Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzieki dziewczyny :* juz mi lepiej jak sobie poplakalam ehh
Rozmawialam z siostra, mowila ze w obydwu ciazach jej wczesniej czop odchodzil tylko ze z synkiem miala czeste skurcze i szyjka jej sie skracala a w drugiej ciazy chodzila dwa tygodnie z rozwarciem chyba 2-3cm.. za to pecherz jej przebijali w obydwu ciazach. Ciekawa jestem jak to sie zacznie u mnie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDaria dzieki za pocieszenie
Wlasnie zobaczylam swoje zdjecie brzuszka z poczatku ciazy i znow mi lzy stanely w oczach - zero rozstepow, smalcumoj maz pojechal na jazde a ja sama z piesiurem, pije napar z lisci malin i slucham muzyki, tez mam lenia ale czysto w domu, obiad jest to co tu robic
Ruda27, celia, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
Kamila, myslisz ze wszystkie sie przed tym uchronily? zaraz Ci wstawie fotke na fb z moimi rozstepami
cellulit mam taki ze hoho, czasem mi zle z tego powodu, ale Darek ma to gdzies, to cialo zmienia sie dla naszych maluszkow
im wiecej zmian, tym lepsze pamiatki
zreszta, wszystko da sie naprawic z czasem
Camille87, Ruda27, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAggie wrote:Kamila, myslisz ze wszystkie sie przed tym uchronily? zaraz Ci wstawie fotke na fb z moimi rozstepami
cellulit mam taki ze hoho, czasem mi zle z tego powodu, ale Darek ma to gdzies, to cialo zmienia sie dla naszych maluszkow
im wiecej zmian, tym lepsze pamiatki
zreszta, wszystko da sie naprawic z czasem
Widzisz ja az tak bardzo sie tym nie przejmowalam, ale dzis dzien jakis taki melancholijny mam -
nick nieaktualny
-
ja tez mam cellulit i rozstepy jak cholera, mam to gdsies ale czasem mam taki dzien ze jak patrze na te rozstepy to tez sie plakac chce ale po ciazy zbledna, damy rade laski:*
mam dzisiaj bób na obiadCamille87, celia lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
ojej, dziewczyny, strasznie Wam współczuję tej huśtawki nastrojów. Ja na szczęście nie mogę narzekać, jak kłócę się z mężem, to o to co zwykle przed ciążą (czyli za długie siedzenie przy komputerze, granie, zbyt głośne oglądanie tv). Czyli standard, nic ponad to. Jasne, że miewam gorsze chwile i mini depresje, ale jeszcze w ciąży nie zdarzyło mi się płakać z powodu jakiejś awantury czy kłótni...
Camille87, celia, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny :* Podczytuję Was tak po trochu, jakieś wyrywki. Wczoraj trochę, dzisiaj trochę, nawet nie mam jak się tutaj wkomponować, bo ciągle coś nowego piszecie.
U mnie dzisiaj taki ukrop, że czuję się, jakbym miała zaraz urodzić.
Muszę wyjść do sklepu ale aż się boję, że padnę gdzieś po drodze.
celia, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
Bio-oil mi nic nie pomógł, nic a nic! Cały drugi trymestr smarowałam, a na piersiach i tak mi wyszły rozstępy. Smarowałam zawzięcie dalej, a i tak powstawały kolejne, stare nawet nie bladły. Dla mnie pieniądze wyrzucone w błoto, bo drogie to, a nic mi nie dało mimo regularnego stosowania.
-
nick nieaktualnyKamila ja tez mam takiue dni.. Chyba wiekszosc babeczek ma..
Ja mam alo narazie rozstepow, ale mam tak potworny cellulit ze to az sie uwierzyc nie dawstyd mi przed mezem, powaznie.. I jak pomysle o porodzie ze taka oblesna bede mu sie pokazywac to mnie dol bierze
nogi jak starej baby co ma 120 kg...
Ehhh
Ja zaraz biore sie za nalesnikizbilam talerz przed chwila to musialam posprzatac i monentalnie plecy bola
Kajoni lubi tę wiadomość