Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAggie to chyba juz podswiadomosc tak dziala
Kamila czopa tez sie doszukuje haha
Pamietam jak na poczatku sie doszukiwalam plamieńia, tak sie balam ze cos sie zlego stanie.. A teraz czekam na jakis taki znak hahahale to zlecialo, niedawno byl listopad/grudzien i poczatki..
Sproquette, Camille87 lubią tę wiadomość
-
Ruda nie durna tylko zmeczona tym wszystkim Ja w pierwszej ciąży miałam mega zgagę i biodro mnie bolało ale szło się przyzwyczaić a w tej to już nie wspomnę ale najbardziej niepokoi mnie ta ręka robi się jak drzewo i dziś rano wstałam o 6 i mężowi chciałam zrobić niespodziankę i uszykowałam mu kanapeczki i sniadanko do pracy i jednej kanapki chleba nie mogłam utrzymać bo palcy nie mogłam zgiąć i ręka mi posłuszeństwa odmówiła i już od 5 dni to samo zwiększyłam magnez z b6 i gówno dało a młoda po żebrach jeżdzi jak na koniku można wytrzymać ale ręka jeszcze by mi się troszkę przydała i teraz się cieszę że już ostatnio wszystko poprałam i poprasowałam bo teraz nie byłoby szans nawet te upały jestem w stanie znieść ale macie racje coś w tym jest że ta woda się zatrzymuje bo mam opuchnięte palce u rąk i łydki a pocić się poce tyle co kot napłakał
-
nick nieaktualny
-
A widziałam że niektóre dziewczyny kupują w internetowej aptece to polecam aptekę wystrzałową fajne mają też ceny i za przesyłkę biorą parę złoty a i jak dostałam przesyłke to dostałam gratis smoczek z sówką o wartości 12-13 zł (sprawdzając allegro)
Magda2013, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMika tez wspolczuje tego problemu z reka
mi nic nie dretwieje i nic nie puchnie chyba jedynie z tym mi sie udalo..
Daria no strasznie szybko zlecialo, pamietam jak dzis jak robilam test ciazowy jak pierwszy raz widzialam bijace serduszko, potem mdlosci, wymioty i okropny bol glowy a teraz zostalo juz kilka, kilkanascie dni i dzidzie beda z namii tez ze strachem chodzilam do wc czy aby na bieliznie nic nie ma.. a teraz sie chce zeby cos bylo
Quendi to jakas masakra! W moim szpitalu na oddziale wewnetrznym zdarza sie ze pacjenci leza na korytarzach ale na polozniczym to pustkiRuda27, Mika 28, Kajoni, celia, amela lubią tę wiadomość
-
A Ja własnie żadnych wymiotów nie miałam przez parę dni trochę mdłości nie mogłam gotować bo mnie odrzucało
ale za to końcówki są solidne a gdyby nie ta dłoń to wszystko byłoby do zniesienia Ja jeszcze niedawno naginałam rowerkiem
co prawda jak robiłam dystans po 20-26 km to teraz zaledwie 5 góra bo nogi już takiej siły nie mają ale zawsze coś i jeszcze w piątek byłam na basenie znaczy na Termach maltańskich i było super a teraz jak babcia się czuję
-
Mika ja ci wpółczuję tego bólu ręki bo wiem co to jest,miałam to w poprzedniej ciąży, ale już ci o tym pisałam.
U nas w sumie dzisiaj trochę lepiej z temp. ale i tak wolałabym zeby było 20 stopni nie więcej, żeby się po prostu lepiej poczuć, w domu porzadki porobić, bo to właśnie głównie przez tą pogodę jest nam tak że się nic nie chce, bo po prostu siły nie mamy
Mam chęci ze chciałabym porobić w domu ale siły nie mamMika 28 lubi tę wiadomość
-
Mila, ja wlasnie sie tak czuje, chce cos zrobic ale nie mam sily
totalnie nie mam sily, ciezko mi stanac przy blacie i robic sobie kanapki, bo zaraz czuje ze sie osune na podloge, tak zle jest, a lekarka stwierdzila ze taki moj urok i mam wypoczywac...
MILA lubi tę wiadomość
-
No Ja też tak mam z tymi chęciami ale nie mam siły na nic ta pogoda przejeła cały mój mózg i teraz już nie tylko myślę o ciąży kiedy urodzę wreszcie tylko też o tym jaka jutro będzie pogoda i czy będzie można normalnie oddychać a nie sapać jak lokomotywa
celia lubi tę wiadomość
-
Ja mam jeszcze 5 letnią córkę i tez chciałabym żeby trochę czasu jej poświęcić ale nie mam siły przez co mam wyrzuty sumienia dobrze ze mam jeszcze znajomych takich co mają dziewuszkę co ma 5 latek i chodzi z moją córką do przedszkola to Oni sami dzwonią i mi ją zabierają żeby sie pobawiły jak ja wtedy się cieszę bo córka się nie nudzi a niechce zeby tylko czas spędzała nad bajami bo to totalnie wodę z mózgu robi
nie mam na nic siły okropność dobrze że nie musimy chodzić 2 lata w ciąży jak słonice heheh
MILA lubi tę wiadomość
-
No ja tą słabość czuję jakby w nogach. Tzn jak staję przy blacie kuchennym to mam wrażenie że moje nogi nie wytrzymują ciężaru całego ciała
to jest taki nieprzyjmny ból
Kurcze a tak bym chciała zrobić takie porządne porządki w domutzn w sypialni łóżko całe odsunąć, odkurzyć, umyć podłogi i każdy kąt, a potem przyszykowac miejsce dla małego tzn poskładać kołyskę. U córki w pokoju też kurzu masa. Wycieram, a za chwilę to samo
celia lubi tę wiadomość
-
Wlasnie Mila, w nogach ten brak sily najgorszy ! zawsze mialam silne nogi (to rece mam slabe) ze wzgledu na duza aktywnosc (taniec, rolki, rower itd) a teraz zalamuja sie pode mna, musze przysiadac czesto itd
masakra
Mika wspolczuje takiego samopoczucia majac corke, na szczescie nie jest taka malusia wiec pewnie potrafi sama soba tez sie zajaci to bardzo milo ze strony znajomych ze pomagaja
Mika 28 lubi tę wiadomość
-
No też się ciesze że ją wezmą nie lubię jak znika na pół dnia ale wiem że jej to przynosi przyjemność bo to najlepsza jej koleżanka więc i Ja się cieszę
A teraz uciekam na tą wizytę zobaczymy co mi powie i czy coś w ogóle można zrobićAggie, Camille87, MILA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny