plastikowymi zabawkami. A taką samą miała moja podopieczna ostatnia, więc wiem jak gra i w ogóle
CO do odwiedzin w szpitalu, to ja mówiłam, że chcę tylko męża i przyjaciółkę, prosiłam męża, żeby w razie czego mówił, że nie chcę odwiedzin. Wolałabym, aby nikt mnie takie rozlazłej nie oglądał
Magda, ja mam cc zaplanowane na 1.08. Ale wczoraj na ktg powiedział, że przy następnym ktg, które mam 28.07 wyjdą mi skurcze, to już zostanę. A wczoraj wieczorem miałam 4 takie pod rząd, że zwijałam się.Ale zaraz potem zasnęłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 10:31
Ruda27, Camille87, Aggie, Magda2013, celia lubią tę wiadomość
-
Camilla no tak jakos te kable byly daleko ustawione i ten przycisk, nie wiem czemu
ale sama dziewczyna by nie dala rady dosiegnac.
A na wizyty chodze caly czs prywatnie. I co 2 tyg.jak na razie.Ja mialam akurat blisko ten przycisk przy lozku.
Wczoraj tez lekarz mowil ze jak nic sie nie wydarzy do tego 4.08. to potem moge jeszcze chodzic ok 9 dni..i jak w tym czasie znowu nic nie bedzie wtedy do szpitala juz pewnie na wywolanie porodu. I tego sie najbardziej boje
Ja czekam jeszcze za moja posciela w sowki
Tez bym chciala karuzele z pluszakami ale jaka kupia to nie mam pojecia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 10:36
celia lubi tę wiadomość
-
Kajoni piekna posciel
a karuzela byla naszym pierwszym wyborem
a potem zobaczylam ta moja no i sie zakochalam
Kurcze tez bym chciala 1 sierpnia urodzic, bo juz mi naprawde ciezko, ten brzuch to gigant, wy macie takie drobne te brzuszki,, a ja sie czuje jakbym tam co najmniej dwojke mialaKajoni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKajoni ja tez plamilam po badaniu. Czytalam ze to normalne na tym etapie..
Posciel sliczna, karuzela z reszta tez
Ja mam cicha nadzieje, ze jak pojde w nastepny czw do szpitala to zadecyduja o cc i moze do konca nastepnego tygodnia synek bedzie z namiCamille87, Kajoni, celia lubią tę wiadomość
-
Kajoni fajna karuzela
Mi na ktg nie wyszly zadne skurcze. Lekarz mowil ze nic narazie sie nie szykuje. Nawet szyjka sie nie skrocila ani o cm nawet
A plamienie moze byc po badaniu,tez kiedys mialam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 10:42
Kajoni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKajoni fajna masz babcie
pewnie mozna kupic taka ale taka wlasnorecznie uszyta wiecej warta
Kajoni bycmoze to plamienie po badaniu, ciezko stwierdzic ale Claudia tez to miala przeciez i jej w szpitalu powiedzieli ze to sie zdarza..
Kurna o juz tak bliskojuz niedlugo bedziemy mamami
Daria ja nie widze sensu tez teraz ubierac i przykrywac, tak jakby facet mial.dwie lewe ręce i nie moglby poscielicRuda27, Kajoni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda2013 wrote:Kajoni fajna karuzela
Mi na ktg nie wyszly zadne skurcze. Lekarz mowil ze nic narazie sie nie szykuje. Nawet szyjka sie nie skrocila ani o cm nawet
A plamienie moze byc po badaniu,tez kiedys mialam.
Jak Cie skurcze dopadna to i szyjka 4cm sie nie obroniMagda2013, Ruda27, Kajoni lubią tę wiadomość