X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • Aggie Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Kamilka :( :* ja mojemu czasem tez to wykrzycze mimo ze chlop sie stara... hormony jak napisalas, jeszcze troszke i to sie skonczy, nie placz, bo to zle wplywa na Kubusia.

Camille87, Sproquette, celia lubią tę wiadomość

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • Moni& Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila jeszcze troche i urodzisz, hormony buzuja bo juz jestes zmeczona tym czekaniem. juz niedlugo:*

Camille87 lubi tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny :* juz mi lepiej jak sobie poplakalam ehh
    Rozmawialam z siostra, mowila ze w obydwu ciazach jej wczesniej czop odchodzil tylko ze z synkiem miala czeste skurcze i szyjka jej sie skracala a w drugiej ciazy chodzila dwa tygodnie z rozwarciem chyba 2-3cm.. za to pecherz jej przebijali w obydwu ciazach. Ciekawa jestem jak to sie zacznie u mnie :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus - mnie Kuba nie kopie po zoladku - nogi ma z lewej strony :-) czasem jak leze na boku to kopnie w zebro ale raczej w zoladek nigdy nie dostalam.

• Aggie Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w zebra dostalam dwa razy, za to dosc czesto wlasnie "wyciaga" sie i smiga po zoladku :P juz sie przelozyla na boczek troszke a myslalam ze umre :P

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila dobrze ze juz Ci lepiej :)
    Podobno po porodzie hormońy jeszcze bardziej buzuja... :P

Dziewczyny ale mam lenia :/

• MILA Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja.też mam cholernego lenia :-P

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria dzieki za pocieszenie :P
    Wlasnie zobaczylam swoje zdjecie brzuszka z poczatku ciazy i znow mi lzy stanely w oczach - zero rozstepow, smalcu :( moj maz pojechal na jazde a ja sama z piesiurem, pije napar z lisci malin i slucham muzyki, tez mam lenia ale czysto w domu, obiad jest to co tu robic :P

Ruda27, celia, Magda2013 lubią tę wiadomość

• Aggie Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila, myslisz ze wszystkie sie przed tym uchronily? zaraz Ci wstawie fotke na fb z moimi rozstepami :) cellulit mam taki ze hoho, czasem mi zle z tego powodu, ale Darek ma to gdzies, to cialo zmienia sie dla naszych maluszkow :) im wiecej zmian, tym lepsze pamiatki :P zreszta, wszystko da sie naprawic z czasem :)

Camille87, Ruda27, Magda2013 lubią tę wiadomość

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj maz kupil w tesco pampersy 2 148szt za 68 zl :-) tylko ze wykorzystal znizki brata bo tam pracuje :P

Kajoni, Ruda27 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aggie wrote:
    Kamila, myslisz ze wszystkie sie przed tym uchronily? zaraz Ci wstawie fotke na fb z moimi rozstepami :) cellulit mam taki ze hoho, czasem mi zle z tego powodu, ale Darek ma to gdzies, to cialo zmienia sie dla naszych maluszkow :) im wiecej zmian, tym lepsze pamiatki :P zreszta, wszystko da sie naprawic z czasem :)

Widzisz ja az tak bardzo sie tym nie przejmowalam, ale dzis dzien jakis taki melancholijny mam :-S

• Aggie Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi tez sie zdarza ze wszystko wywoluje placz u mnie :P wiec sadze ze to w naszym stanie normalne :P ale wygladam jak slonica :P malutka sie urodzi to to zleci :P

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aggie ja tez na to licze :-) w razie czego kolezanka otworzyla fitnes klub 5 min drogi spacerkiem to sie usmiechne o rabacik i bede smigac :P

• Moni& Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez mam cellulit i rozstepy jak cholera, mam to gdsies ale czasem mam taki dzien ze jak patrze na te rozstepy to tez sie plakac chce ale po ciazy zbledna, damy rade laski:*
    mam dzisiaj bób na obiad :D

Camille87, celia lubią tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • Kajoni Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojej, dziewczyny, strasznie Wam współczuję tej huśtawki nastrojów. Ja na szczęście nie mogę narzekać, jak kłócę się z mężem, to o to co zwykle przed ciążą (czyli za długie siedzenie przy komputerze, granie, zbyt głośne oglądanie tv). Czyli standard, nic ponad to. Jasne, że miewam gorsze chwile i mini depresje, ale jeszcze w ciąży nie zdarzyło mi się płakać z powodu jakiejś awantury czy kłótni... :)

Camille87, celia, Magda2013 lubią tę wiadomość

relgi09k4o218c6j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zastanawiam sie czy juz czegos nie kupic na te rozstepy jakiegos bio oliu albo dermabliz poki sa fioletowe to warto smarowac chyba co? Bo nie wiem jak zwykly krem na rozstepy dziala czy blekna od niego?

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to Kajoni pozazdroscic! Widze ze nie tylko moj facet to duze dziecko i gra w gry na komputerze :P
    Kurna kazda ciaza jest zupelnie inna :-)

Kajoni lubi tę wiadomość

• Sproquette Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :* Podczytuję Was tak po trochu, jakieś wyrywki. Wczoraj trochę, dzisiaj trochę, nawet nie mam jak się tutaj wkomponować, bo ciągle coś nowego piszecie. :D U mnie dzisiaj taki ukrop, że czuję się, jakbym miała zaraz urodzić. :P Muszę wyjść do sklepu ale aż się boję, że padnę gdzieś po drodze.

celia, Magda2013 lubią tę wiadomość

as9mJnk.jpgas9mp1.png
  • Sproquette Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bio-oil mi nic nie pomógł, nic a nic! Cały drugi trymestr smarowałam, a na piersiach i tak mi wyszły rozstępy. Smarowałam zawzięcie dalej, a i tak powstawały kolejne, stare nawet nie bladły. Dla mnie pieniądze wyrzucone w błoto, bo drogie to, a nic mi nie dało mimo regularnego stosowania.

as9mJnk.jpgas9mp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila ja tez mam takiue dni.. Chyba wiekszosc babeczek ma..
    Ja mam alo narazie rozstepow, ale mam tak potworny cellulit ze to az sie uwierzyc nie da :( wstyd mi przed mezem, powaznie.. I jak pomysle o porodzie ze taka oblesna bede mu sie pokazywac to mnie dol bierze :/ nogi jak starej baby co ma 120 kg...
    Ehhh

Ja zaraz biore sie za nalesniki :) zbilam talerz przed chwila to musialam posprzatac i monentalnie plecy bola

Kajoni lubi tę wiadomość

‹‹ 1597 1598 1599 1600 1601 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ