Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No moim zdaniem dziewczyny jak ktoś ma tendencję do rozstępów to nic tego nie powstrzyma. Czym byśmy nie smarowały. Ale jeśli chodzi o ten Palmer's Kamilko, to mi fajnie po nim przybladły te na piersiach i faktycznie skóra jest nawilżona i elastyczna. Zniknąć nie znikną, ale coś tam pomaga. Na pewno lepiej niż bio-oil, czy rossmanowy balsam. Tyle ja mogę powiedzieć w tym temacie.
PS.: Byłam w sklepie i nie padłam po drodze, uff!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 16:54
Camille87, MILA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMila no musze bo mam takie wlosy ze jak ich nie ulOe zaraz po myciu to wyglądam jak kupa nieszczescia
Sproquette ja mam na biodrach spore rozstepy wiec pewnie dlatego nie bledna
Ale licze na to!
Kada mnie tez boli podbrzusze jak na okres raz mocniej raz slabiej czasem az do pachwin promieniuje to normalne..MILA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No i nadrobiłam uffff
Dziewczyny o ile rozstępów póki co nie widzę, o tyle nastąpił u mnie zmasowany atak celullituUda, tyłek i ręce to jedna wielka masakra. Ja już staram się nie eksponować tych fragmentów mojego ciała nawet sama przed sobą
Mam nadzieję, że w głównej mierze to woda i zejdzie po porodzie. Ale nie spodziewałam się, że na udach mogę mieć taki dramat
Kajoni dzięki, że mi uzmysłowiłaś, że te czerwone punkty to STARCZE NACZYNIAKIRewelacja
Ja mam na piersi swej lewej taki właśnie czerwony punkt.
Magda2013, Sproquette, Kajoni lubią tę wiadomość
-
Mika 28 ja mam w domu masc Voltaren Max i tez ja chcialam uzyc ale w tej ulotce jest tak samo napisane jak w Twojej,ze w 1 i 2 trym.po konsultacji z lekarzem a w 3 trym. uzycie zakazane. Wiec zrezygnowalam i sie nadal mecze z bolem
a boli mnie z tylu lewy poldupek. Chociaz dzis juz jakby mi przechodzi ten bol.
Camilla dobrze ze Ci juz przeszloposluchaj sobie muzyczki i sie zrelaksuj
Mi na razie rozstepy wyszly na piersiach,chociaz na brzuchu tez sie pewnie pojawia. A cellulitu na szczescie az tak nie mam. -
Kamila, mnie sam plakat już rozbawił do łez, co dopiero atrakcje
Hahaha
Kiedyś był Norbi, myślałam, że lepiej nie dowalą. A tu proszę - nawet Verba jest
Ah to moje rodzinne miasteczko
A do rozstępów jeszcze wracając, wyszły mi niedawno nowe na udach, zobaczymy czy też zbledną. Zaczęłam smarować jak tylko zobaczyłam. Są jeszcze zaczerwienione póki co.
Camille87, MILA lubią tę wiadomość
-
celia wrote:
Kajoni dzięki, że mi uzmysłowiłaś, że te czerwone punkty to STARCZE NACZYNIAKIRewelacja
Ja mam na piersi swej lewej taki właśnie czerwony punkt.
Haha mojemu mezowi jak dzis powiedzialam, jak to sie nazywa, to mi powiedzial, ze musi odszukac moj akt urodzeniano bo w necie jest napisane, ze one to sie tak kolo 40 pojawiaja
a mnie to sie zrobilo z naczynka' ,ktore wygladalo jak pajaczek.
celia lubi tę wiadomość
-
A co do kupienia tego preparatu na karmienie piersia Femaltiker to uwazam tez ze warto. Jak bylam w szpitalu to babka z poradni laktacyjnej bardzo polecala ten produkt.
Tu mozecie sobie poczytac o tym. Ja dostalam w szpitalu taki mini poradnik i tam jest wszystko napisane to co na tej stronie
http://www.mlekomamyrzadzi.pl/Camille87, celia, Sproquette lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzia tez mysle ze warto, wiekszosc czerwcowek poleca i pisaly ze po nim mialy mleko. Ja mam 2 opakowania po 12 saszetek..
Dziewczyny zaczynam dzialac zeby przyspieszyc porod. Bo jednak jak bede szla do szpitala w nasteony czw to nie wiadomo co postanowia moze bede musiala lezec i czekac, wolalabym zeby sie samo do tego czasu rozkrecilo.. Takze ide na dluzszy spacer plus wchodzenie po schodach bo babcia na 4 pietrze mieszka
Mika ja bym nie brala tej masci za cholere., wspolczuje Ciamela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny